www.wimjongman.nl

(homepagina)


Israël zal winnen. Het Westen is voorbij

Steun voor Hamas komt uit het hart van de duisternis van het Westerse bewustzijn, Er zijn meer fans van Hamas in het Westen dan in Gaza.

Giulio Meotti - 7 nov 2023

()

Wat is dit vreemde kwaad dat het Westen teistert en waarvoor de oorlog in Gaza zowel een voorwendsel is als een openbaring? Zelfhaat? Fascinatie voor collectieve zelfmoord?

Hamas is een islamo-nazisekte die van plan was om Israël en het volk te vernietigen voordat ze te zijner tijd het Westen zouden aanvallen. Maar ze vonden ook miljoenen helpers onder de Westerse mensen. Leerlingen van tovenaars, nieuwe bekeerlingen en nuttige idioten...

Hun hersenspoeling is effectief. Volgens peilingen van Newsweek staat 48 procent van de jonge Amerikanen achter Hamas. Meer dan de helft - 51 procent - gelooft dat de pogrom van 7 oktober, waarbij 1400 Israëli's werden afgeslacht, op de een of andere manier gerechtvaardigd was. Als we dezelfde enquête in Europa zouden houden, zouden we dezelfde resultaten krijgen.

Van de 67 miljoen Amerikanen van de "Generatie Z" (geboren na 1996), wil 52 procent herstelbetalingen voor zwarten, gelooft 60 procent dat systemisch racisme "wijdverspreid" is in de samenleving, vindt 51 procent dat het "genderschema" (man en vrouw) "achterhaald" is, is 41 procent voor het censureren van "haatzaaiende taal" (tenzij het de vernietiging van Israël aanmoedigt), is 66 procent voor het monddood maken van sprekers die zij als "beledigend" beschouwen en heeft 61 procent een positieve mening over socialisme.

Dit is waar de steun voor Hamas vandaan komt: in het hart van de duisternis van het Westerse bewustzijn in volle decadentie.

Ondertussen, van Al Azhar in Caïro - het "Vaticaan van de Islam" - tot de Internationale Unie van Moslimgeleerden in Doha, lanceren de grote islamitische organisaties hun fatwa tegen Israël: "Er zijn geen Israëlische burgers, het zijn allemaal doelwitten". En dan hebben we het over de instellingen waarmee het Westen een dialoog heeft en waarmee het Vaticaan het document over "Menselijke Broederschap" heeft ondertekend.

Op de London Review of Books - een van de meest gerenommeerde literaire tijdschriften ter wereld - vallen honderden schrijvers... Israël aan. De intellectueel James Lindsay legt in Le Point uit: "Er is een intellectuele medeplichtigheid tussen hen en ze delen hetzelfde doel: maximale schade toebrengen aan het Westen en de westerse waarden. Ik zeg niet dat Hamas alle waarden van Noord-Amerikaans en Europees links deelt, maar Hamas gebruikt het wakker geschudde links om zijn agenda te bevorderen. De Verenigde Staten en Canada maken door de infiltratie van de woke op alle niveaus een culturele revolutie door zoals China die in de jaren zestig doormaakte."

Gelukkig komt er ook positief nieuws uit Amerika, zoals de nieuwe organisatie Catholics against anti-Semitism.

Demagogisch links, pacifistische pleinen, corrupte universiteiten en gedegenereerde media spelen ondertussen met lucifers. En om de electorale redenen die we kennen, hebben we nu dit grote links dat in plaats van sterren alleen maar sluiers, kronen en minaretten voor ogen heeft.

Een voorbeeld van dit zieke links zijn de Belgische socialistische leiders André Flahaut en Jean-Pascal Labille, die Israël zojuist hebben vergeleken met het nazisme. André Flahaut is onder andere voormalig minister van Defensie en voormalig voorzitter van de Kamer, vandaag een federaal afgevaardigde van de Socialistische Partij. Jean-Pascal Labille, een voormalige federale minister, deelde een tekening waarop Israëlische soldaten te zien zouden zijn die vuren op wat Gaza voorstelt, omringd door een barrière waarop een hakenkruis in een davidster staat.

"Sinds het einde van de Koude Oorlog bevinden we ons, met uitzondering van de periode na 11 september, in een soort einde-van-de-geschiedenis en permanente carnavalssfeer", vertelt de Amerikaanse geleerde Walter Russell Mead aan Le Figaro. "We waren opgewonden door het idee van alle mogelijkheden, van een 'win-win' wereld. Schuld leek ook onbeduidend omdat de rente op nul stond. We leefden in een illusie. Maar de wereld laat dit lange tijd niet toe. Vandaag keren we terug naar de aarde, we zullen zien hoe snel."

Israël vecht voor zijn voortbestaan.

De vraag is of de westerse beschaving begrijpt dat dit een keerpunt is en wel echt gered wil worden, aangezien haar zwakke en nihilistische voorvechters lijken te hebben geconcludeerd dat ze inherent slecht is en het niet waard is om voor te vechten.

Deze week waarschuwde de Israëlische president Isaac Herzog de Europeanen in een interview met Die Welt. "Jullie moeten begrijpen: als Israël niet meer bestaat, is Europa de volgende."

Israël zal deze strijd winnen - helaas tegen een zeer hoge prijs - omdat het vastbesloten is om te overleven. Maar er zijn meer aanhangers van Hamas en Jihad in het Westen dan in Gaza. De barrières van de Westerse beschaving, zoals de zuidgrens van Israël, moeten worden verdedigd en we kunnen alleen vertrouwen op de vastberadenheid van Israël om dat te doen.

Wij in het Westen verkeren in groot gevaar.

Bron: Giulio Meotti