www.wimjongman.nl

(homepagina)


In THE ROSENBERG REPORT maak kennis met 'de Billy Graham van Iran' die explosieve Bijbelprofetieën over de toekomst van Iran bespreekt.

Joel C. Rosenberg | 13 juli 2023

( )

Dr. Hormoz Shariat (Foto: Screenshot)

Washington, D.C. - Zegt de Bijbelprofetie echt dat God op een dag een apocalyptisch oordeel zal vellen over de goddeloze leiders van het Iraanse regime?

Zijn er ook Bijbelprofetieën waarin God zegt: "Ik ga mijn troon verplaatsen" naar het hart van Iran?

En zo ja, wat betekent dat allemaal?

Want zegt de Bijbel niet dat de Messias in de laatste dagen naar de aarde zal terugkeren en Zijn troon in Jeruzalem zal neerzetten, van waaruit Hij met "een ijzeren staf" over de hele aarde zal heersen?

Ik ben de komende weken in de Verenigde Staten om familie te bezoeken, in het bijzonder mijn zieke ouders, maar voordat ik uit Israël vertrok heb ik een interview opgenomen met 's werelds meest vooraanstaande expert op het gebied van het Iraanse christendom en Bijbelprofetieën met betrekking tot de toekomst van Iran.

En vanavond om 21.00 uur EST hoop ik van harte dat u en uw familie en vrienden mijn exclusieve gesprek met Dr. Hormoz Shariat zullen bekijken, een man die ik "de Billy Graham van Iran" noem.

( )Dr. Hormoz Shariat en Joel C. Rosenberg (Foto: ALL ISRAEL NEWS)

Zoals hij met mij in de uitzending bespreekt - en zoals hij meer in detail uitlegt in zijn fantastische boek (waarvoor ik het voorwoord schreef), Iran's Great Awakening: How God Is Using A Muslim Convert To Spark Revival - groeide Hormoz op als sjiitische moslim in Iran.

In 1979 stonden hij en zijn vrouw in de straten van Teheran met miljoenen anderen te schreeuwen: "Dood aan Israël! Dood aan Amerika!"

Maar ergens onderweg werden ze radicaal gered door Jezus Christus.

Vandaag de dag is Hormoz een evangelische christelijke pastor en mediapionier die 's werelds belangrijkste satelliettelevisiezender in het Farsi runt.

Hij en zijn collega's verkondigen het evangelie en geven Bijbelonderricht in het Farsi aan miljoenen Iraniërs, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Daarom schreef ik in mijn voorwoord bij zijn boek: "Ik beschouw Hormoz Shariat als de Billy Graham van Iran. Hij is verreweg de meest bekeken en invloedrijkste Iraanse evangelist ter wereld en zijn verhaal is het lezen meer dan waard."

"Vandaag de dag roept alleen al het noemen van Iran vaak gedachten op aan oorlog, terreur en tragedie," merkte ik op. "Maar Hormoz en ik geloven dat er een nieuwe dag aanbreekt. Binnenkort, misschien wel heel binnenkort, zal de Heer Jezus Zijn troon verplaatsen naar het hart van Iran....De Islamitische Republiek zal de Christelijke Republiek worden. De Islamitische Revolutie zal een Evangelierevolutie worden."

"Shariat getuigt uit eerste hand dat deze profetische, bovennatuurlijke transformatie al begonnen is in Iran," merkte ik op. "Maar het is nog lang niet voltooid. Er komt nog meer. Veel meer. Hij wil dat jij er deel van uitmaakt, en ik ook."

Bron: Tonight on THE ROSENBERG REPORT, meet ‘the Billy Graham of Iran’ who discusses explosive Bible prophecies about the future of Iran | All Israel News