www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Russische directeur buitenlandse inlichtingendienst Sergej Naryshkin: De mens is gemaakt naar Gods beeld, maar het Westen wil hem vervangen door 'transgenders', 'biomechanica'; er zijn zoveel perversiteiten in Europa dat het eng is voor 'gezonde' mensen.

26 augustus 2023

Bron: Het internet - "Renata op YouTube"

Tijdens een toespraak op 15 augustus 2023 op de 2023 Moskou Conferentie over Internationale Veiligheid (MCIS), zei Sergey Naryshkin, directeur van de Russische buitenlandse inlichtingendienst, dat de mensheid geschapen is naar Gods beeld, maar dat het Westen ernaar streeft om God te vervangen door "transgenders" en "biomechanoïden". Kritiek leverend op de hooggeplaatste EU-diplomaat Josep Borrell, zei Naryshkin dat Europa "onaangenaam" en "eng" is voor mensen die "geestelijk en lichamelijk" gezond zijn omdat "perversies van allerlei aard zich daar hebben vermenigvuldigd."

Sergej Narysjkin: "De mens is geschapen naar Gods beeld en gelijkenis. Ondertussen streven Westerlingen ernaar om hem te vervangen door allerlei soorten transgenders en biomechanoïden. De collega's hebben het vandaag al gehad over de weerzinwekkende uitspraak van Josep Borrell, de hoge vertegenwoordiger van de EU voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid, die Europa vergeleek met een bloeiende tuin en de rest van de wereld met een jungle.

"Ik zou dus graag de ogen van de leidende Europese diplomaat willen openen voor het feit dat een geestelijk en lichamelijk gezond persoon het eigenlijk onaangenaam - en soms zelfs eng - vindt om naar Europa te komen, omdat zoveel perversiteiten van allerlei aard zich daar hebben vermenigvuldigd."