www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Probeerde iemand RFK Jr. te vermoorden?

De rillingen lopen over de rug.

18 september 2023 door Robert Spencer

[Lees zeker de bijdragen van Robert Spencer in het nieuwe boek van Jamie Glazov: Barack Obama's True Legacy: How He Transformed America].

Presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. plaatste het schokkende nieuws zaterdagochtend 23 minuten na middernacht op zijn Twitter/X account:

Ik ben erg dankbaar dat alerte en snel reagerende beschermers van Gavin de Becker and Associates (GDBA) een gewapende man hebben opgemerkt en aangehouden die mij vanavond probeerde te benaderen tijdens mijn Hispanic Heritage speech in het Wilshire Ebell Theatre in Los Angeles. De man, die twee schouderholsters droeg met geladen pistolen en reservemunitie, droeg een U.S. Marshal badge aan een koord en een federale identiteitskaart aan zijn riemclip. Hij identificeerde zichzelf als een lid van mijn beveiliging. Gewapende GDBA-teamleden wisten de man snel te isoleren en vast te houden totdat de LAPD arriveerde om de arrestatie te verrichten. Ik ben de LAPD ook dankbaar voor haar snelle reactie. Ik koester nog steeds de hoop dat president Biden me bescherming van de geheime dienst zal geven. Ik ben de eerste presidentskandidaat in de geschiedenis van wie het Witte Huis een verzoek om bescherming heeft afgewezen.


Voor meer zie Frontpage Mag