www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Israël is slechts het eerste doelwit, waarschuwt Hamas-commandant in opnieuw opgedoken video - Bekijk

Mahmoud al-Zahar: "De hele planeet zal onder onze wet vallen, er zullen geen Joden of christelijke verraders meer zijn."

Door DANIELLE GREYMAN-KENNARD 9 OKTOBER 2023

Bijgewerkt: 10 OKTOBER 2023 07:26

Online zijn beelden opgedoken van een hooggeplaatste Hamasfunctionaris Mahmoud al-Zahar die oproept tot wereldheerschappij.

"Wij geloven in wat onze Profeet Mohammed zei: "Allah heeft voor mij de uiteinden van de wereld naar elkaar toegetrokken en ik heb de oostelijke en westelijke uiteinden ervan gezien. De heerschappij van mijn natie zou die uiteinden bereiken die dichtbij mij zijn getrokken," zei Zahar in de video die in december van 2022 werd gepubliceerd op MEMRI TV,

"De gehele 510 miljoen vierkante kilometer van Planeet Aarde zal onder [een systeem] komen waar er geen onrecht is, geen onderdrukking, geen zionisme, geen verraderlijk christendom en geen moorden en misdaden zoals die worden gepleegd tegen de Palestijnen en tegen de Arabieren in alle Arabische landen, in Libanon, Syrië, Irak en andere landen," zei hij.

De hele 510 miljoen vierkante kilometer van de planeet Aarde zal onder [een systeem] komen waar geen onrecht is, geen onderdrukking, geen zionisme, geen verraderlijk christendom...

Mahmoud al-Zahar

Aanvallen van Hamas op wereldburgers

Verschillende Amerikanen werden gedood door Hamas-aanvallers, bevestigde een woordvoerder van de Nationale Veiligheidsraad van het Witte Huis op 8 oktober.

Israëlische veiligheidsmensen staan in positie op een weg na een massale infiltratie door Hamas-schutters vanuit de Gazastrook, in de buurt van Sderot in het zuiden van Israël op 8 oktober 2023. (credit: RONEN ZVULUN/REUTERS)

Een onbekend aantal Amerikaans-Israëliërs, Brits-Israëliërs en een Mexicaanse man en vrouw worden momenteel ook gegijzeld door terroristen van Hamas.

REUTERS heeft bijgedragen aan dit verslag.

Bron: Israel is only the first target, warns Hamas Commander - Resurfaced clip - The Jerusalem Post