www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Wekelijks commentaar: Ik heb het goed en vrees degenen die het verknald hebben

Dr. Aaron Lerner 12 oktober 2023

Ik wijs er niet op dat ik talloze CORRECTE commentaren heb geschreven waarin ik waarschuwde voor wat komen ging om me te verkneukelen.

Wekelijks commentaar: Ik heb het bij het juiste eind en ik vrees dat degenen die het in Gaza hebben verpest, de fout nu herhalen voor Libanon.

Ik wijs er niet op dat ik ontelbare CORRECTE commentaren heb geschreven waarin ik waarschuwde voor wat komen ging om me te verkneukelen.

Ik merk dit alleen op uit de vurige hoop dat wat ik nu schrijf daardoor daardoor meer gewicht krijgt.

Want het lijkt erop dat degenen die het verpest hebben met Gaza, dezelfde fout herhalen met betrekking tot Hezbollah.

En in het geval van Hezbollah is, wat blijkbaar de aanpak is (niet het lanceren van massale aanvallen om hun langeafstandsraketten en -raketten te vernietigen), is een fout, ongeacht of Hezbollah van plan is om zich serieus in de strijd te mengen of niet. niet.

Scenario #1 Hezbollah is van plan zich serieus in de strijd te mengen

Sinds zaterdag is Hezbollah bezig met een reeks operaties van verschillende aard.

Analisten hebben zich in allerlei bochten gewrongen om deze operaties te zien als iets anders dan als voorbereidingen voor een grootscheepse operatie die zou kunnen bestaan uit:

- Het lanceren van honderdduizenden raketten en raketten - waaronder veel geleide raketten om kritieke Israëlische infrastructuur te vernietigen.

- Een massale invasie van goed getrainde Hezbollah-soldaten met jarenlange gevechtservaring ervaring om niet alleen de vlag te planten voor fotomomenten (of Israëli's af te slachten) maar ook om grondgebied en gijzelaars lang genoeg vast te houden zodat er een staakt-het-vuren staakt-het-vuren met soeverein Israëlisch grondgebied dat door Hezbollah voor de nabije toekomst.

Dit is immers wat ze ZEGGEN dat ze van plan zijn.

Ik dacht ook dat Iran de honderdduizenden raketten en raketten van Hezbollah intact wil houden om af te schrikken. raketten en raketten intact wil houden om Israël af te schrikken om Iran aan te vallen.

Maar de ontwikkelingen in het Noorden van de afgelopen dagen komen overeen met een intentie om onze commando- en controlestructuren en reacties zorgvuldig in kaart te brengen om om hun massale aanval in de komende dagen nauwkeurig af te stemmen.

Als dit het geval is, dan is het NU tijd om die miljarden kostende operatiemap van de plank te halen en Hezbollah's langeafstandsraketten en raketten te vernietigen.

Scenario #2 Hezbollah is niet van plan om zich serieus in de strijd te mengen

Nogmaals, de honderdduizenden raketten en raketten van Hezbollah weerhouden Israël af om Iran aan te vallen.

Deze oorlog biedt een eenmalige kans om ze te vernietigen op een moment dat een ongekende Amerikaanse troepenmacht, de USS Gerald R. Ford Carrier Strike Group, voor onze kust ligt.

Nee, ik suggereer niet dat die straaljagers op het supercarrier deelnemen aan de operatie. aan de operatie.

Er doen alleen Israëlische piloten mee aan de miljardenoperatie waar we al jaren aan werken. al zoveel jaren aan werken.

Maar het hebben van een machtige vriend voor onze kust vermindert drastisch onze blootstelling aan een reactie buiten Libanon van Iran en elders op de operatie.

Hoe dan ook, het is tijd om de ramp die we in het zuiden hebben meegemaakt, om te zetten in iets iets dat uitmondt in meerdere successen die cruciale bijdragen aan de toekomst van de Joodse Staat, zowel met het einde van de terroristen in Gaza en de langeafstandsraket- en raketdreiging uit het noorden.

________________________________________ IMRA - Onafhankelijke media en analyse

Bron: IMRA - Thursday, October 12, 2023 Weekly Commentary: I Got It Right And Fear Those Who Screwed Up On