www.wimjongman.nl

(homepagina)


Hamas kan geen vredesluiten omdat oorlogzijn wezen vormt

Door LEON DE WINTER 11 oktober 2023

‘Terwijl afgelopen zaterdag Palestijnseterroristen bezig waren hele gezinnenin hun eigen huizen en straten te verminken, te verkrachten, tevermoorden, te onthoofden, waren in de westerse wereld nieuwsmediadruk bezig met de vraag hoe ze zoevenwichtig mogelijk berichtgeving over de slachtpartij konden kneden.

Er moest context komen, zeiden de redacteuren, en dus ontstond er in de ‘mainstream media’ een pervers nieuwscircus vol valse evenwichtigheid. Hoe deden ze dat? Door berichten over de beestachtigheden en drie cruciale feiten, te verzwijgen.

Ze beganen met het schrappen van termen als “terrorist, moordenaar’, ‘verkrachter’. De Hamasmoordenaars werden 'militanten’,'strijders’ of ‘schucters’

Wat deden de media met de beestachtigheden?

Zaterdag zijn joadse meisjes en vrouwenmassaal verkracht en gemarteld en vermoord, ouderen en kinderen werden afgeslacht — afgeslacht zoals niet zo gek lang geleden de Einsatzgruppen van de Naz?’s joden hebben afgemaakt. Wat de Hamas-terroristen van de Einsatzgruppen onderscheidt, is de publieke viering van de moordpartijen rond Gaza. De nazi’s, deden pogingen om hun duivelse werk te verbergen omdat zelfs bij hen ergens het besef dwaalde dat wat zij aanrichtten een misdaad was tegen de diepste ethische orde in de kosmos. Maar de Palestijnseterroristen vieren verkrachtingen, vieren het verminken van levende en dode joden, vieren de angst op het gezicht van de gegijzelde — wereldwijd worden zij bewierookt daor een dankbaar publiek met dezelfde psychopathische inborst.

Doden en verminken wordt geprezen

Deze terroristen raken in extase van bloeden mutilatie, verscheuren — letterlijk — hun,slachtoffers. In de Syrische burgeroorlog worden gevangenen en slachtoffers verminkt, zoals dat ook gebeurde in de Iran-lrak oorlog. De vernedering van de vijand moet totaal zijn, zoals de zege of nederlaag totaal moet zijn: met het afslachten van een ieder die deel uitmaakt van de vijand. Dus worden de dorpen en streken van de onderworpenen tot op het laatste kind geliquideerd. Dus worden oude,jonge, mannelijke en vrouwelijke joden afgemaakt en verminkt door orgiastische Palestijnse terroristen; in hun cultuurworden het doden en verminken van de onderworpenen geprezen.

In oktober 2000 raakten twee Israëlische soldaten de weg kwijt in Ramallah. Ze werden gegrepen en geslagen, gestoken, getrapt. Een van de Palestijnen die daaraan meedeed liet in triomf zijn bebloede handen zien aan de meute die buiten het huis wachtte waar de slachting plaatsvond. Hij werd toegejuicht. Een van de dode Israëliërs werd naar buiten gegooid, het lichaam werd verscheurd, verbrand, zijn hoofd tot pulp vertrapt. Feestelijk werden de verminkte lichamen door de straten gesleurd. Wat er zaterdag rondom Gaza gebeurde, is de massale herhaling, uitgeoefend op elke jood op wie de terroristen de hand konden leggen, van dat archaïsche, tribale ritueel.

Veel westerse media hielden de balansgoed in het oog, dus kwamen de beestachtigheden nauwelijks in beeld.

Hamas wil niet alleen de joden in Israël doden

‘Wat ook niet in beeld kwam was hetfeit (nummer 1) dat Gaza sinds 2005 een onafhankelijke stadstaat is zonderjoden of Israëlische soldaten. De keuze om van Gaza een terroristisch fort te maken is de keuze van islamisten die geen behoefte hebben aan de bouw van een Midden-Oosters Singapore - Gaza ligt ideaal tussen Israël en Egypte, heeft prachtige stranden en kleurrijke markten. De tirannieke gevangenis die Gaza is, is een constructie van Hamas, niet van Israël. Hamas heeft van Gaza vanaf 2005, nadat Israël zich valledig had teruggetrokken. een uitvalsbasis gemaakt voor terreur en schuift de leugen weg dat Gaza voor elke Gazaan een gevangenis Is. Gazanen met de juiste connecties gaan via Egypte opvakantie, reizen door de wereld. En de rijke corrupte bovenlaag leeft er in enorme villa'sen bezoekt luxueuze winkelcentra, geniet van strandrestaurants. Bekijk de tweets van@imshin, die de extreme rijkdom in Gaza, onthult aan de hand van Gazaanse video's.

Een ander feit (nummer 2) dat veel media niet beviel en dus weglieten, is het pure kwaad waardoor Hamas wordt gedreven, Hamas wil niet alleen de joden van Israël doden, maar alle joden in de wereld. Daarover spreken deze Hamasterroristen zo lang als Hamas bestaat, Het land Israëlis voor hen exclusief islamitische grond waar moslims horen te heersen en niet de joden. In 1929 al doodden Arabieren in Hebron zeventig joden —er bestand geen Israël, geen ‘geroofde’ grond, Palestina was een Brits mandaatgebied. Toen al werden de Arabische gemoederen opgehitst doorberichten dat joden van plan waren deTempelberg te verwoesten. Hamas en de PLO wijden zich nog steeds aan dat ophitsen. Hun haat betreft joden, door wie zij zich vernederd voelen terwijl hun traditie hen vertelt dat deze joden minderwaardige nakomelingen zijn van‘apen en varkens en de bitterste vijandenzijn van de Profeet, en dat is de reden dat de joden van de aardbodem moeten verdwijnen.

Elke jood is een doelwit

Een derde feit dat westerse media niet graag delen met hun publiek, betreft de manier waarop veel Palestijnen de joden van Israël karakteriseren: elke Israëliër is een kolonist. Als dat zo is, bestaat er geen legitiem Israël, en ook geen legitieme Israëlische burger. Dus is elke jood een doelwit dat moet worden verminkt als wraak voor de vernederingen die de Palestijnse moslim sinds honderd jaar moet ondergaan nadat hij door de jood bestolen is van grond, huizen, succes en welvaart. De meeste Palestijnen zullen het bestaan van de joodse staat dus nooit aanvaarden; daarmee zouden zij moeten aanvaarden dat heilige islamitische grond succesvol door joden kan worden beheerst, en dat is ondenkbaar in hun religieuze universum, dat identiek is aan dat van hun joden hatende Iraanse meesters.

Irans apocalyptische ambities

Het westen moet zich niet in illusies verliezen: Irans apocalyptische ambities,omvatten de hele wereld. Ook christenen,hindoes, boeddhisten en ongelovigen moeten vernietigd of onderworpen worden.

Wat we meemaken is een orgiastische explosie van geweld, verkrachtingen,‘onthoofdingen, mutilaties - moordlust die cultureel, tribaal en religieus is gesanctioneerd, zoals in de tijden van de Profeet. Welwillende progressieve Israëlische joden, zoals al die talentvolle en zachtaardige schrijvers die in het westenzo geliefd zijn, hadden zichzelf tegen alle tekenen in aan de waan uitgeleverd dat het ging om een dispuut over land. Nee. Dit is de pre-moderne regio waar Israël moet overleven en het dilemma moet oplossen hoe je je verweert tegen monsters als je zelf geen monster wil zijn.

Veel media dragen de leugen uit dat er tussen Israëliërs en Hamasterroristen gelijkwaardige narratieven bestaan. Er bestaat geen gelijkwaardigheid tussen lichten duisternis.

Hamas kan geen vrede sluiten omdat oorlog het wezen vorm, Er is maar één oplossing: de sterkste wint.

Bron: René Kemp⭐ op X: 'Leon de Winter haalt terecht hard uit naar de mainstream media: 'Ze begonnen met het schrappen van termen als 'terrorist', 'moordenaar', 'verkrachter'. De Hamasmoordenaars werden 'militanten', 'strijders' of 'schutters' https://t.co/rRq6UpGNjz' / X