www.wimjongman.nl

(homepagina)


Ongekende samenwerking, vrede en stabiliteit

Door Daymond Duck op: 30 september 2023

Op 20 september 2023, tijdens een ontmoeting tussen de Russische minister van Defensie en de Iraanse minister van Defensie en Strijdkrachten, zei de Iraanse minister:

 • "Rusland en Iran hebben zich ontwikkeld tot een ongekend nieuw niveau van samenwerking en begrip."
 • "Onze betrekkingen op het gebied van defensie en veiligheid hebben de afgelopen tien jaar een ongekende ontwikkeling doorgemaakt.
 • "Ik twijfel er niet aan dat onze samenwerking zal leiden tot vrede en stabiliteit op het wereldtoneel."

Het zou verstandig zijn om na te denken over wat God meer dan 2600 jaar geleden in deze zin zei.

 • In de laatste jaren en laatste dagen zal Gog (de dictator) van het Land van Magog (Rusland) de heropgerichte Joodse natie op de bergen van Israël aanvallen (Ezech. 38:2, 8, 15-16).
 • Perzië (moderne naam is Iran) en anderen zullen samenwerken (zich aansluiten) met Rusland (Ezech. 38:5).
 • Rusland zal een bewaker (een verdediger) van Iran en de anderen zijn (Ezech. 38:7).
 • God zal Rusland, Iran en hun bondgenoten vernietigen (Ezech. 38:18-39:5).

Jezus zei dat er oorlogen en geruchten van oorlogen (geen vrede en stabiliteit) op aarde zullen zijn tot Zijn wederkomst (Matt. 24:3-8).

Na Zijn Wederkomst zullen er 1000 jaar van vrede, gerechtigheid en stabiliteit op aarde zijn (Openb. 20:1-6).

Het Woord van God (Bijbel) is ongekend (niet de woorden van goddeloze mensen).

 • Het voorspelde de unieke en ongelooflijke maagdelijke geboorte van Jezus honderden jaren voordat deze plaatsvond.
 • Het profeteerde de kruisiging van Jezus honderden jaren voordat de kruisiging als executiemethode in het leven werd geroepen.
 • Het profeteerde de ongelooflijke wederopstanding van Jezus op de derde dag na zijn dood, honderden jaren voordat deze plaatsvond.
 • Het profeteerde honderden historische gebeurtenissen waarvan is geverifieerd dat ze letterlijk hebben plaatsgevonden.
 • Het vermeldt honderden andere feiten waarvan archeologen hebben bewezen dat ze waar zijn, en dit alles is de reden waarom de Bijbel het best verkochte boek in de geschiedenis van de wereld is.

De ongelooflijke profetieën in dat ongekende boek (wereldregering, cashloze maatschappij, high-tech tracering van al het kopen en verkopen, toename van kennis met AI, samenwerking tussen Rusland en Iran in de laatste jaren en laatste dagen, etc.) zijn de reden waarom veel trouwe studenten van Bijbelprofetie geloven dat de Rapture binnenkort zal plaatsvinden.

Hier zijn enkele recente gebeurtenissen die erop lijken te wijzen dat de tijd kort is.

Eén, met betrekking tot de dagen van Lot, bedrog en censuur in de medische wereld: op 18 september 2023 werd gemeld dat de Britse General Medical Council (GMC) zijn werknemers heeft verteld om te stoppen met het gebruik van het woord "moeder" en in plaats daarvan het woord "ouder" te gebruiken.

Voor zover ik weet is dit ongekend.

Ik denk dat geen enkele andere generatie medische professionals het woord "moeder" beledigend heeft gevonden voor welke groep mensen dan ook.

Heather Welford, een lid van een groep genaamd "With Woman", zei dat de "beslissing van het GMC om het feit te verdoezelen dat alleen vrouwen baby's krijgen ideologisch gedreven, medisch onjuist en niet behulpzaam voor vrouwen en baby's is".

Twee, met betrekking tot corruptie, het verval van Amerika en het verminderen van de wereldbevolking: op 20 september 2023 las ik dat sommige conservatieven de naderende nep-Covid-19 variant de "verkiezingsvariant" noemen.

Ze beweren dat Amerika een neppresident heeft die een ongekende 80 miljoen stemmen kreeg tijdens de eerste nepvariant van Covid-19, en hij heeft nauwelijks campagne gevoerd (nog een ongekend feit).

Sommige conservatieven geloven dat de campagne van Biben een grote boost kreeg door neppe mail-in stemmen, en Democraten willen dit opnieuw doen.

Zoals ik het begrijp beginnen de FDA, CDC, WHO, Democraten en anderen, om te proberen nog een grote neppe mail-in stem te legaliseren in de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024, een andere "verkiezingsvariant" te pushen (nep pandemie, jabs die verondersteld worden te werken maar dat niet doen, maskers die verondersteld worden je te beschermen maar dat niet doen, nep media rapporten, nep wetenschap, etc.).

Hoe herkennen we de Covid-19 "verkiezingsvariant"?

Weet dat veel tuinborden en politieke advertenties op TV goede aanwijzingen zijn dat de "verkiezingsvariant" is gearriveerd, en verwacht dat het elke 2-4 jaar zal gebeuren voor grote verkiezingen vanaf nu tot aan de Opname.

(Meer: Op 26 september 2023 werd gemeld dat wetenschappers niet weten wat het volgende virus zal zijn dat wereldburgers zal aanvallen, dus is het Britse Agentschap voor Gezondheid en Veiligheid het "Ziekte X" gaan noemen. Ze werken al aan een vaccin voor "Ziekte X" en de VS en verschillende andere landen hebben 1,5 miljard dollar toegezegd om het onderzoek te financieren).

Drie, op 26 september 2023 werd gemeld dat Fla. Gov. Ron DeSantis een interviewer van ABC News vertelde dat hij zich zou verzetten tegen de financiering van Covid-prikken als hij tot president zou worden verkozen.

DeSantis zei dat hij ze niet zou financieren omdat "de Covid-spuiten in verband zijn gebracht met myocarditis, miskramen en tal van andere gevolgen".

Vier, over bedrog en corruptie in Amerika: op 19 september 2023 werd gemeld dat Federalist hoofdredacteur Mollie Hemingway zei,

 • "Het is heel interessant om al deze verdediging van de democratie te horen, terwijl de huidige strategie van de Democratische Partij is om hun belangrijkste politieke tegenstander gevangen te zetten en vervolgens te proberen te voorkomen dat het Amerikaanse volk kan stemmen op de kandidaat van hun keuze. Dat is een directe aanval op vrije en eerlijke verkiezingen. Dat is een aanval op de democratie."

Vijf, met betrekking tot een CBDC (Central Bank Digital Currency) in de VS: op 20 september 2023 stemde het House Financial Services Committee om te voorkomen dat de Amerikaanse Federal Reserve een CBDC uitgeeft, het verbiedt de Amerikaanse minister van Financiën om de Board of Governors te vertellen er een uit te geven, en het zegt dat de VS geen CBDC kan gebruiken zonder goedkeuring van het Congres.

Maak niet de fout te denken dat CBDC's dood zijn in de VS.

Merk op dat dit een stemming was in een commissie van het Huis.

Zoals ik het begrijp, betekent dit heel weinig tenzij het Huis van Afgevaardigden het goedkeurt, en zelfs als dat gebeurt, zal president Biden waarschijnlijk zijn veto uitspreken.

Zes, met betrekking tot een verbond van vrede met velen (zie Dan. 9:27) in het Midden-Oosten: op 22 sept. 2023 sprak Benjamin Netanyahu op de Algemene Vergadering van de VN in NY City.

Netanyahu zei onder andere dat de wereld moet kiezen tussen twee visies op de toekomst.

 • De ene visie is een wereld met Israël, Saoedi-Arabië, veel Arabische en moslimlanden en wereldleiders die samenwerken om "dramatische nieuwe zegeningen van vrede en welvaart voor de hele mensheid" te brengen.
 • De andere visie is dat Iran en de Palestijnen vrede afwijzen en dat wereldleiders niets doen om de pogingen van Iran om kernwapens te verwerven te stoppen, met als resultaat een onvoorstelbare en catastrofale oorlog.

Aan de hand van de Schrift vertelde Netanyahu de wereldleiders dat Mozes de kinderen van Israël voor een keuze stelde toen ze het Beloofde Land binnengingen. Ze konden God gehoorzamen en gezegend worden of God ongehoorzaam zijn en vervloekt worden.

Vervolgens vertelde Netanyahu de wereldleiders dat ze moesten kiezen tussen een zegen of een vloek (een zegen van vrede, voorspoed en hoop, of een vloek van gruwelijke oorlog en terrorisme).

(Mijn mening: God onthult wat Hij van plan is te doen voordat Hij het doet. Zoals ik het zie, vertelde Netanyahu - onder invloed van God - een bijeenkomst van wereldleiders bij de VN dat het tijd is om te beslissen voor de wereld. Ze kunnen ervoor kiezen om door God gezegend te worden door ervoor te kiezen om Israël te zegenen, of ze kunnen ervoor kiezen om door God vervloekt te worden door ervoor te kiezen om Israël te vervloeken...

Gebaseerd op mijn begrip van de profetische Geschriften en wat er is gebeurd, zullen Rusland, Iran en anderen kiezen voor de vloek, een oorlog beginnen die de Slag van Gog en Magog wordt genoemd, en verliezen. De andere bovengenoemde leiders en naties zullen ervoor kiezen om concessies van Israël te eisen - het Beloofde Land verdelen, enz. - waar God hen voor waarschuwde om niet te doen, ze zullen een verbond met velen sluiten en verklaren dat ze vrede en veiligheid hebben bereikt, maar ze zullen onder een vloek komen die de Verdrukkingsperiode wordt genoemd; Amos 3:7; Gen. 12:1-3; Ezech. 38-39; Joël 3:2; I Thess. 5:3. Deze volgorde van gebeurtenissen is naar mijn mening misschien niet 100% correct, maar het Woord van God moet worden vervuld zoals het geschreven staat).

(Meer: Op 22 sept. 2023 zei Israëls minister van Buitenlandse Zaken dat hij andere moslimlanden heeft ontmoet en hij gelooft dat zes of zeven van hen de betrekkingen met Israël zullen normaliseren als Saoedi-Arabië dat doet).

Zeven, met betrekking tot corruptie in het Witte Huis, liegende tegen het Amerikaanse volk en het verval van Amerika: op 21 september 2023 werd gemeld dat er prikkeldraad was geïnstalleerd aan de grens tussen de VS en Mexico om massale illegale immigratie te stoppen bij Eagle Pass, TX, en de regering Biden sneed het prikkeldraad door om duizenden mensen door te laten.

Andere dingen die ik me herinner zijn:

 • Texas plaatste een drijvende barrière in de rivier tussen de VS en Mexico en de regering Biden klaagde Texas aan om de barrière te laten verwijderen.
 • De regering Biden opende enkele poorten in het deel van de muur dat Trump bouwde en laste ze open zodat ze niet meer gesloten konden worden.
 • De staat Arizona gebruikte vrachtcontainers om een deel van de grens af te sluiten en de regering Biden dwong de staat om de containers te verwijderen.
 • Trump kocht voor enkele miljoenen dollars aan bouwmateriaal voor de muur dat nog niet was gebruikt toen Biden het overnam. De Senaat stemde uiteindelijk voor Biden om de materialen te gebruiken om delen van de muur te bouwen of om de materialen aan de staten te geven en hen meer muur te laten bouwen. Voordat het wetsvoorstel in het Huis in stemming werd gebracht, begon Biden het materiaal voor een appel en een ei te verkopen.

Het is een bewezen feit dat drugshandelaren, sekshandelaren, spionnen en anderen over onze grens komen, maar Biden en zijn mensen vertellen ons dat de grens veilig is.

Als ze hierover liegen, waarover liegen ze dan nog meer?

(Meer: Op 24 september 2023 werd gemeld dat de U.S. Border Patrol in augustus 304.162 mensen heeft opgepakt die illegaal de grens zijn overgestoken. 304.162 illegale vreemdelingen in één maand is ongekend, maar Biden en zijn mensen zeggen dat zijn beleid werkt. Als zijn beleid is om de VS te beschadigen of te verzwakken, dan werkt het waarschijnlijk. Trouwens, in een ander rapport stond dat de opvanghuizen voor vluchtelingen vol zitten en dat kinderen op straat slapen omdat ze nergens heen kunnen).

(Meer: Op 24 september 2023 werd gemeld dat er ongeveer 150 verschillende bendes zijn in de Mexicaanse drugskartels met in totaal ongeveer 175.000 leden, en hun ledenaantal groeit voortdurend. Ze richten bendes op in de VS en Biden helpt hen door onze grens open te houden).

Acht, ongeveer een maand geleden schreef ik het volgende:

 • Met betrekking tot de antichrist die een zevenjarig verbond bevestigt (versterkt) dat de Verdrukkingsperiode zal beginnen (Dan. 9:27), lijkt het er steeds meer op dat dit aan het gebeuren is.
 • Bijvoorbeeld, VN Sec. Gen. Guterres heeft een bijeenkomst gepland voor 18-19 september om de wereldleiders te dwingen zich te committeren aan "zeven jaar van versnelde, aanhoudende en transformerende actie, zowel nationaal als internationaal, om de belofte van de SDG's waar te maken" (Duurzame Ontwikkelingsdoelen die in essentie de creatie van een wereldregering zijn).
 • In mijn woorden, Guterres wil dat wereldleiders overeenkomen (een convenant sluiten) om de ontwikkeling van een wereldregering te versnellen door meer en snellere veranderingen door te voeren in de komende zeven jaar.
 • Begrijp dat de VN stemmen om een wereldregering in zeven jaar in te stellen één ding is, en dat de antichrist een bestaand zevenjarig verbond bevestigt (of versterkt) iets anders is. De VN kan er in september voor stemmen, maar de antichrist kan het op elk moment tijdens de zeven jaar of later ondertekenen.

Een paar lezers hebben gevraagd wat er gebeurde tijdens de VN-vergadering van 18-19 sept.

Op 25 sept. 2023 rapporteerde Michael Snyder (zeer gerespecteerd auteur, regelmatige gast in grote radio- en TV-shows, etc.) dat:

 • De SDG doelen zijn "in wezen een blauwdruk voor hoe de globalisten willen dat de wereld bestuurd wordt."
 • Wereldleiders beloofden om "alles te doen wat nodig is om deze doelen op tijd te halen".
 • Wereldleiders zijn echt van plan om de SDG's te implementeren" tegen de tijd dat de Algemene Vergadering van de VN bijeenkomt in september 2030."
 • Ze noemen de komende zeven jaar "een nieuwe fase van versnelde vooruitgang".
 • "Extreme maatregelen zullen binnenkort over de hele wereld worden geïmplementeerd."

Hier is een link naar het artikel.

https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=6381

Negen, op 26 september 2023 werd gemeld dat Fla. Gov. Ron DeSantis een interviewer van ABC News vertelde dat hij zich zal verzetten tegen de financiering van Covid-prikken als hij tot president wordt gekozen.

DeSantis zei dat hij ze niet zou financieren omdat "de Covid-prikken in verband zijn gebracht met myocarditis, miskramen en tal van andere gevolgen".

Tien, het boek Openbaring noemt zes zonden waarvan mensen zich niet zullen bekeren tijdens de Verdrukkingsperiode (hekserij of Satan aanbidding, afgoderij, moord, tovenarij, seksuele immoraliteit en diefstal; Openb. 9:20-21).

Op 26 september 2023 werd gemeld dat CVS aankondigde dat het winkels zal blijven sluiten (300 in 2022, 300 in 2023 en 300 in 2024) vanwege diefstal.

Dit komt bovenop de recente aankondiging van Target dat het 9 winkels zal sluiten om dezelfde reden.

FYI: God stuurt niemand naar de hel (we zijn allemaal geboren met een zondige aard en voorbestemd om naar de hel te gaan omdat we zondigen), maar God heeft voor iedereen een manier (Jezus) voorzien om naar de hemel te gaan (en Hij is de enige manier om daar te komen; Johannes 14:6).

Tot slot, ben je klaar voor de opname?

Als je klaar wilt zijn voor de opname en naar de hemel wilt gaan, moet je opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van je en als je dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat je een zondaar bent; geloof dat Jezus de maagdelijk geboren, zondeloze Zoon van God is die voor de zonden van de wereld stierf, werd begraven en uit de dood werd opgewekt; vraag Hem om je zonden te vergeven, je te reinigen, in je hart te komen en je Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat je dit hebt gedaan.

Bron: Unprecedented Cooperation, Peace, and Stability :: By Daymond Duck - Rapture Ready