www.wimjongman.nl

(homepagina)


Is het toeval dat de vier ruiters van de Apocalyps dezelfde kleuren hebben als de Palestijnse vlag?

24 oktober 2023 door Michael

()

Ik ga iets met jullie delen waar de sociale media op dit moment erg druk over zijn. Als je naar Openbaring hoofdstuk 6 gaat, zul je zien dat de kleuren van de paarden waarop de vier ruiters van de Apocalyps rijden wit, rood, zwart en "grauw" zijn. Maar het oud-Griekse woord dat in Openbaring 6:8 wordt vertaald met "grauw" wordt meestal vertaald met "groen". Sterker nog, de andere drie keer dat "khlōros" in het Nieuwe Testament voorkomt is het vertaald als "groen" in de King James Version. Dus als de meest nauwkeurige vertaling van "khlōros" in Openbaring 6:8 "groen" is, dan zou dat ons paarden geven die wit, rood, zwart en "groen" zijn, en het blijkt dat dat precies dezelfde vier kleuren zijn die we op de Palestijnse vlag vinden.

Natuurlijk geloof ik niet dat Openbaring hoofdstuk 6 over de Palestijnen gaat.

Maar ik denk wel dat dit een heel rare "overeenkomst" is.

En er is ook op gewezen dat deze vier kleuren in de hele islamitische wereld op vlaggen worden gebruikt.

Dat is behoorlijk verbazingwekkend.

En het lijkt er echt op dat een apocalyptische oorlog op het punt staat volledig uit te barsten in het Midden-Oosten.

Hoewel ze beweren dat ze een staakt-het-vuren willen, lanceerden Hamas terroristen dinsdagmiddag nog een "massale raketaanval" op steden in heel Israël...

Hamas lanceerde dinsdagmiddag een grootscheeps spervuur van raketten, waarbij minstens vijf Israëli's gewond raakten, zeiden hulpdiensten.

Israëliërs raakten gewond bij afzonderlijke incidenten in Holon, Tel Aviv, Kfar Saba, Be'er Yaakov en Yavne, terwijl het spervuur meer dan een miljoen mensen op de vlucht deed slaan. Alle gewonden zouden lichtgewond zijn.

En een team duikers van Hamas werd onderschept toen ze probeerden Israëlisch grondgebied binnen te sluipen...

Duikers van Hamas die probeerden Israël binnen te sluipen zijn gedood, volgens de Israël Defense Forces.

Het nieuws komt op het moment dat de groep een enorme raketaanval lanceerde vanuit de Gazastrook.

>De IDF zei niet hoeveel duikers probeerden aan land te komen, maar lokale media meldden dat er minstens vier terroristen gedood werden.

Ze willen gewoon niet stoppen en daarom hebben de Israëli's geen andere keuze dan naar binnen te gaan en ze uit te schakelen.

Er wordt gemeld dat de IDF meer folders heeft laten vallen om Palestijnse burgers te waarschuwen het oorlogsgebied te ontvluchten nu het nog kan...

Het Israëlische leger heeft Palestijnse burgers die in het noorden van Gaza wonen verteld dat als ze niet naar het zuiden evacueren, ze beschouwd zullen worden als "medeplichtig aan een terroristische organisatie."

De waarschuwing werd gegeven in dreigende folders die in het weekend door Israëlische drones werden gedropt. "Dringende waarschuwing, aan de inwoners van Gaza. Uw aanwezigheid ten noorden van Wadi Gaza brengt uw leven in gevaar. Wie ervoor kiest om het noorden van Gaza niet te verlaten om ten zuiden van Wadi Gaza te komen, kan worden geïdentificeerd als een medeplichtige van een terroristische organisatie," aldus de pamfletten, volgens Reuters.

Dit lijkt erop te wijzen dat een volledige invasie heel dichtbij is.

Maar het is nog niet gebeurd.

De regering Biden heeft druk uitgeoefend op de Israëlische premier Benjamin Netanyahu om meer tijd te krijgen voor onderhandelingen over gijzelaars, en een handvol gijzelaars is vrijgelaten.

Natuurlijk zou Hamas graag het komende jaar om de paar dagen twee gijzelaars vrijlaten als dat een volledige invasie door de Israëli's zou vertragen.

Maar Netanyahu zal deze invasie niet eeuwig kunnen uitstellen, want militaire functionarissen en leden van zijn eigen coalitie worden behoorlijk ongeduldig...

Netanyahu heeft zich de woede van Israëls militaire leiders op de hals gehaald door de invasie van Gaza uit te stellen om Hamas uit te schakelen, terwijl westerse bondgenoten in de EU aandringen op een staakt-het-vuren.

De Israëlische premier botste met leidende figuren in de strijdkrachten van het land over zijn beslissing om de invasie uit te stellen, die zijn militaire leiders naar verluidt graag willen beginnen, meldt de Telegraph.

Ondertussen hebben sommige lidstaten van de Europese Unie aangedrongen op een staakt-het-vuren in de oorlog tussen Israël en terreurgroep Hamas om meer humanitaire hulp te kunnen bieden aan Palestijnse burgers in de belegerde Gazastrook.

Tot nu toe heeft de IDF de Gazastrook onophoudelijk bestookt in afwachting van de komende invasie.

Er wordt gemeld dat de Israëli's alleen al op dinsdag in totaal 400 luchtaanvallen hebben uitgevoerd...

Israël zei dinsdag dat het de afgelopen dag 400 luchtaanvallen had uitgevoerd, waarbij Hamas-commandanten werden gedood, militanten werden geraakt toen ze zich voorbereidden om raketten naar Israël te lanceren en commandocentra en een tunnelschacht van Hamas werden getroffen. Israël meldde 320 aanvallen een dag eerder.

Maar luchtaanvallen zullen nooit genoeg zijn om de dreiging van Hamas weg te nemen.

Daarvoor moeten Israëlische troepen Gaza binnengaan en de terroristen uit hun tunnels graven.

En dat is precies wat de Israëlische bevolking eist.

Het zou moeilijk zijn om de woede te overdrijven die de Israëlische bevolking op dit moment voelt. Als soortgelijke wreedheden in dit land waren begaan, zou het Amerikaanse volk hetzelfde voelen.

De Israëlische regeringswoordvoerder Eylon Levy zegt dat hij de videobeelden van de wreedheden die hij persoonlijk heeft bekeken nooit zal vergeten...

De lichamen staan in mijn geheugen gegrift. Verbrande lichamen, onthoofde verminkte lichamen, bebloede overblijfselen van lichamen. Lichamen in open velden, lichamen in met bloed bedekte slaapkamers, lichamen die uit auto's werden gesleept, lichamen die langs de kant van de weg lagen, lichamen in lijkzakken, lichamen in rijen na rijen lijkzakken - zoveel dat de Zaka reddingsteams in drie dagen vier jaar aan uitrusting versleten", zei hij.

Verder beschreef hij de lichamen van baby's die 'knapperig' verbrand waren, zo erg dat hij dacht dat het 'brokken steenkool' waren.

Lichamen van baby's. We zien het lichaam van een baby in het hoofd geschoten. Verbrande lichamen van baby's. Ik bedoel knapperig verbrand. Verbrande baby's meervoud.

Ik bedoel zo erg verbrand dat ik moest vragen om de video te stoppen zodat aan mij uitgelegd kon worden dat het stuk steenkool op het scherm het verbrande lijk van een Israëlische baby was," zegt hij.

Er is geen weg terug naar hoe het vroeger was.

De IDF zal Gaza binnenvallen en het doel zal zijn om Hamas volledig en totaal te vernietigen.

In reactie daarop zullen Hezbollah en andere Iraanse gevolmachtigden zich in de strijd mengen, en dan zullen we de apocalyptische oorlog in het Midden-Oosten zien waarvoor ik mijn lezers heb gewaarschuwd.

We leven echt in een tijd van "oorlogen en geruchten van oorlogen", en de dood en vernietiging die deze oorlog zal veroorzaken zal de hele wereld enorm choqueren.

Bron: Is It Just A Coincidence That The Four Horsemen Of The Apocalypse Are The Same Colors As The Palestinian Flag?