www.wimjongman.nl

(homepagina)


Transhumanisme: Globalisten beloven Gods ontwerp van de mens te 'verbeteren'

Door Alex Newman op 27 juli 2023

()

Het klinkt als slechte sciencefiction, maar het wordt snel werkelijkheid. Sommige van de machtigste mensen op deze planeet denken dat ze mensen gaan "upgraden" - of in ieder geval sommige mensen - door middel van genetische manipulatie en technologische schema's zoals "hersenimplantaten." Ja, echt waar. Sterker nog, ze zijn openlijk bezig met het aanprijzen van vermeende voordelen, waaronder zogenaamd eeuwig leven en zelfs het evolueren tot "goden."

Als dat allemaal gek of zelfs duivels klinkt, dan is dat maar goed ook, want dat is het ook. En toch gaan de technologieën om sommige van deze nachtmerrie-achtige visioenen mogelijk te maken zo snel vooruit dat je hersenen ervan zouden gaan tollen. In sommige gevallen bestaat de technologie al. Ondertussen worden kinderen over de hele wereld voorbereid om het te omarmen via openbare scholen en "entertainment."

Klaus Schwab, leider van het World Economic Forum, de wereldwijde frontman van de zogenaamde "Grote Reset", viert dit alles al jaren als onderdeel van wat hij de "Vierde Industriële Revolutie" noemt. In zijn boek over dit onderwerp en in toespraken schetste Schwab een plan om mensen samen te smelten met computertechnologieën, hersenimplantaten en zelfs om ze genetisch te "verbeteren."

"De technologieën van de Vierde Industriële Revolutie zullen niet stoppen bij het deel worden van de fysieke wereld om ons heen - ze zullen deel worden van ons," schrijft Schwab in zijn boek Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution, een verhaal dat hij al bijna tien jaar verkondigt in toespraken, artikelen, essays en boeken. "Sommigen van ons hebben zelfs al het gevoel dat onze smartphones een verlengstuk van onszelf zijn geworden."

"De externe apparaten van vandaag - van draagbare computers tot virtual reality headsets - zullen bijna zeker implanteerbaar worden in onze lichamen en hersenen," vervolgt hij in het boek. "Deze implanteerbare apparaten zullen waarschijnlijk ook helpen om gedachten te communiceren die normaal gesproken verbaal worden uitgedrukt via een 'ingebouwde' smartphone, en mogelijk ook niet-uitgedrukte gedachten of stemmingen door hersengolven en andere signalen te lezen."

Schwab, die leiding geeft aan een uitgebreide organisatie die politieke en zakelijke leiders van over de hele wereld samenbrengt, suggereert verder dat overheden onderwerping aan dergelijke opdringerige technologie kunnen en misschien wel moeten opleggen. "Naarmate de mogelijkheden op dit gebied verbeteren, zal de verleiding voor wetshandhavingsinstanties en rechtbanken toenemen om technieken te gebruiken om de waarschijnlijkheid van criminele activiteiten vast te stellen, schuld te beoordelen of zelfs mogelijk herinneringen rechtstreeks uit de hersenen van mensen te halen", voegt de professor eraan toe, waarbij hij zegt dat overheden zelfs "een gedetailleerde hersenscan zouden kunnen eisen om het veiligheidsrisico van een individu te beoordelen."

Uiteindelijk zullen mensen samensmelten met technologie en er één mee worden, aldus Schwab. "Uiteindelijk zal de vierde industriële revolutie leiden tot een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteiten," verklaarde hij tijdens een toespraak voor de Chicago Council on Global Affairs en vele anderen sindsdien. En hij meent het nog ook.

Technologische upgrades en implantaten:

Onder het mom van "gemak" hebben duizenden Zweden al microchips in hun handen geïmplanteerd. Deze RFID-chips kunnen functioneren als vaccinpaspoort, geld en sleutels in één.

Ondertussen is de "mainstream" media al jaren bezig de chips aan de man te brengen bij de Amerikanen. Er mag geen twijfel over bestaan dat dit zal versnellen nu overheden en centrale banken over de hele wereld contant geld afschaffen ten gunste van "digitale betalingen", terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie wereldwijde digitale "gezondheidscertificaten" bevordert. Op een gegeven moment kan het weigeren om er een te hebben het moeilijk maken om te functioneren in de maatschappij of zelfs om te kopen en verkopen.

Maar de microchips onder de huid zijn slechts een kleine stap vergeleken met wat transhumanistische voorstanders van plan zijn. Overheidsscholen gebruiken al technologische hulpmiddelen die in de gedachten van kinderen kunnen gluren. Ongeveer tien jaar geleden gaf het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs een rapport uit met de titel "Enhancing, Teaching and Learning Through Educational Data Mining and Learning Analytics", waarin een voorproefje van de toekomst werd gegeven.

Naast andere plannen, prijst het document enkele van de zeer opdringerige technologieën aan die al gebruikt worden in federaal gefinancierde "onderwijsprogramma's". Deze omvatten "gezichtsuitdrukkingscamera's" en "draadloze huidgeleidingssensoren". Deze instrumenten zijn in staat om de reacties van kinderen op verschillende stimuli te detecteren en in hun gedachten te gluren, terwijl computersystemen en algoritmen alles opzuigen en door steeds geavanceerdere alintelligentiesystemen sturen om het allemaal te begrijpen.

Volgens het federale document is een van de doelen van deze technologieën en de daaraan gekoppelde gegevensverzamelingssystemen om "voorspellingen te doen over toekomstig gedrag of toekomstige prestaties van [leerlingen]". Deze systemen worden niet alleen gebruikt om te voorspellen, maar ook om de waarden, houdingen en overtuigingen van kinderen te manipuleren en te veranderen. Als ze een "verkeerde" houding hebben over bijvoorbeeld abortus of open grenzen, zal het systeem dit detecteren en om een "interventie" vragen.

De Verenigde Naties zijn er ook bij betrokken. Vlak voordat Covid in China werd ontdekt, riepen de VN de regeringen van alle landen bijeen voor een "AI in het onderwijs" top in Beijing. Het eindproduct van de conferentie, bekend als de "Beijing Consensus on Artificial Intelligence and Education", riep regeringen wereldwijd op om AI te gebruiken in "onderwijs om de waarden van kinderen te vormen over alles van gender en bestuur tot het milieu."

Daarnaast eist de VN-consensus dat regeringen over de hele wereld "curricula aanpassen om de diepgaande integratie van AI en de transformatie van leermethodologieën te bevorderen". En dit jaar nog, op een top die werd georganiseerd door de Arizona State University en haar voorzitter, investeringsbaas Michael Crow van In-Q-Tel, pochte miljardair Bill Gates dat AI binnen een paar jaar menselijke leraren zou kunnen vervangen. Dit zal de indoctrinatie van kinderen een turbo-impuls geven.

Een van de essentiële technologieën om dit mogelijk te maken wordt ontwikkeld door Elon Musk via zijn bedrijf Neuralink, dat in mei goedkeuring heeft gekregen van de overheid voor proeven op mensen. Het apparaat, een computersysteem dat een deel van de schedel vervangt en wordt aangesloten op de hersenen, stelt de hersenen van de gebruiker in staat om direct te interfacen met computersystemen. Uiteindelijk schepte Musk op dat het in staat zou zijn om op de hersenen te "schrijven" door ze te stimuleren met elektriciteit. Het zal perfect zijn voor het leven in de Metaverse!

Je geest kapen?

Terwijl elitaire wereldburgers het transhumanisme en het cyborg worden aanprijzen als "cool" en nuttig, lijken hun einddoelen veel sinisterder te zijn. Bedenk dat wetenschappers en technocraten al generaties lang proberen om de menselijke geest van buitenaf te controleren. Al in de jaren 1960 waren onderzoekers zoals de neurofysioloog Dr. José Manuel Rodriguez Delgado van Yale in staat om het brein van dieren zoals stieren en zelfs mensen te controleren en te manipuleren door middel van implantaten en elektrische stimulatie.

Tegenwoordig bestaan er veel geavanceerdere methoden. In april 2017 kondigde de Rockefeller University een nieuwe technologie aan, ontwikkeld door Dr. Jeffrey Friedman, om draadloos controle uit te oefenen over hersencellen met een druk op de knop. "MAAK JE HOEDEN VAN ALUMINIUMFOLIE KLAAR-geestbesturing is niet zo'n vergezocht idee als het misschien lijkt," stond er in het persbericht, waarbij werd opgemerkt dat in het laboratorium van Friedman "het voortdurend gebeurt, hoewel de proefpersonen muizen zijn en geen mensen."

De technologie, aldus de aankondiging, bestaat uit het installeren van een "deur" in cellen die "geleverd en geïnstalleerd wordt door een genetisch gemanipuleerd virus". Friedman's team realiseerde zich dat ze een genetisch gemanipuleerd virus konden gebruiken om toegangsopening te maken in het buitenmembraan van een neuron," meldde de universiteit, eraan toevoegend dat zodra het systeem operationeel was, en de muis praktisch op afstand bestuurd kon worden.

Critici zoals Prof. David Salinas Flores van de faculteit geneeskunde van de Universidad Nacional Mayor de San Marcos hebben gewaarschuwd dat het doel is om de mensheid tot slaaf te maken. "Technologische implantaten zoals nanobots in de hersenen kunnen ertoe leiden dat iemand de controle over zijn eigen geest verliest, waardoor dragers door anderen gecontroleerd kunnen worden en hun autonomie verliezen," zei hij in een peer-reviewed artikel. "Ze kunnen ook worden gebruikt om de gebruiker permanent te bespioneren via een cerebrale internetverbinding. Iemands "herinneringen kunnen ook worden gewist, waardoor ze van hun identiteit worden beroofd."

"Mensen met technologische implantaten kunnen dus permanent worden bespioneerd, mentaal worden gecontroleerd en hun identiteit verliezen, waardoor ze een menselijke slaaf worden in dienst van transnationale bedrijven en economische machten", voegde de professor eraan toe. "Een objectieve analyse onthult dat transhumanisme slechts een intellectuele zwendel is die leidt tot digitaal fascisme, een samenleving waarin een miljonairselite burgers zal regeren met technologische implantaten, die digitale slaven zullen zijn ten dienste van een oligarchie."

Sommige grootheden achter de transhumanistische agenda zijn nog brutaler geweest. De Israëlische professor Yuval Noah Harari, een sleutelfiguur in het World Economic Forum wiens werk door iedereen wordt gesteund, van Barack Obama tot Facebook-baas Mark Zuckerberg, stelt dat degenen die met machines fuseren "goden" zullen worden.

Maar Harari gaat een stap verder dan de slang in het boek Genesis, die Eva beloofde dat zij en Adam "als goden" zouden zijn. De professor suggereerde dat verbeterde cyborgs uiteindelijk machtiger zullen zijn dan de God van de Bijbel, omdat ze in staat zullen zijn om anorganisch leven te creëren. Binnen een eeuw of twee is het zeer waarschijnlijk dat "homo sapiens" (mensen) helemaal niet meer zal bestaan, verklaarde hij op de Carnegie Council for Ethics in Global Affairs.

Een andere transhumanistische grootheid die gelooft dat mensen goddelijk en onsterfelijk zullen worden door samen te smelten met technologie is Ray Kurzweil, het hoofd techniek van Google. Kurzweil pleit al jaren voor de samensmelting van de menselijke geest met AI en geavanceerde computersystemen om mensen te "helpen" sneller en beter te denken. En uiteindelijk heeft dit alles volgens hem kosmische gevolgen. "Bestaat God?" vraagt hij retorisch in een documentaire over zichzelf. "Nou, ik zou zeggen: nog niet."

Genetische manipulatie van alles en iedereen.

Naast de technologische implantaten en upgrades die zogenaamd leiden tot een eeuwig leven in de "cloud" en zelfs goddelijkheid, staat ook je genetische code in het vizier van de transhumanisten. Een groeiend aantal "klimaat"-alarmisten heeft bijvoorbeeld voorgesteld om mensen genetisch te manipuleren zodat ze kleiner worden en minder grondstoffen verbruiken. En nu al beweren nieuwsberichten dat regeringen van Frankrijk tot China genetisch gemanipuleerde "supersoldaten" aan het ontwikkelen zijn. Gewassen en zelfs muggen met veranderd DNA zijn wereldwijd vrijgelaten. Maar dit is nog maar het begin.

In 2018 bepleitte Bill Gates genetische manipulatie van alles, inclusief baby's, in een bizar stuk met de kop "Gene Editing for Good". Schrijvend in Foreign Affairs, de spreekbuis van de Council on Foreign Relations, een globalistische "denktank" die in wezen het Amerikaanse hoofdkwartier van de Deep State bedient, betoogde Gates dat het genetisch modificeren van gewassen, vee en mensen noodzakelijk was. Blijkbaar waren de door God geschreven genetische codes voor mensen en andere levende wezens niet goed genoeg, maar Gates en zijn totalitaire maatjes beloven die originele genen te verbeteren.

En nu is de technologie om de zogenaamde "software van het leven" te "hacken" alomtegenwoordig en goed begrepen, zoals de topwetenschapper van Moderna het verwoordde in een toespraak uit 2021 over het hacken van het besturingssysteem van alle levensvormen. Hij legt in het bijzonder uit hoe mRNA genetische informatie die in een organisme wordt geïnjecteerd de controle kan overnemen over de cellen van het wezen en de processen voor eiwitproductie, net zoals de mRNA "vaccins" voor Covid door de mens gemaakte genetische code gebruikten om massaal giftige spike-eiwitten te produceren in de cellen van de ontvangers. Stel je dat nu eens voor op universele schaal.

Schwab van het World Economic Forum is er ook enthousiast over. "Het verschil met deze vierde industriële revolutie is dat het niet verandert wat je doet, het verandert jou, als je bijvoorbeeld genetische bewerking neemt, jij bent het die veranderd wordt", zei Schwab in een tv-interview in 2015.

Biden is meer dan aan boord. In een door Joe Biden ondertekend uitvoeringsbevel van 12 september over "Advancing Biotechnology and Biomanufacturing Innovation for a Sustainable, Safe and Secure American Bioeconomy", liet de president wat meer licht schijnen over waar dit allemaal heen gaat. Biden riep op tot een "overheidsbrede" aanpak om deze biotechnologieën te bevorderen en liet een bommetje vallen.

"We moeten gentechnologieën en -technieken ontwikkelen om circuits voor cellen te kunnen schrijven en de biologie voorspelbaar te programmeren op dezelfde manier waarop we software schrijven en computers programmeren, de kracht van biologische gegevens ontsluiten, onder andere door middel van computertools en kunstmatige intelligentie; en de wetenschap van productie op schaal bevorderen," aldus de opdracht van Biden, die in 2016 een toespraak hield op het World Economic Forum om Schwabs visie voor de Vierde Industriële Revolutie te vieren.

Deze voorstellen zijn op zijn zachtst gezegd volslagen krankzinnig, zo niet ronduit misdadig. De toekomst van de mensheid hangt letterlijk af van het stoppen van deze technocratische totalitairen en tirannen die, zoals ze zelf toegeven, het einde van de mensheid zoals die al duizenden jaren bestaat, plannen.

Ze denken dat ze de leiding zullen nemen over de "evolutie" en het beter zullen maken. In werkelijkheid zouden ze de planeet en al het leven erop kunnen vernietigen - tenminste als ze niet eerst worden tegengehouden.

Bron: Transhumanism: Globalists Promise To ‘Improve’ On God’s Design Of Man | Harbingers Daily