www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Topgeheime Hamas-documenten onthullen angstaanjagend plan om kinderen af te slachten en te ontvoeren

Een Israëlische defensiebron deelde met NBC de nauwgezetheid van de plannen, waarbij hij opmerkte: "het niveau van specificiteit zou bij iedereen in het inlichtingenveld de kaken doen openvallen."

Door medewerkers van World Israel News

NBC gaf zaterdag documenten vrij die gevonden waren op de lichamen van Hamas-terroristen en die gedetailleerde plannen onthulden om kinderen uit de religieuze Kibboets Sa'ad in het zuiden van Israël als doelwit te nemen.

Een Israëlische bron van defensie deelde met NBC de nauwgezetheid van de plannen, waarbij hij opmerkte: "het niveau van specificiteit zou bij iedereen in het inlichtingenveld de kaken doen openvallen."

De papieren, die ontdekt werden door eerstehulpverleners en als "topgeheim" bestempeld werden, bevatten uitgebreide informatie, variërend van kaarten met de posities van kleuterscholen en scholen, strategieën over het aantal kinderen dat vermoord of gevangen gehouden moest worden, tot uitgebreide plannen voor een ontsnapping. Terwijl de scholen op zaterdag gesloten zijn, spelen veel Israëlische kinderen basketbal of voetbal op schoolfaciliteiten.

De openbaar gemaakte documenten gingen tot in de kleinste details en gaven richtlijnen voor twee elite terroristische Hamas-eskaders over hoe te infiltreren in gemeenschappen, vooral gericht op gebieden waar burgers samenkomen, met de nadruk op locaties waar veel kinderen komen, de exacte manier waarop voertuigen de dorpen moesten naderen, de vorming van pelotons en de configuratie en lengte van elke groep die met een motorfiets op pad ging.

De instructies in de documenten waren ijzingwekkend, met opdrachten als "dood er zoveel mogelijk" en "neem gijzelaars gevangen".

De strategieën die in deze documenten worden beschreven weerspiegelen de manoeuvres en tactieken die te zien zijn op videobeelden van de aanvallen op de stad en geven een scherp inzicht in de operationele diepten van de terroristische organisatie.

Een andere functionaris verklaarde tegenover NBC geschokt te zijn door de uitgebreide planning gericht op het maximaliseren van burgerslachtoffers en zei: "Ik heb nog nooit zo'n gedetailleerde planning gezien" voor een massale terroristische aanval.

Een breder onderzoek van de documenten onthulde dat Hamas methodisch inlichtingen had verzameld over elke kibboets langs de grens met Gaza en voor elke kibboets een op maat gemaakt aanvalsplan had bedacht.

Bron: Top-Secret Hamas Documents Expose Chilling Plot to Massacre and Abduct Children | United with Israel