www.wimjongman.nl

(homepagina)


(Automatische vertaling, onbewerkt)

Dystopie: VN organiseert 'Global Governance' top in 2024

Door Catherine Salgado OP 14 JULI 2023

Jullie zullen niets bezitten, jullie zullen insecten eten en jullie zullen buigen voor jullie buitenlandse overheersers, boeren. De Verenigde Naties (VN), dezelfde organisatie met een lange geschiedenis van het toegeven aan tirannen en terroristen, plant een top over "mondiaal bestuur" voor 2024. De nieuwe wereldorde is nabij - als we het niet tegenhouden.

De Top van de Toekomst is gepland voor september 2024. De website van de VN legt uit:

Grote wereldwijde schokken in de afgelopen jaren - waaronder de COVID-19 pandemie, de oorlog in Oekraïne en de drievoudige planetaire crisis - hebben onze internationale instellingen op de proef gesteld. Eenheid rond onze gedeelde principes en gemeenschappelijke doelen is zowel cruciaal als urgent.

De top van de toekomst is een kans die zich maar één keer in een generatie voordoet om de samenwerking bij kritieke uitdagingen te verbeteren en lacunes in het mondiale bestuur aan te pakken, bestaande verbintenissen te herbevestigen, onder meer met betrekking tot de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) en het Handvest van de Verenigde Naties, en te werken aan een nieuw leven ingeblazen multilateraal systeem dat beter in staat is om het leven van mensen positief te beïnvloeden. Voortbouwend op de SDG-top in 2023 zullen de lidstaten nadenken over manieren om de basis te leggen voor een effectievere mondiale samenwerking die zowel de huidige uitdagingen als nieuwe bedreigingen in de toekomst het hoofd kan bieden.

De SDG's en de 2030 Agenda (een ander VN-initiatief) zijn gebaseerd op de onwetenschappelijke klimaathoax. Natuurlijk geloven de elites hun eigen klimaatangstzaaierij niet echt, anders zouden ze stoppen met overal met hun privéjets rond te vliegen en huizen aan het strand te kopen. Maar ondanks 50 jaar aanhoudend foute klimaatvoorspellingen is het nog steeds een handig middel om het confisqueren van vrijheden en bezittingen te rechtvaardigen.

Niet dat de oligarchen van de VN krekels zullen eten, hun auto's en jets zullen opgeven en geen nieuwe kleren meer zullen kopen. Nee, die regels zijn alleen voor de rest van ons. Het is allemaal een truc om de wereld te veranderen in een globalistische, autoritaire "utopie".

De VN zegt ook:

Praktisch overleg over de voorbereidingen voor de top begint in februari 2023 en een ministeriële bijeenkomst zal dit jaar plaatsvinden. De Top van de Toekomst zal voortbouwen op de SDG-top en het multilaterale systeem nieuw leven inblazen, zodat het de beloften van het Handvest van de Verenigde Naties en de 2030 Agenda kan waarmaken.

En we hebben natuurlijk geen keus. Het is opmerkelijk dat de Verenigde Naties regelmatig slijmen bij de Chinese Communistische Partij, die een dictatoriale censuur- en controlestaat leidt en genocide pleegt. Is dat het model dat de VN voor de rest van de wereld wil, onder het mom van de planeet redden van de opwarming van de aarde (wat al acht jaar niet is gebeurd)?

Hoe dan ook, het laatste wat we nodig hebben is meer "global governance" van corrupte, ongekozen bureaucraten.