www.wimjongman.nl

(homepagina)


Kan een 'nucleaire 9/11' de volgende zijn? 8,6 miljoen illegalen zijn de VS binnengekomen sinds Biden aantrad, waaronder 149 op 'terror watch list'.

'Biden opent de deur naar een ramp.'

Joel C. Rosenberg | Gepubliceerd: 12 september 2023

( )

Afbeelding van Alexander Antropov via Pixabay

JERUZALEM, ISRAEL - Terwijl de Amerikanen deze week de afschuwelijke terroristische aanslagen van 11 september 2001 herdenken en de 3000 mensen eren die door toedoen van terroristen van Al Qaeda zijn omgekomen, moeten er een aantal kritische vragen worden gesteld.

Ten eerste, heeft Washington, 22 jaar nadat Osama bin Laden de VS zo hard trof, alles gedaan wat in hun macht ligt om het Amerikaanse volk te beschermen tegen een nieuwe golf van buitenlandse terreuraanslagen?

Ten tweede, heeft Washington alles gedaan wat in hun macht lag om een "Nucleaire 11 september" te voorkomen, dat wil zeggen de ontploffing van kernwapens - vanuit het buitenland het thuisland binnengesmokkeld - op Amerikaanse bodem?

En ten derde, zo niet, waarom niet?

Terwijl ik huidige en voormalige leden van het Congres, overheidsfunctionarissen, experts op het gebied van inlichtingen en wetshandhaving interview, lijkt het antwoord op alle drie de vragen nee te zijn.

Integendeel, net als veel Amerikanen vrees ik dat president Joe Biden de deur opent naar een ramp.

INVASIE - BIJNA 9 MILJOEN MENSEN ZIJN DE V.S. ILLEGAAL BINNENGEKOMEN TIJDENS DE REGERING BIDEN

Nadat de regeringen Bush, Obama en Trump tientallen miljarden dollars hebben uitgegeven om de voordeur voor terroristen te sluiten - namelijk door de beveiliging van de Amerikaanse luchtvaart en zeevaart te verbeteren - heeft de regering Biden de achterdeur geopend: De grens tussen de VS en Mexico.

Sinds Biden in januari 2021 aantrad, zijn bijna 9 miljoen mensen illegaal de Verenigde Staten binnengekomen via Mexico.

"Bij elke meting is de illegale immigratie vorige maand toegenomen - aan de zuidwestelijke grens, de noordelijke grens, niet-begeleide kinderen, familie-eenheden en alleenstaande volwassenen," zei Dan Stein, voorzitter van de Federation for American Immigration Reform (FAIR), in reactie op de gegevens die in juli werden vrijgegeven door het Amerikaanse departement Customs and Border Protection (CBP).

"In de 30 maanden dat president Biden aan de macht is, zijn er 6,9 miljoen CBP ontmoetingen geweest en 1,7 miljoen bekende ontsnappingen," merkte Stein op. "Buiten de mensen die in het Witte Huis werken, is er niemand die 8,6 miljoen mensen die ons land illegaal binnenkomen als een succesvol, duurzaam of rationeel beleid beschouwt."

Ik in ieder geval niet.

Dit is een invasie, puur en simpel.

BIJNA 150 GEARRESTEERDE MENSEN DIE OP DE "TERREUR ZOEKLIJST" STAAN ZIJN DE V.S. BINNENGEKOMEN SINDS BIDEN AANTRAD.

Sterker nog, president Biden doet op gewetenloze wijze afstand van zijn grondwettelijke plicht om het Amerikaanse volk te beschermen tegen een "invasie", volgens Artikel IV, Sectie 4. Dit is de enige manier om het Amerikaanse volk te beschermen tegen een "invasie".

Per slot van rekening zijn het niet alleen arme, hongerige, wanhopige mensen die naar de VS komen - en de Amerikaanse wetten overtreden - in de hoop een beter leven te vinden.

Alleen al in de eerste acht maanden van 2023 hebben Amerikaanse federale agenten minstens 149 mensen gearresteerd die op de terroristenlijst stonden en illegaal de Verenigde Staten binnenkwamen, volgens de laatste CBP-statistieken die in augustus werden vrijgegeven.

Hoeveel terroristen heeft de Customs and Border Patrol gemist?

Waar zijn die terroristen nu?

Wat zijn ze van plan - en wanneer zullen ze toeslaan?

De dreiging van terroristen, drugsrunners en mensensmokkelaars die de grenscrisis uitbuiten om de Verenigde Staten binnen te komen en kernwapens te smokkelen - in de hoop om aanslagen te plegen die exponentieel erger zijn dan 9/11 - is precies het fictieve scenario dat ik schets in mijn nieuwste politieke thriller, De Libische omleiding, die in mei verscheen in hardcover, e-book en audioformaat.

EXCLUSIEVE OPINIEPEILING TOONT AAN DAT AMERIKANEN BANG ZIJN VOOR EEN "NUCLEAIRE 9/11"

Helaas is mijn fictieve scenario gebaseerd op zeer reële angsten van het Amerikaanse volk.

ALL ISRAEL NEWS gaf een van de meest gerespecteerde opiniepeilingsbureaus in de VS opdracht - McLaughlin & Associates, opgericht door John McLaughlin, die opiniepeilingen heeft gedaan voor veel Amerikaanse en Israëlische politieke leiders, waaronder president Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu - om het veld in te gaan en verschillende vragen te stellen over de verergerende grenscrisis.

Eén vraag die we stelden was deze: Met miljoenen mensen die illegaal de VS binnenkomen sinds president Biden is aangetreden, bent u bezorgd over dat terroristen uit het Midden-Oosten zullen proberen de VS binnen te komen via Mexico om meer 9/11-terreuraanslagen te plegen, of zelfs om een 'nucleaire 9/11' te proberen met nucleaire 'vuile bommen'?

De resultaten waren ontnuchterend.

66% van de Amerikanen zegt "bezorgd" of "zeer bezorgd" te zijn over een dergelijk scenario.

Dit is inclusief 46% van de Amerikanen die vrezen dat terroristen via Mexico de VS zullen binnenkomen om aanslagen in de stijl van 9/11 te plegen.

Het omvat ook nog eens 20% van de Amerikanen die vrezen dat terroristen die via Mexico komen echt een "nucleaire 9/11" willen uitvoeren met nucleaire "vuile" bommen.

Uit het onderzoek bleek ook dat evangelische christenen nog bezorgder zijn dan hun mede-Amerikanen.

Het blijkt dat 79,1% van de evangelische christenen vreest dat terroristen uit het Midden-Oosten die via Mexico komen, grote aanslagen willen plegen in het thuisland.

Zoals ik in mei schreef, toen we deze resultaten voor het eerst publiceerden - en op dat moment waren er "slechts" 5,7 miljoen mensen illegaal de VS binnengekomen - "Ik wil duidelijk zijn - het plot van THE LIBYAN DIVERSION voelt misschien 'afgescheurd te zijn van de krantenkoppen van morgen', maar ik bid dat het nooit echt werkelijkheid wordt, en ik vraag jullie om samen met mij te bidden."

Joel C. Rosenberg is hoofdredacteur van ALL ISRAEL NEWS en ALL ARAB NEWS en president en CEO van Near East Media. Hij is een bestsellerauteur van de New York Times, Midden-Oostenanalist en evangelisch leider en woont met zijn vrouw en zonen in Jeruzalem.

Bron: Could a ‘Nuclear 9/11’ be next? 8.6 million illegals have entered US since Biden took office, including 149 on ‘terror watch list’ | All Israel News