www.wimjongman.nl

(homepagina)


Jordaanse koning Abdullah verontschuldigt Palestijnse barbaarsheid

Geplaatst op 25 oktober 2023

Verschillende landen kwamen op 21 oktober bijeen in Caïro, Egypte tijdens een "Vredesconferentie van Caïro", een zeer schandelijke naamgeving voor een evenement in de nasleep van een wrede Arabische terroristische aanslag die meer dan 1400 mensen in Israël doodde. De naamgeving was vermoedelijk bedoeld om de barbaren en hun aanhangers in de Arabische wereld af te schermen.

De Jordaanse koning Abdullah II nam zeker het voorbeeld en deed alsof hij over vrede sprak, terwijl hij opzettelijk olie op het vuur gooide.

Hij hekelde Israël bijna acht minuten lang en begon de recente geschiedenis NADAT de Hamas-aanvallen plaatsvonden, waardoor Israël als aanstichter overkwam. Hij negeerde het afslachten en levend verbranden van mensen door Hamas. Hij negeerde dat Palestijnse Arabieren meer dan 200 gijzelaars namen. Hij vergoelijkte de schaal en de wreedheid. In plaats daarvan beschuldigde hij Israël ervan dat het willekeurig Gazaanse burgers aanviel in plaats van te proberen terroristen van Hamas voor het gerecht te brengen.

Kortom, de Jordaanse koning lokte een "wereldwijde intifada" uit voor zijn publiek uit verschillende landen en zette aan tot de zoveelste pogrom tegen Joden, terwijl de Joodse staat nog steeds bezig was met het identificeren van de doden.

( )

Jordaanse koning Abdullah II op de slecht genaamde "Vredesconferentie van Caïro" op 21 oktober 2023

Hoewel iedereen begrijpt dat de Jordaanse koning erg zwak is, met meer dan de helft van de bevolking van het land buiten zijn Hasjemitische stam, kan zijn vitriool tegen Israël niet worden verontschuldigd en kan het nooit de gruwelijke acties van de Satans van Gaza verbergen.

Misschien zal deze aanval de laatste druppel zijn en zal Israël de hoffelijkheid intrekken die het aan de Jordaanse waqf in Jeruzalem heeft verleend en het aan het Koninkrijk Saudi-Arabië geven als onderdeel van een nieuwe alliantie met partners die Iran en zijn proxies kunnen dwarsbomen.

Bron: Jordan’s King Abdullah Excuses Palestinian Barbarity | FirstOneThrough