www.wimjongman.nl

(homepagina)


Bommen, raketten en martelcellen: De EU is een islamitische narcostaat

De islamitische drugsbendes van immigranten die Europese steden transformeren.

20 september 2023 door Daniel Greenfield

()

Op minder dan een uur van de hoofdstad van de Europese Unie vechten bendes vuurgevechten uit op straat of bombarderen ze elkaars buitenposten. Misdaadverslaggevers, politie en aanklagers worden omgekocht of vermoord. Martelcellen worden opgezet in scheepscontainers en lichamen kunnen netjes worden opgeruimd, maar als de bendes echt een boodschap willen overbrengen, zorgen ze voor een openbare executie of vuren ze een raket af. Zo gaat het er aan toe.

Zo gaat dat, niet in Bogota of Beiroet, maar in Antwerpen.

Europa's eerste islamitische migratie volgen de havensteden. Onder die toonaangevende havensteden waren Rotterdam en Antwerpen, welke de knooppunten van Europa's cocaïnecrisis zijn geworden. De Marokkaanse moslims die naar deze bij uitstek Europese steden kwamen, gebruikten ze als verbinding met hun familie die thuis marihuana kweekte. Terwijl de Islam het gebruik van alcohol meedogenloos onderdrukte, werd het gebruik van hasj wijdverspreid onder de binnenvallende legers van de nieuwe religie. Islamitische terroristen gevoed met de drug werden enkele van de nuttigste Jihadi's die aanvallen uitvoerden tegen christelijke ridders tijdens de kruistochten. Marokko was een van 's werelds grootste producenten van hasj en de nieuwe moslimimmigranten richtten lokale drugsimperia op.

De drugs werden harder en de bendes ook. Marihuana maakte plaats voor cocaïne in Rotterdam en Antwerpen. De bendes werden georganiseerde misdaadsyndicaten die hun macht baseerden op de controle over de dokken. De dokken in Antwerpen staan onder controle van een hardlinkse Belgische vakbond die het land vrolijk platlegt en tijdens stakingen gewelddadig met de politie slaags raakt, tegen beter weten in om zich te verzetten tegen de moslimbendes. Vooraanstaande vakbondsleden zijn naar verluidt omgekocht en gewone havenarbeiders die weigeren de cocaïne van schepen te vervoeren, verdwijnen.

Een arrestatie in 2020 bracht aan het licht een geheime martelkamer in een scheepscontainer met een tandartsstoel, handboeien, tangen en scalpels. En camera's om alles op te nemen als les voor anderen.

De moslimbendes zijn niet subtiel. Dat we er nauwelijks iets over horen, komt door de politiek en de terreur.

In Nederland stuurden ze een boodschap naar de media door een antitankraket af te vuren op een tijdschrift en vervolgens een busje door de lobby van de grootste krant van het land te rammen en in brand te steken. Er zijn journalisten en bloggers vermoord en er zijn ontvoeringsdreigingen geuit tegen iedereen, van de kroonprinses tot de premier.

De terreur is duidelijk, maar dat geldt ook voor de politiek.

De Mocro Maffia, die een derde van de Europese cocaïnemarkt in handen heeft, is opgebouwd door Marokkaanse immigranten in de Benelux. De media beschrijven de meeste daders van een aanslag als "van Nederlandse afkomst" of uit een ander deel van Europa om de immigratiekwestie te verdoezelen. Met een Marokkaanse moslimcriminele organisatie waarvan de wortels in Europa teruggaan tot de jaren 1960, is het logisch dat veel van de jongere leden al in Europa geboren zijn: sommigen zelfs tot tweede generatie immigranten die ook in Europa geboren zijn.

Maar dat maakt hen nog geen Europeanen. En zelfs de autochtone criminele bevolking van Europa wordt steeds arabischer en islamitischer, van bekeerlingen in gevangenissen tot meer elitaire figuren.

Toen Robert Mink Kok, een belangrijke Nederlandse drugshandelaar die had overwogen advocaat te worden voordat hij de misdaad inging, het doelwit werd, deden de autoriteiten invallen in zijn gebouwen in Libanon, waaronder in het drugshub van Hezbollah in de Bekaa Vallei, waar ze antitankraketten vonden. Kok was getrouwd met een Libanese Arabische moslim drugsclan met eigen drugslaboratoria en een privéleger. De Libanese drugsclan en Kok hadden naar verluidt samengewerkt om twee ton cocaïne naar Europa te brengen.

De meerderheid van de drugsbaronnen, zoals Ridouan Taghi, ooit de meest gezochte man in Nederland, zijn Noord-Afrikaanse moslims en als ze ondergronds gaan is dat in moslimlanden (Taghi werd geïdentificeerd in Dubai) of, zoals Taghi's compagnon, Sayid Razzouki, gaan ze naar de schuilplaatsen van de Latijns-Amerikaanse kartels waarvan ze de drugs naar Europa brengen.

De immigranten, van wie sommigen al 60 jaar in Europa zijn, anderen die er geboren zijn, integreren zich niet, in plaats daarvan veranderen delen van Europa in Libanon of Marokko. Dezelfde havens die ooit moslimimmigranten naar Europa brachten, worden nu gecontroleerd door criminele immigrantenbazen die Europa dwingen zich aan hun regels te houden.

Het is niet alleen België en Nederland: Zweden telde vorig jaar 90 bomaanslagen.

Terwijl de media hamert op wapenbezit in de Verenigde Staten, zijn moslimbendes in Zweden begonnen met het naar elkaar gooien van handgranaten en zelfgemaakte explosieven. Terwijl de moslimbendeleden nog steeds op elkaar schieten, vinden ze het ook leuk om explosieven naar flatgebouwen te gooien.

Eind augustus waren er vier ontploffingen in één uur tijd op verschillende gebouwen in Göteborg, waar 10% van de moslimbevolking van het land woont. In tegenstelling tot België en Nederland zijn de Zweedse bendes en hun wapens afkomstig uit de verwoeste overblijfselen van het voormalige Joegoslavië: Bosniërs en Albanezen die als vluchtelingen werden binnengebracht, vormden bendes en smokkelden wapens van familieleden in hun eigen thuisland. Ze kregen gezelschap van de Black Cobra-bende: een Iraakse, Libanese en 'Palestijnse' organisatie die zich vanuit Denemarken uitbreidt.

Autoriteiten wijten een deel van de onenigheid in de Zweedse moslimbendes aan Rawa Majid, ook bekend als de 'Koerdische Vos', die opereert vanuit Turkije. Majiid was als vluchtelingenbaby naar Zweden gekomen om een groot crimineel imperium op te bouwen en RPG-aanvallen te plannen. De moordenaars zijn bijzonder willekeurig. "Als er meer dan één ter plaatse is, schiet je ze allemaal neer. Vrouwen, kinderen, het maakt niet uit," beval een bendelid.

De terreur is ernstig, maar misschien nog ernstiger is de groeiende rol van de moslimmaffia's in de politiek. Sommige bendeleiders kopen iedereen om, van politieagenten tot inspecteurs en lokale politici. Andere bendes hebben hun leden betrokken bij verkiezingen, leveren stemmen af en schuiven hun leden zelfs door naar openbare ambten. Het is onbekend in welke mate verkozen overheidsfunctionarissen in opspraak zijn gekomen, maar sommigen beginnen gemeenten en zelfs hele steden narcostaten te noemen.

Sommige van de Benelux-landen, altijd gevoelig voor financiële corruptie, zijn hubs geworden voor drugssmokkel, mensenhandel en georganiseerde misdaad. Moslimbendeleden strijden openlijk om territorium. En de opbrengsten van het geld worden witgewassen via lokale familiebedrijven. Door drugsgeld gefinancierde opkomende zakenlieden raken betrokken bij de politiek. De hiphopbendecultuur gekruist met korans en moskeeën verandert Europese steden in islamitische narcostaten. Het volgende Afghanistan of Beiroet zou wel eens in Europa kunnen liggen.

Daniel Greenfield, een Shillman Journalism Fellow bij het David Horowitz Freedom Center, is een onderzoeksjournalist en schrijver die zich richt op radicaal links en islamitisch terrorisme.

Bron: Bombs, Rockets and Torture Cells: The EU is an Islamic Narco-State | Frontpage Mag