www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

IDF-woordvoerder: Hamas voert oorlog tegen de mensheid, niet alleen tegen Israël

IDF-woordvoerder Daniel Hagari vertelt over Hamas die brandstof steelt van UNRWA en dat vandaag de Verenigde Naties het ware gezicht van Hamas onthulden

Israëlisch Nationaal Nieuws

17 okt 2023 om 5:40 AM (GMT+3)

IDF-woordvoerder Daniel Hagari gaf maandag een nieuwe video vrij waarin hij sprak over Hamas die voor zes dagen brandstof stal van UNRWA, het VN-agentschap voor "Palestijnse vluchtelingen".

"Vandaag onthulden de Verenigde Naties het ware gezicht van Hamas toen ze bevestigden dat Hamas brandstof en medische apparatuur stal uit VN-kantoren in Gaza Stad," zei Hagari.

"De hoeveelheid gestolen brandstof is genoeg om Gaza's waterontzilting zes dagen van stroom te voorzien - ik herhaal. zes dagen lang."

"Hamas gijzelt de mensen van Gaza en gebruikt ze lafhartig als menselijk schild. Hamas voert oorlog tegen de mensheid, niet alleen tegen Israël," benadrukte de IDF-woordvoerder. "Ze terroriseren Joden en Arabieren. Ze streven naar de dood van Israëli's en Palestijnen.

"De Israel Defense Forces zullen Hamas vernietigen in het belang van Israël, Gaza en de hele wereld," besloot hij.

UNRWA meldde maandag dat terroristen van Hamas brandstof en medische voorraden hadden gestolen uit een van haar faciliteiten in Gaza, maar verwijderde later de oorspronkelijke tweet waarin de diefstal werd gemeld.

Na de verwijdering van het bericht vroeg het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken: "Heeft Hamas ook uw Twitter-account gehackt of bent u gewoon bang om uw terroristische vrienden teleur te stellen?".

Bron: IDF Spokesperson: Hamas is at war against humanity, not just Israel