www.wimjongman.nl

(homepagina)


De maskers zijn terug

6 september 2023 door Michael

( )Afbeelding van Orna via Pixabay

Scholen in heel Amerika brengen de maskers weer terug en veel ouders reageren verontwaardigd. Na alles wat we de afgelopen jaren hebben meegemaakt, hoopten velen dat de dagen van maskers, beperkingen en mandaten achter ons lagen. Maar nu krijgen we te horen dat het aantal gevallen van COVID toeneemt en veel ambtenaren besluiten om dezelfde maatregelen te nemen als in 2020 en 2021. Als dit al gebeurt terwijl het aantal COVID-gevallen nog relatief laag is, wat zal er dan gebeuren als we deze winter een enorme piek in het aantal gevallen zien?

Het zou zeker geen verrassing zijn om kinderen maskers te zien dragen in staten die erg liberaal zijn, maar dit gebeurt zelfs in een dieprode conservatieve staat als Alabama...

Kinterbish Junior High School in Alabama heeft alle leerlingen, personeel en bezoekers gevraagd om gezichtsmaskers te dragen in de klaslokalen en gangen 'vanwege de langzame toename van het aantal Covid-gevallen in het gebied' sinds eind vorige maand.

Het Talladega City School district in Alabama, waar meer dan 1.700 leerlingen zitten, heeft er ook bij kinderen en personeel op aangedrongen om maskers te dragen, maar benadrukt dat ze 'worden aangemoedigd maar niet verplicht zijn'.

In Montgomery County, Maryland, is elk kind op de Rosemary Hills Elementary School nu verplicht om KN95-maskers te dragen voor een periode van 10 dagen. Het volgende komt van WTOP...

Leerlingen en personeel in een klas van een openbare school in Montgomery County, Maryland, krijgen te horen dat ze de komende 10 dagen maskers moeten dragen nadat drie "of meer" mensen positief zijn getest op COVID-19.

In een brief die dinsdag naar de ouders werd gestuurd, schreef de directeur van de Rosemary Hills Elementary School, Rebecca Irwin Kennedy, dat KN95-maskers zouden worden uitgedeeld en dat leerlingen en personeel in "geïdentificeerde klassen of activiteiten" verplicht zouden zijn om zich de komende 10 dagen op school te maskeren "behalve tijdens het eten of drinken".

In de brief staat dat na een periode van 10 dagen "maskers weer optioneel worden".

Deze nieuwe maskerplicht wordt ingevoerd omdat drie kinderen positief zijn getest op COVID.

Slechts drie kinderen.

De conservatieve presentator van radioprogramma's Clay Travis postte de brief die naar de ouders werd gestuurd en die is zeer alarmerend...

()

Zullen dit soort brieven binnenkort ook naar ouders van andere scholen in het hele land worden gestuurd?

Tot nu toe kiezen veel scholen voor een vrijwillige aanpak.

Dit geldt ook voor scholen in New York City en Los Angeles...

Gezondheidsfunctionarissen in New York verstrekken ook gratis maskers aan scholen in de staat als reactie op het stijgende aantal gevallen van Covid en absenteïsme, terwijl gezichtsbedekking in sommige klaslokalen in Los Angeles sterk wordt aangemoedigd.

We hebben in lange tijd niet zo'n golf van angst gezien.

Volgens de CDC is het aantal positieve testen ongeveer verdubbeld van half juli tot half augustus...

Het aantal gevallen stijgt langzaam in de VS. Volgens de laatste gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is de testpositiviteit - het percentage swabs dat positief terugkomt - gestegen van 6,7 procent in de week die eindigde op 15 juli naar 13,5 procent op 19 augustus.

Zelfs Jill Biden is positief getest op COVID en perschef Karine Jean-Pierre vertelt ons dat Joe Biden weer een masker zal gaan dragen "in overeenstemming met de richtlijnen van de CDC"...

President Joe Biden zal een masker gaan dragen in de buurt van andere mensen, ondanks het feit dat hij geen COVID-19 symptomen heeft en negatief is getest op het virus, heeft Karine Jean-Pierre, persvoorlichter van het Witte Huis, dinsdag gezegd.

Hoewel de president gisteravond "negatief testte op COVID-19", vandaag "opnieuw negatief testte" en "geen symptomen ervaart", zei Jean-Pierre dat hij "zich zal maskeren als hij binnenshuis is en in de buurt van mensen, in overeenstemming met de richtlijnen van de CDC".

Biden begint met het dragen van het masker omdat zijn vrouw, Jill Biden, maandag positief testte op het virus. De first lady "ervaart slechts milde symptomen", aldus het Witte Huis.

Onnodig te zeggen dat dit een zeer krachtige visuele boodschap is voor het Amerikaanse volk.

Op woensdag grapte Biden dat hij gedwongen wordt om een masker te dragen toen hij het podium betrad tijdens een evenement in het Witte Huis...

Biden maakte de grap toen hij het podium betrad tijdens een evenement in de East Room van het Witte Huis, toen hij naar buiten liep met een masker in zijn hand in plaats van het te dragen volgens de voorzorgsmaatregelen die zijn staf zei dat hij zou nemen.

"Hallo allemaal. Ik zal de pers uitleggen dat ik vandaag opnieuw ben getest. Ik ben over de hele linie schoon. Maar ze blijven zeggen dat ik het moet blijven dragen, omdat het 10 dagen moet duren of zo. Maar vertel ze niet dat ik hem niet om had toen ik net binnenkwam," zei Biden met een glimlach terwijl de aanwezigen van het evenement lachten.

Voor anderen ter linkerzijde is deze nieuwe golf van COVID geen lachertje.

Nadat Whoopi Goldberg dinsdag de aflevering van The View miste vanwege een positieve test, verklaarde co-host Joy Behar onheilspellend dat COVID "terug" is...

Whoopi Goldberg was dinsdag opvallend afwezig in de aflevering van The View, toen haar co-hosts onthulden dat ze positief was getest op Covid-19. Het nieuws zorgde ervoor dat Joy Behar onheilspellend verklaarde dat COVID "terug" is.

Het nieuws zorgde ervoor dat Joy Behar verklaarde dat het virus "terug" was.

"Zoals je kunt zien, is Whoopi er niet," begon Behar. "Ze heeft Covid."

"Ja! Het is terug!" voegde ze eraan toe terwijl het publiek hun bezorgdheid uitte.

Is het echt zo?

We zullen zien.

Maar zonder twijfel zal deze nieuwe golf van paniek gebruikt worden door controlefreaks om het bereik van hun macht uit te breiden. Ik vind het erg goed hoe John W. Whitehead dit punt maakte in een recent artikel...

In het licht van de neiging van de regering om (legitieme of gefabriceerde) crises uit te buiten en munt te slaan uit de verhoogde emoties, verwarring en angst van de natie als middel om het bereik van de politiestaat uit te breiden, moet je je afvragen welke zogenaamde crisis ze als volgende zal uitroepen.

Het is een eenvoudige formule: eerst creëer je angst en dan kapitaliseer je erop door de macht te grijpen.

Eerlijk gezegd maakt het niet eens uit wat de aard van de volgende nationale noodsituatie zal zijn (terrorisme, burgerlijke onrust, economische ineenstorting, een gezondheidscrisis of het milieu), zolang het de regering maar in staat stelt om de natie af te sluiten om allerlei vormen van tirannie te rechtvaardigen in de zogenaamde naam van nationale veiligheid.

Hij heeft gelijk.

Welke crisis er ook komt, het antwoord is altijd meer onderdrukking.

Persoonlijk denk ik niet dat deze nieuwe golf van COVID zo substantieel zal blijken te zijn.

Maar het is slechts een kwestie van tijd voordat er nog grotere plagen uitbreken, en die grotere plagen zullen nog meer angst creëren dan we in het COVID-tijdperk hebben gezien.

Dus gordels om en hou je vast, want de dingen gaan echt raar worden in de maanden en jaren die voor ons liggen.

Bron: The Masks Are Back