www.wimjongman.nl

(homepagina)


Speculatie

Door Daymond Duck op:2 September, 2023

Ik krijg voortdurend e-mails van lezers die willen dat ik hun mijn mening geef over hoe dicht we bij de Opname zijn.

Sommigen blijven de vraag herformuleren en vragen het opnieuw en opnieuw.

Sommigen zeggen: "Ik weet dat je de dag of het uur niet weet, maar zal het in de komende weken zijn, voor het einde van dit jaar, wat denk je, enz.

Veel lezers verwachten al jaren dat de Opname zal plaatsvinden, maar het is nog niet gebeurd, en ze willen weten: "Hoe lang moeten we nog wachten?"

Een lezer schreef onlangs het volgende:

  • Ik dacht zeker dat de Opname zou plaatsvinden tijdens de regering-Obama, daarna dacht ik zeker dat het zou gebeuren tijdens Covid. Ik zie dingen als AI, de cashloze maatschappij komen, LGBTQ en Trans. Ik zie mensen die gewoon niets geven om God of moraal. Ik bedoel, we moeten op het punt staan dat dit binnenkort gebeurt, toch? Ik vraag niet om een datum; mijn vraag is altijd: is er een kans dat we het gewoon mis hebben? Of zien wat we willen zien?

Deze lezer is van de verwachting dat de opname elk moment kan plaatsvinden naar de vraag gegaan of het nog lang kan duren of dat we de Bijbel misschien verkeerd begrijpen.

Ik begrijp het volkomen.

Ik verwacht zelf al heel lang dat de Opname elk moment kan plaatsvinden.

Dit gezegd hebbende, wil ik even speculeren en hopelijk is het nuttig voor sommigen die zich afvragen hoe lang het nog duurt.

Ik geloof:

  • De Opname zal plaatsvinden voordat de Verdrukkingsperiode begint (vaak de Pre-Trib Opname genoemd).
  • Het Merkteken van het Beest (een wereldwijde ID, een maatschappij zonder contant geld, die iedereen dwingt om de naam, het nummer of het Merkteken van de Antichrist aan te nemen) zal in het midden van de Verdrukkingsperiode beginnen.
  • De Verdrukkingsperiode zal zeven jaar duren (2.520 dagen) op de Joodse kalende.r

Als ik het bij het rechte eind heb met deze drie overtuigingen, betekent dit dat de Opname minimaal drieënhalf jaar voor het Merkteken van het Beest zal plaatsvinden (wereldwijde ID, cashloze maatschappij, mensen dwingen het Merkteken te nemen, etc.) en misschien wel meer dan dat (omdat er een gat zou kunnen zitten tussen de Opname en de Verdrukkingsperiode).

Het doel van de globalisten is om een wereldregering te vestigen in 2030 of eerder.

Als hun wereldregering in 2030 begint, zou de Opname tussen nu en 2030 zijn.

Als ze van plan zijn om tegen 2030 een wereldwijd ID te hebben, een cashloze maatschappij, iedereen dwingen om het merkteken te nemen, etc., dan zou de Opname in 2026 of eerder zijn (en als er een gat zit tussen de Opname en de Verdrukkingsperiode, dan zou de Opname heel snel kunnen zijn).

Als de Slag van Gog en Magog snel zou plaatsvinden, zou dat de ontwikkeling van een wereldregering versnellen (en dus de Opname versnellen).

Misschien gebeurt het niet, maar een doorbraak in de vredesonderhandelingen tussen Israël en Saoedi-Arabië zou het zevenjarig verbond met velen kunnen versnellen (en daardoor de Opname versnellen).

Hoe dan ook, zoals ik al zei, ik speculeer.

Natuurlijk kan ik het mis hebben, maar ik denk het niet, en ik hoop dat mijn speculatie degenen helpt die zich zorgen maken omdat de Opname nog niet heeft plaatsgevonden.

God heeft de controle; de Opname zal plaatsvinden wanneer Hij wil dat het gebeurt, en het zal over de aarde komen als een strik (velen verrassen), dus wees klaar en blijf klaar staan.

Hier zijn enkele tekenen die erop lijken te wijzen dat we dichtbij komen:

Eén, met betrekking tot pest en vervolging: op 23 augustus 2023 werd gemeld dat het voormalige hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Anthony Fauci, zijn steun uitsprak voor een nieuwe wereldwijde lockdown en de bestraffing van degenen die weigeren zich te laten vaccineren.

(Meer: Ik heb verschillende rapporten gezien die zeggen dat medewerkers van het Witte Huis rapporten hebben gelekt dat Biden van plan is om nog een pandemie uit te roepen en een paar mensen (werknemers van luchtvaartmaatschappijen, passagiers, enz.) te bevelen om al in sept. of okt. te beginnen met het dragen van gezichtsmaskers. Vervolgens hoopt hij vanaf dec. een volledige lockdown te bevelen, te proberen om iedereen weer vaccinaties op te dringen en iedereen te verplichten om gezichtsmaskers te dragen. Sommige rapporten zeggen dat er geen pandemie is, maar de regering Biden is al contracten aan het tekenen, apparatuur aan het kopen en mensen aan het inhuren om het Amerikaanse publiek de komende jaren pandemische protocollen op te dringen).

(Meer: Op 24 aug. 2023 werd gemeld dat een nieuw type Covid-19 boostershots beschikbaar zou kunnen zijn tegen midden september).

(Meer: Op 25 aug. 2023 vertelde president Biden aan een groep verslaggevers: "Mensen moeten plannen om nog een Covid-19 boostershot te krijgen als reactie op een nieuwe stijgende variant." Er werd ook gemeld dat Biden zei: "Ik heb vanmorgen mijn handtekening gezet onder een voorstel om verzoeken voor extra financiering voor een nieuw vaccin in te dienen bij het Congres.")

(Meer: Op 26 augustus 2023 werd gemeld dat Riverton, Utah burgemeester Trent Staggs zei dat hij een herhaling van de Covid protocollen niet zal afdwingen. Hij is van mening dat burgers hun eigen beslissingen moeten kunnen nemen over het krijgen van een prik, het afsluiten, het dragen van een masker, enz.)

(Meer: Ik heb ook een rapport gezien van een Fact Check groep die zei dat de meeste van de dingen die hierboven gemeld zijn, onwaar zijn. Het is een vaststaand feit dat Biden liegt, dat Biden in de war raakt, dat bedrog welig tiert en dat het moeilijk is om te weten wat je moet geloven. Ik vind het met de dag moeilijker om alles te geloven wat hij zegt en zelfs wat sommige Fact Check groepen zeggen. Biden zei dat hij "voorzichtig" van plan is om nog een ronde van prikken aan te bevelen, en daar zit misschien het probleem. "Voorlopig" zou kunnen betekenen waarschijnlijk, maar niet zeker. Toch is er een probleem: Waarom heeft hij al contracten getekend als hij niet zeker weet wat hij van plan is)?

Twee, met betrekking tot bedrog en pandemieën: op 17 augustus 2023 zei de Russische ambassade in Washington D.C. (zoals ik het begrijp):

  • De VS doen illegaal onderzoek naar biologische agentia die kunnen worden gebruikt om kunstmatige pandemieën te beheersen.
  • De VS heeft over de hele wereld laboratoria opgezet om dit illegale onderzoek uit te voeren onder het mom van "epidemiologisch toezicht".
  • De VS is op zoek naar manieren om crises te creëren die gebruikt kunnen worden om hun belangen te behartigen.

Volgens het artikel zei Rusland in maart van dit jaar dat de VS laboratoria hadden gebouwd en biologisch onderzoek deden in Oekraïne, maar de VS deden dit al snel af als Russische propaganda.

Sindsdien hebben de VS toegegeven dat ze meer dan 40 laboratoria in Oekraïne ondersteunden die aan goede doelen werkten.

Ik vraag me af, als de Amerikaanse regering ons in maart bedroog, zouden ze ons dan ook nu niet bedriegen?

Spreekt Rusland de waarheid wanneer het de VS beschuldigt van het werken aan biologische agentia die gebruikt kunnen worden om "kunstmatige pandemieën" te beheersen?

Drie, met betrekking tot de terugkeer van Joden naar het Beloofde Land aan het einde van het tijdperk: op 17 augustus 2023 werd gemeld dat ongeveer 75.000 Joden in 2022 naar Israël emigreerden, nog eens 34.530 immigreerden tijdens de eerste zes maanden van 2023, en er zijn ongeveer 60.000 in Rusland die willen emigreren, maar Rusland zal slechts 2.500 per maand toestaan om te vertrekken.

Vier, Jezus openbaarde dat er Joden in Judea zullen zijn in het midden van de Verdrukkingsperiode (Matt. 24:16).

Op 23 aug. 2023, na er een jaar aan gewerkt te hebben, presenteerde een groep architecten, ingenieurs en anderen een plan aan de Israëlische premier Netanyahu voor de bouw van een nieuwe stad. Netanyahu voor de bouw van steden, industrieparken, een ziekenhuis, een spoorlijn en een vliegveld om de Joodse bevolking van Judea en Samaria op te krikken tot één miljoen mensen.

Vijf, de Bijbel leert dat Jeruzalem zal worden uitgebreid en aan het einde van het tijdperk een beker van bedwelming en een lastige steen voor de hele wereld zal zijn (Zach. 1:16-17; 12:1-3).

Op 20 augustus 2023 keurde Israël een plan goed om de komende vijf jaar het equivalent van 840 miljoen dollar te besteden aan verbeteringen en uitbreidingen in Oost-Jeruzalem.

De Palestijnen claimen Oost-Jeruzalem; ze willen dat het de hoofdstad wordt van de door hen gewenste Palestijnse staat; de Tempelberg is daar, en nog veel meer, maar Israël gaat het gebied nu uitbreiden, het veiliger maken en haar soevereiniteit erover versterken.

Zes, wat betreft de bevestiging door de antichrist van een waardeloos zevenjarig verbond met velen voor vrede in het Midden-Oosten: vorige week meldde ik dat VN-secretaris-generaal Guterres een bijeenkomst heeft gepland voor 18-19 september om de wereldleiders aan te sporen zich te committeren aan "zeven jaar van versnelde, aanhoudende en transformerende actie, zowel nationaal als internationaal, om de belofte van de SDG's waar te maken" (Duurzame Ontwikkelingsdoelen die in wezen de oprichting van een wereldregering zijn).

Ik merkte ook op dat de regering Biden tegen maart 2024 (of op zijn minst in de komende 9-12 maanden) een deal wil sluiten om de relaties tussen Saoedi-Arabië en Israël te normaliseren (iets waarvan ze denken dat het zal leiden tot vrede en veiligheid in het Midden-Oosten).

Nu het laatste nieuws.

Na drie recente bezoeken van de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan aan Saoedi-Arabië, op 23 augustus 2023, zei een niet-geïdentificeerde hoge Israëlische functionaris op voorwaarde van anonimiteit:

  • Er is vooruitgang geboekt in de besprekingen tussen de VS en Saoedi-Arabië en er zou "volgend jaar al" een akkoord kunnen worden bereikt.
  • "We praten over een vredesakkoord tussen Saoedi-Arabië en Israël volgend jaar, waarschijnlijk begin volgend jaar."
  • "We navigeren hier diplomatiek doorheen en er is nog veel te doen. We zijn in gesprek met zowel de Saoedi's als de Israëli's."

Wat de VS en Saoedi-Arabië betreft, gingen de gesprekken vooral over de veiligheid van Saoedi-Arabië (de VS die Saoedi-Arabië beschermt tegen Iran, de VS die wapens naar Saoedi-Arabië stuurt, de Saoedi's helpt een kernreactor te bouwen, enz.)

Over de Palestijnen en de eisen die aan Israël worden gesteld: Ron Dermer, de Israëlische minister van Strategische Zaken, zei dat de gesprekken vooral gingen over het geven van economische hulp aan de Palestijnen door de VS en Saoedi-Arabië, niet over de bouw van joodse nederzettingen of het stopzetten van de bouw van joodse nederzettingen.

Begrijp dat een VN-overeenkomst om over zeven jaar een wereldregering te vestigen, een waarschijnlijke overeenkomst om vrede te stichten tussen Saoedi-Arabië en Israël, en bescherming (veiligheid) voor de Saoedi's tegen Iran begin 2024 extreem grote gebeurtenissen zijn in Bijbelprofetie.

(Meer: Op 27 aug. 2023 werd gemeld dat de VS Israël heeft geadviseerd dat het grote concessies zal moeten doen aan de Palestijnen om een deal te laten slagen).

Zeven, met betrekking tot het verval van Amerika en een economische ineenstorting: op 25 augustus 2025 werd gemeld dat de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) per 1 januari 2024 worden uitgebreid met Saoedi-Arabië, Iran, Argentinië, Egypte, Ethiopië en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Ambtenaren verwachten dat de BRICS-landen 60% van de olie in de wereld zullen controleren.

De toevoeging van deze andere zes landen op 1 januari 2024 zal de groep controle geven over 80% van de olie in de wereld.

Biden's beslissing om de Keystone XL pijplijn te sluiten, nieuwe olie- en gasboringsvergunningen op te schorten, ongeveer 75% van Amerika's strategische oliereserves te verkopen, enz. heeft de VS nu in een slechte positie gebracht.

Het kan even duren, maar sommige functionarissen zeggen dat de olieprijs drastisch zal stijgen en dat zal de prijs opdrijven van alles wat de gemiddelde Amerikaanse burger koopt.

(FYI: Rusland en Iran zitten nu hoog, maar ze zullen worden neergehaald en BRICS zal worden verzwakt wanneer de Slag van Gog en Magog plaatsvindt).

Ten achtste is onlangs gemeld dat het World Economic Forum (WEF) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) oproepen tot een wereldwijde digitale ID en een wereldwijd digitaal valutasysteem dat gebruik maakt van traceerbare CBDC's (Central Bank Digital Currencies).

Er is ons zelfs verteld dat dit binnenkort werkelijkheid zou kunnen worden.

Leo Hohmann, een zeer gerespecteerd onderzoeker en schrijver, verwoordde het als volgt:

Digitale ID + CBDC = Totale controle/tracering van alle menselijke activiteiten.

Hohmann voegde eraan toe: "Als deze twee totalitaire instrumenten er eenmaal zijn, is er geen weg meer terug."

Zoals ik het begrijp, zei hij (en ik ben het met hem eens) dat het systeem dat zal leiden tot het Merkteken van het Beest op zijn plaats zal zijn, en het zal niet te stoppen zijn.

Negen, met betrekking tot het verval van Amerika: op 22 aug. 2023 werd gemeld dat de regering Biben 114 poorten in de grensmuur van Trump heeft geopend en ze heeft vast gelast zodat ze niet kunnen worden gesloten door grensbewakingsagenten.

(Meer: Op 28 aug. 2023 werd gemeld dat de DHS $770 miljoen heeft uitgegeven om illegale immigratie mogelijk te maken).

FYI: God stuurt niemand naar de hel (we zijn allemaal geboren met een zondige aard en voorbestemd om naar de hel te gaan omdat we zondigen), maar God heeft voor iedereen een manier (Jezus) voorzien om naar de hemel te gaan (en Hij is de enige manier om daar te komen; Johannes 14:6).

Tot slot, ben je klaar voor de opname?

Als je klaar wilt zijn voor de opname en naar de hemel wilt gaan, moet je opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van je en als je dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat je een zondaar bent; geloof dat Jezus de maagdelijk geboren, zondeloze Zoon van God is die voor de zonden van de wereld stierf, werd begraven en uit de dood werd opgewekt; vraag Hem om je zonden te vergeven, je te reinigen, in je hart te komen en je Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat je dit hebt gedaan.

Bron: Speculation :: By Daymond Duck - Rapture Ready