www.wimjongman.nl

(homepagina)


'Buitenaardse' lichamen met handen met drie vingers, 'onbekend DNA en eieren binnenin' worden gepresenteerd door UFO-expert op Mexicaans congres - waarbij de 'niet-mensen' die in Peru zijn gevonden 1000 jaar oud zouden zijn

Journalist Jaime Maussan beschreef de gebeurtenis als een 'keerpunt'

Door James Reynolds - 13 september 2023

Dit is het moment waarop een UFO-onderzoeker twee vermeende 'niet-menselijke' lichamen presenteerde aan een congres vol verbaasde ambtenaren.

Jaime Maussan, die al tientallen jaren onderzoeken naar buitenaardse fenomenen leidt, stond samen met wetenschappers om twee lijken te onthullen in wat hij dinsdag een 'keerpunt' noemde voor het Mexicaanse congres.

De onderzoekers maakten de buitengewone bewering dat de lijken, gepresenteerd in vitrines en zogenaamd geborgen in Cusco in Peru, geen deel uitmaakten van 'onze aardse evolutie', waarbij 30% van hun genetische samenstelling nog 'onbekend' is, aldus Mexicaanse media.

Koolstofdatering door de Nationale Autonome Universiteit van Mexico (UNAM) wees uit dat de lichamen, afgebeeld met handen met drie vingers, geen tanden en stereoscopisch zicht, meer dan 1000 jaar oud waren, beweerde Maussan.

De bizarre presentatie heeft geleid tot een golf van opwinding onder samenzweringstheoretici online - maar ook tot scepsis. Ongebruikelijk voor fossielen die zijn geanalyseerd, waren de exemplaren bedekt met wat zand leek te zijn.

Maar Maussan - die in het verleden in verband werd gebracht met ontkrachte buitenaardse theorieën - hield dinsdag onder ede vol: "Deze exemplaren maken geen deel uit van onze aardse evolutie [...] Dit zijn geen wezens die gevonden zijn na een UFO-wrak. Ze werden gevonden in diatomeeën [algen] mijnen, en werden later gefossiliseerd.'

Later voegde hij eraan toe: "Of het aliens zijn of niet, dat weten we niet, maar ze waren intelligent en ze leefden met ons. Ze zouden de geschiedenis moeten herschrijven.

We zijn niet alleen in dit enorme universum, we moeten deze realiteit omarmen,' zei hij tijdens het evenement.

De gemummificeerde lichamen werden gepresenteerd aan fotojournalisten en afgevaardigden op het Mexicaanse congres

( )

Maar een intrekbare nek en lange schedel vertonen 'kenmerken' die meer 'typisch zijn voor vogels.'

( )

Het lichaam, gepresenteerd in een glazen doos, werd gezien met drie vingerachtige vingers aan de hand

( )

Overblijfselen van een naar verluidt 'niet-menselijk' wezen worden tentoongesteld tijdens een briefing over ongeïdentificeerde vliegende objecten, bekend als UFO's, in het wetgevend paleis San Lazaro, in Mexico-Stad.

( )

Een kijkje van dichterbij toont overblijfselen van een vermeend niet-menselijk wezen tijdens het evenement op 12 september

De lichamen die op het congres werden getoond waren ruwweg mensachtig van vorm.

Maar een intrekbare nek en lange schedel vertonen 'kenmerken' die meer 'typisch zijn voor vogels', meldde El País.

Ze bleken ook sterke, lichte botten te hebben en geen tanden, zeiden de presentatoren.

Experts in het congres toonden ogenschijnlijke röntgenfoto's van de exemplaren en vertelden afgevaardigden dat één van de wezens 'eieren' met embryo's in zich droeg.

Ze zeiden dat ze implantaten hadden van cadmium en osmium metalen.

Osmium is een van de meest schaarse elementen in de aardkorst en wordt beschouwd als het zeldzaamste edelmetaal.

Maussan beschreef de gebeurtenis als een 'keerpunt', de eerste keer dat Mexico een formele dialoog hield om het fenomeen te erkennen.

Hij zei dat de lichamen onlangs werden bestudeerd aan de Autonome Nationale Universiteit van Mexico (UNAM), waar wetenschappers ze bestudeerden met behulp van radiokoolstofdatering.

Op het evenement van dinsdag verschenen een aantal Amerikaanse en Mexicaanse functionarissen om een presentatie te geven over Ongeïdentificeerde Luchtverschijnselen.

Abraham Avi Loeb, de directeur van de Harvard Astronomy Department, verscheen via een videoverbinding en riep de Mexicaanse regering op om internationale wetenschappers toe te staan de specimens verder te onderzoeken.

( )

Onderzoekers zouden de overblijfselen hebben gedateerd met koolstof en ontdekten dat ze meer dan 1000 jaar oud zijn.

( )

Onderzoekers beweerden dat de lijken, gevonden in een mijn in Cusco, Peru, een genetische samenstelling hadden die 30% afwijkt van die van mensen.

( )Foto toont een close-up van het lichaam, dat drie vingers aan elke hand lijkt te hebben

Ryan Graves, gepensioneerd directeur van de Amerikaanse marine en voormalig marinepiloot, was ook een van de aanwezigen.

Graves getuigde eerder dit jaar over 'UAP' waarnemingen en classificatie door de overheid.

In juli deed hij beweringen over de bedreiging die UAP's vormen voor de nationale veiligheid van Amerika.

Graves beweerde dat UFO's een 'publiek geheim' waren in het leger en getuigde dat zijn squadron regelmatig ongeïdentificeerde objecten detecteerde toen hij in 2014 voor de kust van Virginia gestationeerd was.

Tijdens vergelijkbare parlementaire sessies als die in Mexico werden de autoriteiten verzocht om relevante geheime documenten beschikbaar te stellen.

In augustus kondigde het Ministerie van Defensie een nieuwe website aan die officiële geheime informatie over UFO's zou verstrekken, na de schokkende getuigenis van klokkenluider David Grusch dat er mensen waren vermoord als onderdeel van een samenzwering om UFO's geheim te houden.

De webpagina, die nog in de maak is, zal na voltooiing foto's en video's bevatten die het publiek gemakkelijk kan doorzoeken.

In een verklaring over de website zeiden federale functionarissen dat de publicatie laat zien hoe 'toegewijd' het Ministerie van Defensie is aan 'transparantie met het Amerikaanse volk' over hun werk aan UAP's - de overheidsterm voor UFO's.

Robert Salas, een gepensioneerd luitenant van de USAF, sprak dinsdag tijdens de briefing in Mexico over het stigma rond UAP-waarnemingen.

Hij zei: "Op dit moment is onze hemel vol met [UAP's], waarvan het bestaan niet genoeg wordt gerapporteerd.

Waarnemingen zijn niet zeldzaam of geïsoleerd, ze zijn routine. Het is een stigma van de [UAP] en vormt een krachtige uitdaging voor de nationale veiligheid," zei hij, zoals gerapporteerd door Infobae.

Deelnemers aan de hoorzitting kregen beelden te zien van UAP's, waaronder beelden van een straaljager van lichten die boven de wolken zweefden.

Anderen vertelden verhalen over ongewone gebeurtenissen tijdens hun werk in Mexico.

Alle aanwezigen werd gevraagd op te staan en een eed af te leggen, waarin ze zwoeren dat alle verklaringen waar waren.

( )

De presentatie toonde volgens de onderzoekers 'niet-menselijke lichamen' uit Nazca.

( )

Jaime Maussan (niet op de foto) presenteerde dinsdag twee lichamen waarvan beweerd werd dat het buitenaardse wezens waren.

( )Journalist en UFO-onderzoeker Jaime Maussan spreekt tijdens een briefing over ongeïdentificeerde vliegende objecten, ook bekend als UFO's, in het wetgevend paleis San Lazaro, in Mexico-Stad, 12 september.

( )Mexicaans congreslid Sergio Gutierrez, uitvoerend directeur van Americans for Safe Aerospace Ryan Graves, journalist en UFO-onderzoeker Jaime Maussan, en Mexicaanse en internationale experts wonen een briefing bij over ongeïdentificeerde vliegende objecten in Mexico-Stad, 12 september 2023.

( )

Uitvoerend directeur van Americans for Safe Aerospace, Ryan Graves, spreekt tijdens de briefing op dinsdag. Graves getuigde eerder dit jaar over 'UAP'-waarnemingen en classificatie

In 2015 onthulde Jaime Maussan nog een ander gemummificeerd lichaam, waarvan beweerd werd dat het buitenaards was.

Het lichaam werd gevonden in de buurt van de Nazca Lijnen, geogliefen in Peru variërend van 50 tot 1200ft lang.

Sommigen hebben gespeculeerd dat de lijnen, zonder een definitief verhaal over de oorsprong, zelf buitenaards zijn.

Maar Snopes meldde later dat de bewering was ontkracht.

Er werd beweerd dat het lichaam in plaats daarvan dat van een menselijk kind was.

Vijf lichamen die in 2017 in Peru werden gevonden bleken later menselijke kinderen te zijn.

MailOnline benaderde UNAM voor commentaar.

Bron: 'Alien' bodies with three-fingered hands, 'unknown DNA and eggs inside' are presented by UFO expert at Mexican congress - with the 'non-humans' found in Peru said to be 1,000 years old | Daily Mail Online