www.wimjongman.nl

(homepagina)


Openbaring

Greg Lauer - Juni 2023

(UFO)

Al een aantal jaren ben ik het type persoon dat aandacht besteedt aan nieuwsberichten over UFO's. Het is me dan ook niet ontgaan dat er in de meeste reguliere media minstens één keer per maand of twee een UFO-gerelateerd verhaal verschijnt. Niets groots, iemand meldt dat hij een vreemd object in de lucht heeft gezien, of een piloot meldt dat hij ongewone luchtactiviteit heeft waargenomen, dat soort dingen. Net genoeg om beelden van die kleine groene mannetjes (grijze mannetjes?) in het achterhoofd van de mensen te houden.

De afgelopen maand kwamen er echter een paar UFO-gerelateerde nieuwsberichten onder mijn aandacht die de zaken naar een nieuw niveau tilden. En niet om mijn elleboog te verstuiken en mezelf een schouderklopje te geven of zo, maar dit zijn min of meer het soort verhalen waar ik de afgelopen jaren stilletjes op heb geanticipeerd.

Als je veel van mijn artikelen hebt gelezen, dan weet je misschien dat ik er 100 procent van overtuigd ben dat het UFO/alien verhaal nauwgezet in elkaar is gezet door Satan en zijn demonische medewerkers om een essentiële rol te spelen in het eindtijdscenario. Een deel van de achtergrond van wat ik hier wil bespreken komt uit een artikel dat ik in oktober 2018 schreef, getiteld "Waanvoorstelling", en ook uit een artikel dat ik in december 2018 schreef, getiteld "De Gebeurtenis". Dus als je dat nog nooit hebt gedaan, wil ik je aanmoedigen om deze twee eerdere stukken te bekijken als je de kans hebt - hoewel ik uit noodzaak wat van dat materiaal hier zal herhalen om dit artikel op eigen benen te laten staan.

Het verhaal is geboren

Ten eerste, vergeet nooit dat Satan de Schrift kent. Hij weet dat de belangrijkste profetische vervulling die roept "EIND TIJDEN: DOOD KOMT!" is de wedergeboorte van de natie Israël in het bijbelse thuisland van de Joden.

Maar voordat dit werkelijkheid werd op 15 mei 1948, was Satan al bezig met de gebeurtenissen die plaatsvonden na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Satan keek aandachtig toe in 1946 toen de Britten aan de jonge Verenigde Naties lieten weten dat ze hun Mandaat voor Palestina wilden opgeven. Hij keek met grote belangstelling toe toen de VN op 16 juni 1947 de United Nations Special Committee on Palestine (UNSCOP) naar die regio stuurde om met zowel de Joden als de Arabieren te spreken over het plan om twee onafhankelijke staten te vormen: één voor Israël en één voor de Arabieren. Dat is in feite dezelfde tweestatenoplossing waar de Palestijnen tot op de dag van vandaag over mekkeren: Het werd de Arabieren in 1947 op een presenteerblaadje aangeboden en ze haalden hun neus ervoor op en spuugden in het gezicht van de VN.

Maar toen de Arabieren openlijk vijandig de bijeenkomsten met UNSCOP boycotten terwijl de Joden hen hartelijk verwelkomden, trok Satan zijn Nikes aan.

In juni 1947 werd het voor iedereen die oplette duidelijk dat UNSCOP snel warm liep voor het idee om terug te gaan naar hun bazen bij de VN en een rapport in te dienen waarin de vorming van een onafhankelijke Joodse staat werd goedgekeurd, wat resulteerde in Resolutie 181 in november.

En nu weet je wie er oplette.

Hoewel Israël zichzelf pas in mei van het jaar daarop officieel tot onafhankelijke staat zou uitroepen, was Satan er in juni 1947 voor 99 procent zeker van dat het eindelijk showtime was. Op het moment dat Satan er 99 procent zeker van was dat deze voorspelling over de wedergeboorte van Israël als natie eindelijk in vervulling zou gaan, was het eerste wat hij deed voor veel mensen misschien een beetje ongewoon:

Hij zorgde ervoor dat een man en zijn zoon
een vreemd uitziende hoop puin vonden
aan de andere kant van de wereld.

In juni 1947, ongeveer op het moment dat het begon te lijken op groen licht voor de vorming van een Joodse staat, veroorzaakte Satan een aantal vreemde lichten in de lucht boven het Amerikaanse zuidwesten. (Kan hij dat doen? Ja, de prins van de macht van de lucht kan dat doen.) Deze lichten maakten de plaatselijke bevolking een beetje nerveus en er begonnen vreemde theorieën de ronde te doen. Toen zorgde hij ervoor dat een man en zijn zoontje, die door het platteland reden in de buurt van Roswell, New Mexico, stopten om een vreemde hoop brokstukken te onderzoeken die ze in de verte zagen liggen. De brokstukken bestonden voornamelijk uit houten stokjes, rubber, tape, papier en wat materiaal dat leek op aluminiumfolie.

Een paar weken later belde hij de plaatselijke sheriff, die uiteindelijk het Roswell Army Air Field belde, en uiteindelijk een agent stuurde om het te onderzoeken. De officier die het puin kwam bekijken - die, net als iedereen in de omgeving, op de hoogte was van de vreemde lichten in de lucht die de laatste tijd waren gezien - telde al snel twee en twee bij elkaar op. Maar in plaats van vier, kreeg hij 927. De brokstukken werden haastig verzameld, van het een kwam het ander, er werden verre conclusies getrokken en er werd een telefoontje gepleegd naar de plaatselijke krant.

Op 8 juli 1947 kopte de Roswell Daily Record:

RAAF vangt vliegende schotel
Op ranch in Roswell-regio

En dat is een citaat. Maar het was geen "vliegende schotel." De volgende dag pleegde de RAAF nog een telefoontje naar de krant en hield vol dat de brokstukken van een weerballon waren - maar het was te laat. De schade was al aangericht en de geest was uit de fles. Later werd onthuld dat het in werkelijkheid het product was van een topgeheim militair programma dat de opdracht had om een ballon te ontwikkelen die op extreem grote hoogte boven de USSR kon vliegen om alle verraderlijke straling op te sporen die zou vrijkomen bij het testen van kernwapens door de Sovjets. Daarom waren ze in de eerste plaats gedwongen om het dekmantelverhaal over een weerballon naar buiten te brengen. Omdat de VS slechts twee jaar eerder de Tweede Wereldoorlog nadrukkelijk hadden beëindigd door dergelijke wapens tegen Japan te gebruiken, stonden de Sovjets te trappelen om hetzelfde te doen - en de Koude Oorlog was begonnen.

(De brokstukken van Roswell)

Foto's die destijds van de brokstukken zijn gemaakt zijn duidelijk: De brokstukken bestonden uit stukjes en beetjes van een soort vlieger of ballon. Maar nog belangrijker...

Het was geen geavanceerd buitenaards ruimteschip bestuurd door een buitenaardse soort met technologie ver voorbij alles wat wij ons kunnen voorstellen dat tientallen triljoenen kilometers reisde van een ander sterrensysteem om onze kleine planeet in ons kleine hoekje van de Melkweg te bezoeken... voordat het neerstortte in een veld in New Mexico.

Maar veel succes met het proberen iemand daarvan te overtuigen na de publicatie van de bovenstaande krantenkop. In een oogwenk werd het UFO/alien verhaal in gang gezet en het barstte al snel in vlammen uit met een beetje hulp van Hollywood. En binnen de kortste keren was het duidelijk: dit was een geest die nooit meer terug in de fles zou gaan.

Vrijwel van de ene op de andere dag begonnen zowel mensen in de omgeving van Roswell als nieuwsgierigen van elders buzz te genereren en elke denkbare smaak Kool-Aid te brouwen om te drinken. "Ik zag die legerjongens een lichaam op een brancard naar buiten dragen!" zegt er één. "Ik zag ze drie lichamen naar buiten dragen!" zegt een ander. "Ik zag ze wat leek op een grote schijf achterin een vrachtwagen laden!" zegt een ander. "Heb je die buitenaardse autopsiefoto's gezien?!" zegt weer een ander, ad infinitum, ad insania. Ik denk dat je het wel begrijpt.

Samenzweringstheoretici extraordinaire: Door de decennia heen zijn de gebeurtenissen bij Roswell door echte samenzweringstheoretici overgoten met de ene niet-verifieerbare jus na de andere: De foto's van de brokstukken waren in scène gezet. De analyse van de regering was duidelijk niet goed. Verschillende buitenaardse lichamen werden gevonden en weggevoerd, om nooit meer gezien te worden. Wrakstukken van een buitenaards ruimteschip werden gevonden... en meegenomen, om nooit meer gezien te worden. En natuurlijk liegt de regering en stopt het allemaal in de doofpot. En er zijn vandaag de dag mensen in de wereld die dit zo graag willen geloven dat ze er hun broek nat van kunnen maken. Daarom weet ik, zodra iemand terloops naar Roswell verwijst met de onuitgesproken veronderstelling dat het een echte UFO-gebeurtenis was, dat ik vanaf dat moment alles wat hij zegt veilig kan negeren. Bijvullen met Kool-Aid? Komt eraan.

Mijn punt is dat dit de opeenvolging van gebeurtenissen is die Satan in gang zette op het moment dat hij wist dat Israël eindelijk zou worden heropgericht als een natie in vervulling van de profetie: Hij lanceerde het UFO/alien verhaal. Vanaf het nederige begin in een vliegenpikkedorp in het Amerikaanse zuidwesten groeide dit uit tot een uitgebreid, exotisch verhaal over hoe geavanceerde soorten buitenaardsen routinematig de aarde bezoeken en om verschillende redenen met mensen communiceren. Niet alleen dat, maar de regering verbergt duidelijk bewijs van dergelijk contact in de vorm van gedeeltelijk, zo niet geheel intacte ruimteschepen en de lichamen van buitenaardse wezens - sommige verbrand en sommige springlevend. Met andere woorden, Satan gaf ons iets dat hij goed wil gebruiken: de grootste samenzweringstheorie aller tijden.

Maar het feit dat Satan dit verhaal in gang zette zodra hij zeker wist dat Israël weer een natie zou worden, vertelt ons alles wat we moeten weten:

Satan is van plan zijn UFO/alien verhaal te gebruiken als een belangrijk hulpmiddel om zijn man, de Antichrist, te helpen zijn kortstondige koninkrijk te vestigen door de gebeurtenissen in de eindtijd op zijn manier uit te leggen, niet op Gods manier.

In de loop der jaren is dit verhaal tot in het kleinste fantastische detail uitgewerkt door mensen die oprecht geloven dat ze enkele van die buitenaardse wezens channelen, totdat het is uitgegroeid tot een volwaardig verhaal dat een plausibele verklaring zou kunnen bieden voor de meest bizarre gebeurtenis denkbaar:

De plotselinge verdwijning van
honderden miljoenen mensen.

(Mediterende persoon)

De details verschillen een beetje van de ene channeler tot de andere, maar het basisscenario dat wordt geschetst stelt dat Moeder Aarde (die een levend wezen is met de naam Gaia, als je dat niet wist) zichzelf moet reinigen van donkere, negatieve energie en moet evolueren naar een vierdimensionale realiteit (sommigen zeggen vijf, maar ik zal niet kibbelen over de details omdat het allemaal onzin is). Dat betekent dat de mensheid ook spiritueel moet evolueren om het vierdimensionale paradijs binnen te gaan dat wacht nadat Gaia door deze periode van veranderingen heen is (dit komt overeen met de oordelen die God op de aarde zal loslaten tijdens de Verdrukkingsperiode).

Het Tijdperk van de Waterman: Ja, er wacht een prachtige wereld nadat de aarde door deze periode van "veranderingen" heen is, en het zal veel beter zijn dan het zogenaamde "Tijdperk van de Waterman" waar mensen al tientallen jaren over zingen: Het wordt het Duizendjarig Rijk genoemd. Maar helaas zullen mensen die zo dwaas zijn om Satans leugens over buitenaardsen en spirituele evolutie en het bereiken van een vierdimensionale spiritualiteit of het "Christus-bewustzijn" en alle bijbehorende mensgerichte onzin te slikken, er geen deel van uitmaken. Dit is het koninkrijk van Christus en het zal in eerste instantie alleen bewoond worden door mensen die tot geloof zijn gekomen in het werk van verzoening voor de zonde dat Christus volbracht aan het kruis op Golgotha.

Volgens New Age geloofsovertuigingen die zijn opgebouwd rond het UFO/alien verhaal, doemt er aan de horizon een gebeurtenis op die simpelweg bekend staat als de Gebeurtenis, of de plotselinge evacuatie van honderden miljoenen mensen. Dit zal ons vertellen dat de show aan de gang is en dat Gaia klaar is om een belangrijke fase van haar zelfreinigingsproces te beginnen. Het evolueren naar een hoger niveau van bewustzijn wacht op degenen die achterblijven, zoals de evacués al diegenen waren die eenvoudigweg niet voorbereid waren op deze spirituele sprong voorwaarts. Het verhaal zal zijn dat deze arme zielen zijn overgebracht naar een vloot van ruimtetuigen die in de buurt wachten om liefdevol en geduldig te worden bijgeschoold totdat ze klaar zijn om zich weer bij de rest van de wereld te voegen, die bestaat uit mensen die klaar zijn om spiritueel op te stijgen.

Satan heeft het omgekeerd... zoals gewoonlijk: Volgens het UFO/alien verhaal, als je "geëvacueerd" wordt, is dat omdat je niet klaar bent om spiritueel te evolueren. Volgens Gods Woord, als je "geëvacueerd" wordt, is dat omdat je geestelijk geregenereerd bent en opgenomen bent om de Heer in de lucht te ontmoeten.

Natuurlijk zullen de mensen die achterblijven na de Gebeurtenis onder druk staan om niet toe te geven aan de duistere, negatieve energie en het intolerante, archaïsche bijgeloof dat de wereld in de fijne puinhoop heeft gebracht waarin het nu zit, en iedereen die zich dwaas tot datzelfde laag-trillings bijgeloof keert (door het evangelie te geloven) zal worden gezien als iemand die Gaia's vermogen om haar overgang naar deze prachtige nieuwe vierdimensionale realiteit te voltooien ernstig belemmert. Als gevolg daarvan moeten ze allemaal worden geëlimineerd ten voordele van Moeder Aarde en de hele mensheid.

Maar ondanks stortvloeden van desinformatie, leugens, propaganda, waarschuwingen, bedreigingen, intimidatie, vervolging, onderdrukking, arrestaties, gevangenneming en executie, zullen onnoemelijk veel miljoenen precies dat doen.

Ze zullen de antichrist zien als de misleide, satanische stroman die hij is en zijn plannen als de kwaadaardige, satanische ontwerpen die ze zijn, en tot een reddend geloof komen in Degene die hem bij Zijn wederkomst in de vuurzee zal werpen.

Laten we dus, voordat we verder gaan, een paar basiswaarheden vaststellen die voortvloeien uit wat we tot nu toe hebben besproken:

1. Er zijn geen buitenaardse ruimteschepen. Niemand verbergt een buitenaards ruimteschip van welke aard dan ook, noch geheel, noch gedeeltelijk. Er is niet eens een wieldop van zo'n buitenaards ruimteschip ergens op aarde verborgen, inclusief een zeer geheime faciliteit van de Amerikaanse luchtmacht op de Nevada Test and Training Range die algemeen bekend staat als "Area 51". Kan het demonische rijk er nu voor zorgen dat mensen vreemde dingen in de lucht zien? Reken maar. Maar het kan me niet schelen wie beweert wat, waar en wanneer gezien te hebben... en de reden is simpel: Buitenaardse ruimteschepen zijn een leugen van de vader der leugens.

2. Er zijn geen buitenaardse wezens. Ook zijn er geen wezens van een geavanceerde buitenaardse soort die deze (niet-bestaande) ruimteschepen door de atmosfeer van de aarde loodsen en verrassend regelmatig in de woestijn laten neerstorten. Niemand waar dan ook op aarde heeft het lichaam - verbrand of springlevend - van één enkel wezen van een geavanceerde buitenaardse soort. Of zelfs maar een vingernagel daarvan. Hetzelfde geldt voor de niet-bestaande ruimteschepen die ze zogenaamd besturen: Aliens zijn een leugen van de vader der leugens.

Het kan me niet schelen hoeveel blockbusterfilms ze maken waarin contact met buitenaardse wezens voorkomt. Het kan me niet schelen hoeveel vervolgen ze op Avatar maken. Er vliegen daarbuiten geen aliens rond die de aarde bezoeken in hun geavanceerde ruimteschepen. Geen enkele. En dat leidt tot de volgende onvermijdelijke conclusie:

3. Er valt niets te onthullen. Veel mensen, waaronder een aantal hooggeplaatste regeringsfunctionarissen, fluisteren tegenwoordig over "buitenaardse onthulling". Nou, niet om een spelbreker te zijn of zo, maar het feit van de zaak is duidelijk. Wat de zogenaamde "buitenaardse onthulling" betreft...

Niemand heeft echt iets te onthullen.
Geen buitenaardse ruimteschepen. Geen buitenaardse wezens. Niets.

Wat, zijn dan de korrelige video's of foto's genomen door militaire piloten? Alsjeblieft. Als je wilt geloven dat ze echt bestaan, ga je gang. Maar het is mij duidelijk dat Roswell één van Satans grootste oplichterspraktijken is, en de grap ligt bij de mensen die wanhopig de fantasie willen geloven dat we op het punt staan bezocht te worden door een geavanceerd buitenaards ras uit een ander sterrenstelsel dat ons komt redden van onszelf en ons optilt aan onze spirituele laarsjes en ons naar een vierdimensionaal paradijs leidt. Of ons misschien gewoon een heleboel coole technologie laat zien.

Dit gezegd hebbende, ben ik ervan overtuigd dat Satans misleiding niet stopte in de zomer van 1947. Oh nee. Ik geloof dat deze demonische poppenkast net in een stroomversnelling kwam en sindsdien is Satan aan het werk geweest om mensen op verschillende manieren te misleiden om ze ervan te overtuigen dat er echt een ruimteschip is neergestort bij Roswell, dat er echt buitenaardse lichamen (dood en levend) zijn opgehaald, enzovoort. Op die manier, als mensen zoals ik beweren dat er geen echte ruimtevaartuigen en geen echte buitenaardse wezens zijn, kunnen we terloops worden afgedaan als onwetende, ongeïnformeerde sceptici. Het zij zo.

Overigens, een extreem populair tegenargument dat je hoort van een aantal zeer intelligente, zeer oprechte mensen gaat als volgt:

"Maar zie je het dan niet! Het universum is zo onvoorstelbaar groot...hoe kan iemand in hemelsnaam zo bekrompen zijn om te geloven dat wij de enige intelligente levensvorm zijn?! Deze wiskundige formule die we hebben afgeleid bewijst dat er miljoenen planeten moeten zijn die in staat zijn om leven te ondersteunen, en dus is het gewoon logisch dat er andere levensvormen in het universum zijn, waaronder zeker enkele die zeer intelligent zijn en in staat om technologie te ontwikkelen die veel verder gaat dan de onze. Er moet gewoon leven zijn. Dus doe ons allemaal een plezier en neem je kleine bijbeltje en ga terug naar je grot."

Oké, het zit zo. Zijn er andere levensvormen daarbuiten? JA!!! Is er ooit! En ik kan het bewijzen vanuit de Schrift. In de geestelijke dimensie wel te verstaan. Met andere woorden, in dimensies waar we op dit moment geen toegang toe hebben. Er zijn daar miljarden en triljoenen engelachtige en demonische wezens, de hemel weet alleen hoeveel. En de Bijbel heeft het ook over "overheden en machten in de hemelse gewesten" (Ef. 3:10)...en dus heb je die gasten - wie of wat ze ook zijn.

Maar zijn er fysieke wezens die rondvliegen in fysieke ruimteschepen van andere planeten in hetzelfde driedimensionale ruimte-tijdcontinuüm waarin wij leven? Dat is lastig, maar op dit moment maakt het niet echt uit of ze er zijn of niet - en je zult zo zien waarom ik dat zeg.

Persoonlijk ben ik geneigd te denken van niet, maar dat is mijn mening. Nu zouden sommige religieuze mensen kunnen redeneren dat als er zulke fysieke wezens in het universum zijn, dat ze dan geschapen zijn door dezelfde heilige, rechtvaardige, liefdevolle God die ons heeft geschapen samen met het onvoorstelbaar grote fysieke universum waarin we allemaal leven. De volgende vraag zou zijn of God al dan niet een geest in hen blies en hen een vrije wil gaf... en zo ja, waren zij dan ongehoorzaam aan God en vielen zij in zonde zoals wij? Zo ja, dan zouden zij het verzoeningswerk van Christus nodig hebben om de straf voor hun zonde te betalen, net als wij. Zij zouden het evangelie moeten horen om in geloof te geloven om net als wij vergeven en verzoend te worden met hun heilige Schepper. Hoe zullen zij die boodschap ontvangen? Wie gaat er naar hen toe om het te verkondigen? En als ze hierheen komen, kunnen ze toch zeker wel gered worden?

Er is echter een probleem met deze manier van denken dat bij de meeste mensen niet opkomt. De Bijbel maakt kristalhelder dat God maar één Zoon heeft (Jezus), die naar maar één plek is gestuurd (onze wereld, op de planeet Aarde, in het Melkwegstelsel), en dat Hij in deze wereld is geboren om één soort te verlossen: Homo sapiens, wiens zonde hen geestelijk van God had gescheiden. Dit betekent dat Hij op deze planeet geboren moest worden in het fysieke lichaam van onze soort om het oordeel voor de zonde van Homo sapiens aan het kruis op zich te nemen, en Hij deed het maar één keer voor alle tijden (tweeduizend jaar geleden).

Met andere woorden, als de paus zegt dat hij bereid zou zijn om een vreemdeling te dopen, drijft hij de spot met Gods Woord (en gezien zijn diepe onwetendheid daarover, waarschijnlijk onbewust).

Dus, zoals je kunt zien, als er andere vormen van intelligent leven in ons fysieke universum zijn, worden de religieuze aspecten troebel. Tenminste, als we vasthouden aan een bijbels wereldbeeld. Dat verklaart waarom de wereld zo graag wil geloven dat er buitenaardse wezens bestaan - de meeste mensen denken dat de Bijbel gewoon een hoop mythen is. Helaas doen veel belijdende christenen die de naam van Christus dragen dat ook.

Maar de Bijbel is geen verzameling mythen - het is het profetisch zelfbevestigende Woord van de Schepper. Dat wil zeggen, massa's historisch verifieerbare vervulde profetieën bevestigen dat het precies is wat het beweert te zijn: het foutloze Woord van God. En als je dit leest, neem ik aan dat je begrijpt waar ik het over heb.

Zwart-wit: (*zucht*) Er zijn mensen die beweren dat de Bijbel zelf UFO's en buitenaardse wezens beschrijft, zoals in Ezechiël's "wiel in een wiel" visioen in Ezechiël 10, enzovoort. Zulke mensen hebben de neiging om ons Bijbelgelovige sukkels een plezier te doen door dergelijke passages in de Schrift scherpzinnig te interpreteren in overeenstemming met de werkelijkheid, en lijken dan bijna te verwachten dat gelovigen zeggen: "Goh, meneer UFO Guy, bedankt dat je dat voor ons hebt opgehelderd!".

Het probleem is dat het Woord van God niet op die manier werkt. Ezechiël had het niet over UFO's en buitenaardse wezens, hij beschreef de acties van cherubs in een visioen dat God hem gaf en dat de profeet liet zien dat Gods glorie de Tempel van Salomo verliet voordat deze vernietigd zou worden door de Babyloniërs, die de Joden 70 jaar lang gevangen zouden nemen als een oordeel van God. Maar hoe weet ik dat dit zo was?

(Gods Woord zegt het)

Zie je, het zit zo - en als het je tegen de borst stuit, des te beter: Je hebt een bijbels wereldbeeld of je hebt een niet-bijbels wereldbeeld. Punt uit. Het is zwart-wit, er is geen grijs. Er is geen tussenweg. Tussenin is onbijbels. Waarom? Omdat God niet aan tussenin doet. Waarom niet? Omdat Hij God is en Zijn Woord waarheid is. Mijn punt is dat dingen volledig ontsporen als we erop staan om onze eigen stomme, halfbakken ideeën in Zijn Woord te stoppen.

Als je een tussenweg wilt, dan ben je bij Satan aan het juiste adres.

Wat betreft het argument dat er andere vormen van intelligent leven moeten bestaan omdat het universum zo onvoorstelbaar groot is, wil ik je zuivere geest eraan herinneren dat we een onvoorstelbaar grote God aanbidden en dat het onvoorstelbaar grote fysieke universum dat Hij voor ons heeft geschapen volgens Zijn Woord Zijn onvoorstelbaar grote glorie volledig en glorieus tentoonspreidt:

1De hemelen verkondigen de heerlijkheid van God; en het uitspansel toont zijn handwerk.
((Psalm 19:1 AKJV))


Dus met dit alles gezegd hebbende, veel succes met het proberen uit te breiden en toe te passen op andere soorten buitenaardse wezens ergens daarbuiten in dit onvoorstelbaar grote universum waarin we leven, ongeacht hoezeer hun DNA op het onze lijkt (waarover later meer). Oh, of misschien zijn het wezens in wie God nooit een geest heeft geblazen en aan wie Hij nooit een vrije wil heeft gegeven en die dus nooit gezondigd hebben...iemand die daar op ingaat? Maar even serieus...de reden dat ik zei dat het op dit moment echt niet uitmaakt of er ergens intelligente wezens zijn in het onvoorstelbaar grote universum waarin we leven, is omdat het irrelevant is voor de huidige discussie. En ik zeg dat omdat ons eigen UFO/alien verhaal en de bijbehorende vlaag van speculatie over "buitenaardse onthulling" vrijwel allemaal gebaseerd is op de gebeurtenissen in Roswell in 1947, en ik kan één ding met absolute zekerheid zeggen:

Het huidige UFO/buitenaardse verhaal dat onze wereld de afgelopen 70 jaar heeft overgenomen en dat zijn oorsprong vindt in een hoop brokstukken die in de zomer van 1947 in de woestijn bij Roswell, New Mexico werden gevonden, is een leugen van de vader der leugens, net als alle fantasievolle buitenaardse fantasieën die erop zijn gebaseerd en die eromheen zijn gegroeid. Wat er in Roswell gebeurde was een goed opgezet satanisch bedrog dat werd gelanceerd zodra Satan zich realiseerde dat Israël als natie herboren zou worden in vervulling van de profetie, en hij is van plan om dit uitgebreide verhaal te gebruiken om de wereld te misleiden zodat ze hem aanbidden in plaats van God, en zijn zoon de Antichrist in plaats van Gods Zoon de Christus tijdens de Verdrukking (en ook om de Opname netjes weg te verklaren). Als gevolg hiervan is wat verleidelijk "buitenaardse onthulling" wordt genoemd ook een leugen van de vader der leugens, want ondanks het feit dat geen enkele regering op de planeet iets echts of substantieels te onthullen heeft, wordt de wereld klaargestoomd om deze leugens haaks, lijnrecht en zinklood in te kopen om uiteindelijk te vallen voor de vergeefse, wannabe poging van de antichrist om zijn koninkrijk op aarde te vestigen in plaats van het koninkrijk van Christus.

Zeg het samen met mij:

Gaat niet gebeuren.

Mijn excuses dat ik zo'n kronkelig pad neem om hier te komen, maar dit brengt ons terug bij af, en dat zijn een paar nieuwsberichten die ik onlangs tegenkwam en die me in de eerste plaats motiveerden om dit artikel te schrijven.

Een woordje van het DoD

(Het logo van het Ministerie van Defensie)

David Grusch (rijmt op "crush") werkte 14 jaar bij het Amerikaanse Ministerie van Defensie en als lid van het All-Domain Anomaly Resolution Office (AARO) was hij samen met de UAP Task Force verantwoordelijk voor de analyse van onverklaarbare afwijkende fenomenen (UAP, eigenlijk een gelikte nieuwe term voor UFO's).

Volgens elke beschikbare bron heeft Grusch onberispelijke referenties en een onberispelijke reputatie, en zou hij gemakkelijk door kunnen gaan voor padvindersleider (en met een beetje meer haar, een echte padvinder). In een prestatiebeoordeling uit 2022 werd hij omschreven als "een officier met het sterkst mogelijke morele kompas".

Grusch heeft verklaard dat zijn UAP Task Force geen toegang kreeg tot een programma om ongelukken op te sporen en hij beweert dat informatie over opgehaalde voertuigen (buitenaardse voertuigen dus) illegaal wordt achtergehouden voor het Congres.

Grusch zegt dat toen hij druk uitoefende om directe toegang te krijgen tot (of te worden "ingelezen" in) het crash retrieval programma, een programma waarvan hij volhoudt dat hij er administratief recht op heeft en waarvan hij beweert dat het in de loop der jaren minstens een dozijn buitenaardse ruimtevaartuigen heeft teruggehaald ("niet-menselijke" lijkt de voorkeursterm te zijn), de deur effectief in zijn gezicht werd dichtgeslagen. Hij zegt dat hij represailles en vergelding te verduren kreeg van hogerhand binnen het Ministerie van Defensie en dit motiveerde hem om te doen wat elke goede padvinder zou doen:

De klok luiden.

Als gevolg daarvan besloot Grusch uiteindelijk een klokkenluidersklacht in te dienen en nadat hij in april van dit jaar het ministerie van Defensie had verlaten, besloot hij naar buiten te treden uit wat hij omschreef als een "plichtsgevoel".

Grusch is in feite de eerste hoge ambtenaar van de inlichtingendienst die naar voren treedt en "de bonen morst" over wat de regering vermoedelijk weet en heeft over buitenaardsen en hun activiteiten. Hij beweert dat de VS in het bezit is van een aantal buitenaardse ruimteschepen (minstens een dozijn) en dringt er bij de Amerikaanse regering op aan om hier openheid van zaken over te geven aan het Amerikaanse publiek.

Er zijn echter een paar dingen aan Grusch en zijn verhaal die me opvallen.

1. Ten eerste Grusch zelf. Als je de gelederen van de Amerikaanse overheid (of het hele land, wat dat betreft) zou doorzoeken, beloof ik je dat je met moeite iemand zou vinden die eerlijker, betrouwbaarder en geloofwaardiger overkomt en een onberispelijke integriteit heeft. De reden dat ik dit zeg is omdat het meespeelt in het feit dat hij door de mainstream media wordt aangekondigd als een "klokkenluider". OK, pop quiz:

Vr. Wat komt er in je op als je het woord "klokkenluider" hoort?

A. Iemand die de morele moed heeft om de waarheid te verkondigen en het dubieuze gedrag van degenen die boven hen staan aan de kaak te stellen, zelfs met groot persoonlijk risico.

Ondanks de schimmige maar lachwekkende capriolen van Adam "Shifty" Schiff tijdens de Trump-administratie enkele jaren geleden, heeft de term "klokkenluider" voor de meeste mensen nog steeds veel gewicht. De term beïnvloedt mensen om die persoon te vertrouwen en te geloven, en het is me niet ontgaan dat de term Grusch effectief is toegekend door de mainstream media zelf.

Noem me maar een oude scepticus, maar als je bedenkt waar de mainstream media in Amerika de afgelopen jaren in zijn verworden, dan suggereert dat iets dat ik heel duidelijk vind:

Het suggereert dat David Grusch en zijn
verhaal deel uitmaken van een gesanctioneerd verhaal.

Dat is wat de mainstream media tegenwoordig verkondigt in plaats van nieuws. Met andere woorden, dit verhaal over een brandschoon, zeer gerespecteerd, hooggeplaatst lid van de inlichtingengemeenschap die naar buiten treedt met wat overkomt als een eerlijk, ronduit geloofwaardig verhaal over hoe de VS een aantal buitenaardse...eh, "niet-menselijke" ruimteschepen verborgen heeft en hoe de regering onweerlegbaar bewijs bezit en achterhoudt dat buitenaardse wezens echt zijn en ons al jaren bezoeken, maakt deel uit van een grotere agenda die wordt uitgevoerd door de globalistische machtsmakelaars die achter de schermen de lakens uitdelen.

2. Ondanks Grusch's vertrouwelijke oprechtheid en gladde geloofwaardigheid, is er één ding dat zijn verhaal mist (niet verrassend): details. Geen foto's. Geen video's. Niet veel specifieke, verifieerbare details. Veel "hij zegt" en "zij hebben" en "ik hoor", maar niet veel meer dan dat. Met andere woorden, een hoop gezwets dat misschien heel geloofwaardig klinkt uit de mond van een rechtgeaarde man als Grusch, maar toch. In die zin komt Grusch's verhaal over als dezelfde soort niet-verifieerbare fluff, waar de UFO/alien gemeenschap in het algemeen legendarisch om is.

Ik ben verbaasd. Wat deze keer echter anders is, is wie Grusch is: een zeer gerespecteerd, hooggeplaatst lid van de inlichtingengemeenschap - een ingewijde in elke betekenis van het woord. Niet een doorgedraaide New Ager met een blog. Dit is om één simpele reden van cruciaal belang:

Het vertegenwoordigt een tektonische verschuiving in de dynamiek van het UFO/alien verhaal.

Dit gebeurt eigenlijk al een aantal jaren langzaam maar zeker, maar dit is echt een doorbraakmoment. Het UFO/alien verhaal - het feit dat buitenaardse wezens echt bestaan en ons echt bezoeken - begint officieel mainstream te worden zoals nog nooit eerder is gebeurd. Met andere woorden:

UFO's en buitenaardse wezens
minder over samenzweringstheorieën en
en meer over transparantie van de overheid.

Je weet wel, de overheid. Dezelfde schurken die alles uit de kast haalden in hun ongegronde (en onsuccesvolle) pogingen om een zittende president te vernietigen omdat hij geen deel uitmaakte van hun agenda. Dezelfde afpersers die samenzwoeren om de presidentsverkiezingen in 2020 te stelen en daar ongestraft mee wegkomen. Dezelfde machtsbeluste monsters die miljoenen gevaarlijke, ineffectieve vaccins opdrongen voor wat niet veel meer was dan een griepje (als je alle valse, opgeblazen statistieken wegstreept). Dezelfde smerige schoften die jullie onschuldige kinderen pornografische smerigheid en geslachtsafwijkende perversie door de strot duwen in de naam van "tolerant" en "inclusief" en om eer te bewijzen aan de goden van de LGBT-beweging.

En nu heeft diezelfde regering blijkbaar besloten om het proces te versnellen om mensen te laten geloven dat buitenaardse wezens echt zijn en ons bezoeken om uiteindelijk een nog sinistere agenda door te drukken.

Eén klokkenluider per keer.

...en een woord van de CIA

(CIA-logo)

Terwijl ik het verhaal van Grusch doorlas, kwam ik echter een ander nieuwsbericht tegen dat een aantal interessante dingen te zeggen had over UFO's en buitenaardse wezens en de onthulling daarvan die zeker mijn aandacht trokken.

John Ramirez was 25 jaar lang een agent van de CIA en de nu gepensioneerde Ramirez nam eind vorig jaar plaats voor een interview met Martin Willis. Ik kwam deze video tegen toen ik het verhaal over David Grusch aan het bekijken was, en ik luisterde ernaar uit pure nieuwsgierigheid.

Volgens Ramirez begon er een klok van 10 jaar te tikken toen in 2017 video's van UAP werden onthuld (gelekt?) die door Navy piloten in 2015 waren gemaakt. Hij zegt dat overheidsfunctionarissen op de hoogte zijn gebracht van een gebeurtenis die in 2027 zal plaatsvinden en die hij omschrijft als "behoorlijk belangrijk", en dat er in bepaalde regeringskringen over wordt gesproken.

Het punt van wat Ramirez te zeggen heeft is dat de regering op de hoogte is van het feit dat buitenaardsen een belangrijke gebeurtenis plannen in 2027 - een gebeurtenis die zal neerkomen op "zelfonthulling", bij wijze van spreken. Hoewel Ramirez zinspeelt op de mogelijkheid van een massale landing, is hij nogal vaag over de vorm die deze onthulling zal aannemen en laat hij het eigenlijk open voor speculatie (en voor de duidelijkheid zal ik het voor de rest van dit artikel de "onthulling" noemen). Maar de boodschap is onmiskenbaar: De buitenaardsen maken ons duidelijk dat ze heel goed in staat zijn om zichzelf te onthullen op een tijd en een plaats en op een manier die ze zelf kiezen.

Maar welke vorm de onthulling uiteindelijk ook aanneemt, de eerste verantwoordelijkheid van de regering is om de mensen erop voor te bereiden zodat de wereld niet in chaos en massale paniek wordt gestort bij de onthulling. Wat er in de tussentijd moet gebeuren (in de komende vier jaar, dat wil zeggen) is de wereld voorbereiden op de Onthulling door de wereldbevolking geleidelijk te laten wennen aan het idee dat buitenaardse wezens echt zijn, dat ze ons geen kwaad willen doen en dat ze ons alleen door de komende tijd van aardse veranderingen heen willen helpen. De echte taak van de regering tot die tijd is dus om het publiek te overtuigen van het idee dat we echt niet alleen zijn. En ja, dat kan uiteindelijk inhouden dat de regering een handvol korrelige video's en misschien zelfs een vrachtwagen vol valse troep "openbaar maakt", wat genoeg zal zijn om het publiek bij de neus op het gewenste pad te leiden.

Dit klinkt natuurlijk allemaal nogal wild, maar met alle respect, het komt niet van een of ander gestoord lid van een doemscenade. Dit komt van een man die 25 jaar lang een betrouwbare, gerespecteerde CIA-agent was en volgens Ramirez is hij niet de enige die deze dingen zegt.

Laat me je rijbewijs zien: Eén ding dat Ramirez met me deelt en waar ik van in mijn broek afzakte, is wat hij van bepaalde andere mensen leerde toen hij bij de CIA zat over hoe UFO's worden bestuurd. Volgens wat hij te horen kreeg, hebben UFO's geen zichtbare manier van voortstuwing - ze worden blijkbaar aangedreven door een soort zelf opgewekte energiegolven uit de geest van de buitenaardse wezens zelf. Met andere woorden, de aliens besturen hun vaartuigen door de kracht van hun geest. Nou, is dat niet bijzonder. Serieus. We worden dus verondersteld te geloven dat deze geavanceerde buitenaardse wezens naar de aarde komen vanuit sterrenstelsels die vele lichtjaren ver weg zijn en rondzoeven in hun superduper geavanceerde ruimteschip door middel van een exotisch geestgestuurd voortstuwingssysteem dat het menselijk begrip te boven gaat, maar toch blijven ze om de een of andere vreemde reden neerstorten. Stel je voor. Dus wat doen ze, "willen" ze zichzelf de woestijn in ploegen in afgelegen gebieden zoals Roswell?! (En om de een of andere vreemde reden niet, laten we zeggen, het grasveld van het Witte Huis.) En om David Grusch het te horen vertellen, minstens een dozijn keer! Echt waar?! Ik bedoel, kom op...vergeet de vrouwelijke bestuurders. We zouden grappen moeten maken over buitenaardse bestuurders!

Samen vertellen deze twee nieuwsberichten me twee fundamentele dingen:

1. We kunnen verwachten dat het UFO/alien verhaal gestaag meer dan ooit in de schijnwerpers van de mainstream media komt te staan en dat het steeds meer losgekoppeld wordt van zijn 'tinfoil-hat' achtergrond en serieuzer genomen wordt door serieuze mensen, wat op zijn beurt miljoenen doorsnee mensen zal aanmoedigen om het serieuzer te gaan nemen.

2. Er zijn mensen die een grote buitenaardse gebeurtenis verwachten in 2027 die zal neerkomen op een vorm van zelfonthulling door de buitenaardse wezens. Bovendien zeggen ze dat de regering moet helpen om het publiek voor te bereiden op zo'n onthulling voordat de tijd van de Onthulling komt.

OK, dus wat doen we hiermee?

Gedachten

Er is zoveel dat ik over deze dingen zou kunnen zeggen dat ik er bijna duizelig van word - het is een uitdaging om een manier te vinden om mijn gedachten duidelijk samen te vatten in een paar pagina's... maar met de hulp van de Heer zal ik mijn best doen.

Met betrekking tot punt 1., of dat het UFO/alien verhaal een grotere push zal krijgen in de mainstream media en in serieuze gesprekken, zijn hier een paar gedachten die ik met jullie wil delen.

Ten eerste geloof ik dat een deel van de desinformatie over buitenaardse wezens die de komende jaren verspreid zal worden, tot doel zal hebben om het idee dat de Aarde bezocht wordt door een buitenaards ras meer fascinerend dan beangstigend te laten klinken - meer bedwelmend dan intimiderend. Insiders hebben bijvoorbeeld beweerd dat de regering in het bezit is van buitenaardse DNA-monsters, en naar verluidt wordt er gezegd dat dit buitenaardse DNA extreem veel lijkt op menselijk DNA.

Natuurlijk is dat zo. Later zal dit het idee ondersteunen dat wij mensen hier lang geleden zijn gezaaid door een buitenaards ras, en dus zijn deze welwillende buitenaardse wezens in feite onze lang verloren "ruimtebroeders" (en dus lang niet zo eng als de magere, grijze wezens met insectenogen die we in sciencefictionfilms zien). Het is duidelijk dat niemand zeker weet hoe de details van dit verhaal zullen uitpakken, maar volgens mij lijkt dat de richting van wat komen gaat. En het lijkt me duidelijk dat de bevolking zover krijgen dat ze zich in dit idee kunnen vinden, de angst en vrees voor onthulling in ieder geval enigszins zou wegnemen (of we onze ruimtewezens nu ooit echt zullen ontmoeten of niet - hierover later meer).

(Monster buitenaards wezen)

Dit verklaart ook het toegenomen aantal anekdotes met wilde ogen van gewone mensen, zoals de recente anekdote over mensen die monsters van twee meter hoog zagen, waarvan ze dachten dat het buitenaardse wezens waren. Begrijp me goed: Dat is al lang een integraal onderdeel van de oefening. Systematisch angst creëren door middel van een reeks leugens en later systematisch die angst wegnemen door middel van een andere gewenste reeks leugens. Het is klassiek - en het heeft door de jaren heen vele vormen aangenomen.

Een andere gedachte die bij me opkomt met betrekking tot de poging om de wereld geleidelijk warm te maken voor het idee dat buitenaardse wezens echt zijn en zich op een gegeven moment aan ons zullen openbaren, is het feit dat dit, naarmate het warmer wordt, een steeds religieuzere bijklank zal krijgen. Waarschijnlijk pas nadat de gemeente is verwijderd tijdens de opname, maar ik geloof dat het hele UFO/alien verhaal uiteindelijk een merkbaar religieuzer karakter zal krijgen dan alles wat we tot nu toe hebben gezien. De reden is simpel, en dit is iets belangrijks dat je in gedachten moet houden:

Het hele punt van het UFO/alien verhaal vanaf de eerste dag is om uiteindelijk de wereld het idee te verkopen dat de Antichrist de goddelijke zoon van God is. De verlosser van de wereld. De beloofde Messias-die zeker niet Jezus was, die eigenlijk gewoon een Opgestegen Meester van de Pleiaden was, gezonden om ons te verlichten (net als Mohammed, vermoedelijk).

Of een Grand Poobah uit de Googly-Poogly Melkweg...wat dan ook. Dat is het doel geweest sinds de dag dat een man en zijn zoon stopten om een hoop puin in de woestijn bij Roswell, New Mexico te onderzoeken in juni 1947.

Eén probleem is dat, nu de kerk nog steeds op aarde is, een poging om het UFO/alien verhaal in meer religieuze termen te gieten een sterke tegenreactie zou veroorzaken van miljoenen wedergeboren gelovigen (dat zou je tenminste willen denken) en weinig meer zou doen dan ongewenste aandacht vragen voor hoe bijbels absurd het is. Ik weet zeker dat Satan dat zo veel mogelijk zou willen voorkomen. Ik zou dus verwachten dat dit pas een belangrijk onderwerp wordt nadat de wereld de Opname voorbij is en de Verdrukking ingaat. Als de Kerk is opgenomen en Satan ongeremd is, wordt het bedrog à go-go.

En de leugen dat de antichrist goddelijk is en dus aanbeden moet worden als God zal misleiding numero uno zijn. Onthoud: "Antichrist" betekent niet alleen "tegen Christus" - het betekent ook "in plaats van Christus".

4 Hij verzet zich en verheft zich tegen alles wat God wordt genoemd of wat wordt aanbeden, zodat hij als God in de tempel van God zit en zich als God voordoet.
(2 Tessalonicenzen 2:4 / nadruk toegevoegd)


Het feit dat het UFO/alien verhaal uiteindelijk in openlijk religieuze termen zal worden gegoten is ook om een andere reden volkomen logisch. Satan weet dat we geboren worden met een aangeboren bewustzijn van een Schepper (Rom. 1:20), en Satan zal niet aarzelen om deze oude standby tijdens de Verdrukking meer in zijn voordeel te gebruiken dan hij ooit in de geschiedenis heeft gedaan. En ik zeg dat omdat hij deze oude stand-by al duizenden jaren gebruikt door letterlijk duizenden verschillende religies en religieuze overtuigingen en denominaties te creëren, in de meeste gevallen samen met hun bijbehorende valse goden. Pop quiz:

Vr. Wat is de beste manier om een waarheid te verbergen waar je niet vanaf komt?

A. Begraaf het in een grote stapel gelijkklinkende leugens zodat mensen aannemen dat de waarheid gewoon nog een van die leugens is. Werkt als een charme.

Er is geen raadsel: Romeinen 1:20 is duidelijk. Het maakt niet uit hoe hard atheïsten zeuren en jammeren over hoe er geen God is, dat bewustzijn ligt nog steeds begraven in hun DNA. Ze hebben het gewoon weggedrukt door een emotionele beslissing te nemen om de God van de Bijbel af te wijzen waar christenen over preken, wat de inspiratie was voor mijn karakterisering van atheïsten: vlooien die krijsen "Er is geen Hond!".

Maar als dit meeslepende idee de wereld overspoelt dat een charismatische wereldleider de aantoonbare steun heeft van een buitenaards ras en geopenbaard wordt als de verlosser van de wereld en God die in een lichaam van vlees woont (net als Jezus, de echte verlosser) door middel van een nep "opstanding" en zo rechtvaardigt dat hij aanbeden wordt als God, dan geloof ik dat atheïsten, samen met de meeste anderen, het zullen opslokken en om een tweede keer vragen. Waarom? Vanwege het besef dat in ons DNA begraven ligt om in een Schepper te geloven. Je kunt je verstoppen en toekijken: Atheïsme wordt het minst hippe ding denkbaar sneller dan je kunt zeggen "Je hebt geen bewijs!". Ik denk echter dat ik een beetje mild ben voor atheïsten, want per slot van rekening...

Tijdens het koninkrijk van de Antichrist in de Grote Verdrukking zal atheïsme niet alleen on-cool zijn - het zal een halsmisdaad zijn.

Ik heb punt 2. voor het laatst bewaard, want het feit dat John Ramirez en anderen beweren dat deze Openbaring in 2027 zal plaatsvinden, is genoeg om mij en elke wachter die ik ken onze denkhoeden en de middernacht olie te laten uitbreken.

Onthoud: We begeven ons allemaal op zeer speculatieve speculatief terrein.

We doen ons best: Ik heb al een paar anderen artikelen zien publiceren over UFO's en buitenaardse wezens als gevolg van recente gebeurtenissen, en ik weet nu al dat een deel van wat ik in dit artikel bespreek in tegenspraak zal zijn met sommige uitspraken van anderen. Dat is echter prima en te verwachten. Onthoud dat: We begeven ons hier allemaal op zeer speculatief terrein. We proberen sommige dingen waarover we horen en lezen zo goed mogelijk in overeenstemming te brengen met wat God ons in Zijn Woord heeft geopenbaard. Na verloop van tijd zal de Heer ons meer inzicht geven in deze dingen. En ik garandeer je dat niemand van ons dwaas of hoogmoedig genoeg is om te beweren dat hij alle antwoorden heeft. Geloof me, dat hebben we niet. Deze waker in ieder geval niet.

In tegenstelling tot sommige mensen die ik heb gezien, zal ik echter geen poging doen om je een volledig verslag te geven van de hele Verdrukking in termen van de manieren waarop Satan zijn nepverhaal over UFO's en buitenaardse wezens zal gebruiken. Er zijn gewoon te veel dingen om op dit punt te proberen uit te leggen - het is een beetje overweldigend en verandert al snel in een speculatieve extravaganza.

Ik voel niet de behoefte om dat te doen... tenminste niet in dit artikel. (Natuurlijk kan ik niet uitsluiten dat ik in een toekomstig artikel op sommige van deze onderwerpen terugkom). Wat ik echter ga proberen te doen, is een paar parameters of elementen van deze situatie doornemen die ons volgens mij zullen helpen begrijpen hoe Satan bepaalde aspecten van zijn koninkrijk zal uitvoeren tijdens de Verdrukking, en die hopelijk zullen helpen om een paar dingen te verklaren die tijdens die tijd zullen gebeuren of waar zullen zijn.

Laten we eerst deze uit de weg ruimen:

1. Satan kent het jaar van de Opname niet.

Diepzinnig, ik weet het. Ik weet zeker dat hij de exacte datum niet weet, maar ik twijfelde een beetje of hij het jaar wel zou weten. Uiteindelijk ging ik voor de standaard Schriftuurlijke visie dat hij dat niet weet. Ik zeg alleen dat dit een legitiem punt is om op zijn minst in overweging te nemen, omdat Satan plotseling een specifiek jaar lijkt te noemen voor de onthulling van zijn nepaliens: 2027. Maar als hij het jaar van de opname niet weet (wat zijn programma in gang zet), waarom zou hij dan in hemelsnaam informatie lekken over een specifiek jaar? Wat is Old Scratch eigenlijk van plan?

Eerlijk gezegd heb ik me hier heel erg mee beziggehouden en veel verschillende invalshoeken en scenario's overwogen. Bijvoorbeeld, misschien is Satan ervan overtuigd dat de Opname zal plaatsvinden in 2023 of 2024, dat de Verdrukking kort daarna zal beginnen en dat de doop van zijn zoon, de Antichrist, zal plaatsvinden in 2027 bij de gruwel der verwoesting, vergezeld van de landing van een vloot van wat ik zal aanduiden als buitenaardse wezens van goede wil om hem te steunen. Hmmm... maar daardoor klinkt het alsof hij zeker weet dat de Opname in 2023-2024 zal plaatsvinden. Aarrgghh!!

Houd die gedachte vast: In 2015 kondigde de VN Agenda 2030 aan, een 15-jarenplan om de wereld te redden met een lijst van 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Nou, we zijn halverwege die agenda en nu luidt de VN de noodklok. Ze hebben zojuist aangekondigd dat de SDG-top in september "een echt keerpunt moet betekenen" en dat er zeven jaar van "versnelde, transformerende actie" nodig is om die doelen te bereiken. Met andere woorden, het is tijd om deze mondiale agenda in een stroomversnelling te brengen alsof er geen morgen meer is, want volgens de VN zal dat niet gebeuren als we het niet doen:

Er is de komende zeven jaar een kleine kans om onze inspanningen te verdubbelen om armoede en honger uit te bannen, gendergelijkheid te bevorderen en de drievoudige planetaire crisis te overwinnen. Als we geen gehoor geven aan deze oproep, zal dit leiden tot grotere politieke instabiliteit en ontheemding, het vertrouwen in publieke instellingen verder uithollen, economieën ontwrichten en leiden tot onomkeerbare existentiële veranderingen in onze natuurlijke omgeving. Bovenal zal het immens lijden veroorzaken voor huidige en toekomstige generaties - vooral onder de armste en meest kwetsbare mensen en landen ter wereld.

De SDG-top in september 2023 moet een echt keerpunt betekenen. Ze moet het politieke engagement en de doorbraken mobiliseren die onze wereld wanhopig nodig heeft. Het moet een reddingsplan opleveren voor mens en planeet.
- VN-afdeling Economische en Sociale Zaken [Bron]


Niet om Joe Datesetter te spelen, maar het is moeilijk te missen dat dit goed past in het 2023-2024 Rapture scenario dat ik hierboven beschreef. Misschien een beetje te goed.

Hoe dan ook, ik weet zeker dat Satan niet van plan is om zichzelf in een positie te plaatsen waarin hij verkeerd of ongeorganiseerd overkomt - daarvoor staat er te veel op het spel. Dat betekent dat hij zichzelf wat speelruimte moet geven in termen van timing.

Over speelruimte gesproken, er drong eindelijk nog iets tot me door:

2. Satan kan net zo goed speculeren als wij.

Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat Satan gewoon een beetje doet wat velen van ons de hele tijd doen: redelijk en voorzichtig speculeren over de mogelijke timing van de vervoering. Niet? Laat me je dan een vraag stellen:

Denk jij dat de Opname niet later dan in 2027 zal plaatsvinden?

Ik weet zeker van wel, net als elke wachter die ik ken. De tekenen vallen samen in de komende paar jaar en eerlijk gezegd zie ik nauwelijks hoe het later zou kunnen zijn. Ja, we zijn echt zo dichtbij. Met andere woorden, 2027 zou een zeer redelijk niet-later-dan jaar zijn voor de Opname, en dat is het punt.

Satans speculatie vertelt me dat hij er 99 procent zeker van is dat de Opname niet later dan 2027 zal plaatsvinden. Dit is de Gebeurtenis en wanneer die plaatsvindt zal Satan onmiddellijk zijn op UFO's of buitenaardse wezens gebaseerde verklaring bovenhalen om alles in een stroomversnelling te brengen. Hij zal een verbijsterde en doodsbange wereld zijn verhaal opdringen dat een vloot buitenaardse wezens van goede komaf in onze nabijheid is gearriveerd om ons door de periode van veranderingen heen te helpen waar Moeder Aarde op het punt staat doorheen te gaan, en het eerste wat ze deden was enkele honderden miljoenen mensen evacueren naar een vloot van nabijgelegen ruimteschepen waar ze geduldig zullen worden omgeschoold totdat ze klaar zijn om zich weer bij de rest van de wereld te voegen om het paradijs binnen te gaan dat wacht nadat Moeder Aarde door die periode van veranderingen heen is. Zoals ik al zei, omdat die evacués met een lage vibratie zich verschansten in archaïsch bijgeloof (d.w.z. het evangelie), zal hun evacuatie het gemakkelijker maken voor de rest van de mensheid om te evolueren naar een vierdimensionale spiritualiteit, waar de achterblijvers duidelijk beter op voorbereid zijn (die geluksvogels).

De Gebeurtenis vs. de Onthulling: Hoewel de gebeurtenis zeker zou kunnen worden gesponnen om iets te zijn dat in feite de realiteit van de good-guy aliens in zekere zin "onthult" of onthult, ben ik geneigd om het te zien als iets dat voorafgaat aan en de wereld motiveert om zich voor te bereiden op de onthulling die blijkbaar is ingepland voor 2027. Ik ben geneigd te denken dat de Gebeurtenis / Vervoering zal worden afgeschilderd als de start van de eerste fase van voorbereiding op een meer significante openbaring van de good-guy aliens op een later tijdstip om de mensheid door de periode van reiniging van Moeder Aarde te helpen (meer hierover binnenkort), en ik zal verder gaan alsof dat het geval is.

Merk op dat ik de mogelijkheid heb overwogen dat de Gebeurtenis en de Onthulling één en hetzelfde zijn, maar het lijkt me dat dit genoeg problemen oplevert dat ik niet denk dat dit Satans bedoeling is. Als de Gebeurtenis eerst komt, dan zal de boodschap zijn dat de goedaardige buitenaardse wezens dichtbij zijn en dat het tijd is om mee te doen met het programma en ons voor te bereiden om onze Ruimtewezens te ontmoeten en te beginnen spiritueel te ascenderen zodat we uiteindelijk Moeder Aarde kunnen helpen door haar reinigingsproces te komen. De precieze aard en timing van deze Onthulling kan naar believen worden gesponnen en bijgesteld.

Maar als de Gebeurtenis de Onthulling is en het gebeurt vóór 2027 (wat bijna zeker zal gebeuren), kan de schok te groot zijn en kan de wereld in totale chaos vervallen - en dat wil Satan niet. Hij wil een wereld die hij kan beheersen. Hij zou een wortel onder de neus van de wereld hebben verloren, geen goed excuus hebben waarom de Onthulling veel eerder is dan 2027 en zijn programma zou ongeorganiseerd lijken. Ik denk dat Satan slim genoeg is om dat niet te laten gebeuren.

Ik zit letterlijk te giechelen terwijl ik dit schrijf, want toen ik voor het eerst naar het interview met John Ramirez keek en hij zei dat de buitenaardsen een "grote gebeurtenis" aan het plannen waren voor 2027, slikte ik bijna mijn toetsenbord in. Maar nadat ik lang en hard had geworsteld om dit allemaal op een rijtje te krijgen, begon het eindelijk tot me door te dringen dat het feit dat Satan een specifiek jaar in de mix injecteert niet zo'n groot probleem is als ik aanvankelijk dacht. Het dient in feite als een niet-later-dan jaar voor de Opname (en een vrij veilige ook), plus wanneer de Opname plaatsvindt tussen nu en dan, kan Satan gemakkelijk de aard en timing van deze (vaag gekarakteriseerde) Onthulling die later komt aanpassen aan de feiten op de grond. Satan wil de wereld aansporen om zich voor te bereiden op zijn komende koninkrijk, maar hij moet een beetje voorzichtig zijn met de leugens die hij verspreidt totdat de Opname werkelijk plaatsvindt om het gordijn van zijn programma op te lichten - en dat is precies wat hij aan het doen is.

>Satan mag dan wel kwaadaardig zijn, maar geef toe wat hem toekomt: hij is intelligent, hij heeft een plan en een aantal duidelijke ideeën over hoe hij dat het beste kan uitvoeren.

3. Er zullen geen massale buitenaardse wezens met goede bedoelingen landen.

Vroeger dacht ik dat we op een bepaald moment tijdens de Verdrukking legioenen buitenaardse wezens met goede bedoelingen op aarde zouden zien arriveren, hier om de mensen van de wereld te helpen spiritueel op te stijgen en het Christusbewustzijn te bereiken enzovoort.

Maar hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik geneigd ben te geloven dat dit nooit echt zal gebeuren - en grotendeels om Bijbelse redenen. Allereerst moet je nooit vergeten dat de buitenaardse wezens van de goede soort, de buitenaardse wezens van de slechte soort, of welke andere soort dan ook, demonische wezens zijn die onder controle staan van Satan en die hij gebruikt om zijn plannen uit te voeren. Maar onlangs viel me iets op in de Schrift met betrekking tot dit onderwerp dat nooit eerder bij me was opgekomen:

In de hele beschrijving van de Verdrukking in het boek Openbaring (Openb. 6-18) staat geen enkel woord dat geïnterpreteerd kan worden als buitenaardse wezens die iets doen om iemand te helpen. Het is een en al pijn, lijden, dood, vernietiging en oordeel, van begin tot eind. Er wordt met geen woord gerept over iets dat kan worden toegeschreven aan goedaardige buitenaardse wezens. Niets.

Omgekeerd hebben we duidelijk een aantal dingen die gemakkelijk kunnen worden toegeschreven aan slechte buitenaardse wezens, die de Bijbel correct identificeert als demonische wezens. We hoeven niet verder te kijken dan de vijfde en zesde bazuin oordelen om demonen te vinden die de mensheid aanvallen.

Bij de vijfde bazuin worden demonische wezens losgelaten die worden beschreven als sprinkhanen die lijken op paarden die klaargemaakt zijn voor de strijd, met gezichten als mensen, kronen van goud, tanden als leeuwen, borstplaten van ijzer en staarten als schorpioenen die mensen steken en hen vijf maanden lang kwellen (Openb. 9:1-11).

Bij de zesde bazuin worden 200 miljoen demonische ruiters losgelaten uit de rivier de Eufraat met borstplaten van vuur, hoofden als leeuwen, staarten als slangen en met vuur, rook en zwavel uit hun monden. Deze gaan erop uit om een derde van de mensheid te doden (Openb. 9:13-19).

Dus ja, deze zouden zeker kunnen worden opgevat als buitenaardse wezens die hier zijn om de mensheid te kwellen. Maar ik denk dat de volledige afwezigheid van iets dat kan worden toegeschreven aan een arriverende vloot van buitenaardse wezens van goede komaf veelzeggend is - en wat het mij vertelt is dat ze nooit komen opdagen. Niet alleen dat, maar het argument zou kunnen worden gemaakt dat er echt geen behoefte aan zoiets is. Immers...

Het is niet alsof Satan ons echt zou willen helpen.

Ik vermoed dat de massale landing van een grote vloot buitenaardse wezens met goede bedoelingen een grote, sappige wortel is die de antichrist onder de neus van de wereld bungelt om mensen te manipuleren en te motiveren om te doen wat hij en zijn baas Satan willen dat ze doen.

Ik geloof dat de wereld na de Opname verteld zal worden dat het essentieel is dat ze zich voorbereiden om hun ruimtebewoners te ontmoeten en om Moeder Aarde te helpen bij de reiniging die ze op het punt staat door te maken. Dit zal inhouden dat mensen streven naar een hoger niveau van spiritualiteit en, nog belangrijker, dat ze de samenleving ontdoen van het toenemende aantal mensen die dwaas terugvallen op hetzelfde oude intolerante, archaïsche bijgeloof waarvan Moeder Aarde zichzelf moet reinigen (d.w.z. dood aan alle dwazen die in de voetsporen treden van die misleide idioten die tijdens de Gebeurtenis door de Ruimtebroeders werden verwijderd).

Maar taak één tijdens de Grote Verdrukking zal zijn om eindelijk die ene groep mensen uit te roeien die, volgens de Goddelijke Leider van de wereld die als God wordt aanbeden en die spreekt namens onze Ruimteheersers, meer problemen blijft veroorzaken voor deze planeet en voor de mensheid dan enige andere groep in de geschiedenis:

Gods Uitverkoren Volk.

4. Satans meest urgente prioriteit zal zijn om de Joden uit te roeien.

Over Gods uitverkoren volk gesproken... Satan kent de Schrift en hij weet dat het de Joden zijn die de HEER zullen aanroepen om hen te redden van de totale vernietiging in de Grote Verdrukking (Hos. 5:15), die de Tweede Komst in gang zet.

Tenzij hij er natuurlijk in slaagt om hen eerst allemaal te doden.

Satan weet dat de enige manier waarop hij deze wereld als zijn eigen koninkrijkje kan houden, waar hij kan genieten van zijn fantasie om te zijn zoals de Allerhoogste, is om de Joden te vernietigen zodat zij dit niet kunnen doen, en in zijn trots en arrogante afwijzing van Gods autoriteit en Zijn Woord, gelooft hij dat hij dat kan. Dit is verreweg Satans allerhoogste prioriteit, en vrijwel alles wat hij doet of doet via zijn vertegenwoordiger de Antichrist tijdens de Verdrukking heeft dat als einddoel (je zou kunnen stellen dat dit Satans belangrijkste richtlijn is geweest gedurende de laatste twee millennia).

5. De mensheid zal angstig uitkijken naar de komst van de goedaardige buitenaardse wezens tot het bittere einde.

Zoals ik al zei, denk ik niet dat er ooit een massale landing van goede-aliens zal plaatsvinden. Maar als de slechte buitenaardse wezens zoals die in de vijfde en zesde bazuin oordelen verschijnen en de mensheid verwoesten, kan het zijn dat de mensen van de wereld te horen krijgen dat ze meer moeten doen - ze moeten hun moed bewijzen en een nog grotere inspanning leveren om die idiote "gelovigen" af te maken voordat de goede buitenaardse wezens bereid en/of in staat zijn om massaal te landen in de beloofde Onthulling om eindelijk de mensheid en de planeet die ze bewonen te redden.

Ik denk dat de boodschap duidelijk zal zijn: we moeten onze wereld met succes ontdoen van de heiligen van de Verdrukking en het Joodse overblijfsel, anders zullen de buitenaardse wezens met de slechte bedoelingen zegevieren en erin slagen de mensheid te vernietigen. Maar als we die ongewensten kunnen elimineren, wacht ons een vierdimensionaal spiritueel paradijs. Dus pak ze!

Maar de drang om de wereld te ontdoen van deze gelovigen kan niet slagen - en die Ruimtebroeders zullen een wortel op een stok blijven.

De ultieme onthulling

Soms probeer ik me voor te stellen hoe het zou zijn om iemand op aarde te zijn die wacht op de wederkomst. Ik realiseer me dat de details misschien niet precies zo zullen zijn, maar ik heb een rare fantasie waarin ik miljoenen wanhopige mensen zie aan het einde van de Verdrukking, angstig de hemel afzoekend, wachtend op de buitenaardse wezens met de goede bedoelingen - hun bejubelde Ruimtebroeders die beloofd hebben om te komen en een vierdimensionaal geestelijk paradijs in te luiden. Dat wil zeggen, als de wereld gewoon klaar zou zijn met het uitroeien van alle bijgelovige idioten die zich vastklampten aan die archaïsche mythen en die iedereen spiritueel tegenhielden en de inspanningen van Moeder Aarde om zichzelf te reinigen belemmerden.

Dat wil zeggen, al diegenen die angstig wachten op iets heel anders.

En in hun pijn en lijden klampen de mensen die ik zie zich vast aan de hoop dat hun Ruimtebroeders eindelijk zullen verschijnen om hen te redden - die elite, verlichte wezens waarop ze hebben gewacht sinds ze voor het eerst over hen leerden in de nasleep van de Gebeurtenis.

Maar die arme, wanhopige mensen zullen geen ruimteschip gevuld met buitenaardse wezens zien die de lucht vullen. In plaats daarvan zullen ze iets zien waardoor ze zich nog slechter zullen voelen:

29Zonmiddellijk na de beproeving van die dagen zal de zon verduisterd worden en de maan zal haar licht niet geven, en de sterren zullen uit de hemel vallen en de krachten van de hemelen zullen worden geschud: 30En dan zal het teken van de Zoon des mensen verschijnen in de hemel; en dan zullen alle stammen der aarde rouw bedrijven, en zij zullen de Zoon des mensen zien komen op de wolken des hemels met kracht en grote heerlijkheid. 31En hij zal zijn engelen zenden met een groot bazuingeschal, en zij zullen zijn uitverkorenen verzamelen uit de vier windstreken, van het ene uiteinde van de hemel tot het andere.
(Matteüs 24:29-31 AKJV / nadruk toegevoegd)


Geen buitenaardse wezens met goede bedoelingen. Geen ruimtebroeders. Alleen het teken van de Mensenzoon.

Gevolgd door de Mensenzoon zelf.

Dat zal de ultieme onthulling zijn... en wij zullen de achterhoede vormen.


Schriftcitaten:

Alle geschriften zijn afkomstig uit de World English Bible, tenzij specifiek aangegeven als de King James Version (KJV) of de American King James Version (AKJV).

Bron: A Little Strength