www.wimjongman.nl

(homepagina)


Joe Biden kondigt 'Nieuwe Wereldorde is hier' aan, er zijn geen Amerikaanse verkiezingen

15 augustus 2023 Baxter Dmitry Nieuws, VS

Joe Biden had het niet duidelijker kunnen maken in een verontrustende toespraak die deze week volledig werd onderdrukt door de mainstream media - de Amerikaanse verkiezingen voor de president van de Verenigde Staten zijn gemanipuleerd. De gevestigde orde heeft zijn president gekozen en met alle middelen zal hij "herkozen" worden.

De Democraten zijn niet geïnteresseerd in democratie. Ze zijn geïnteresseerd in communisme en dat betekent machtsconsolidatie op het meest centrale niveau.

Ze hebben schaamteloos de voorverkiezingen tegen opstandige kandidaat Robert F. Kennedy Jr. gemanipuleerd, ze hebben de mainstream media gemanipuleerd en door het wapensysteem van justitie te gebruiken, hebben ze de presidentsverkiezingen gemanipuleerd tegen verreweg de populairste kandidaat, president Trump.

En nu heeft Biden het masterplan toegegeven in een verontrustende toespraak die volledig werd gecensureerd door de mainstream media.

Volgens Joe Biden bevinden we ons nu op een "breekpunt" van het soort dat slechts om de paar generaties voorkomt.

Let goed op zijn woordkeuze. Biden heeft een zeer subtiel aangepaste versie van het credo van de Illuminati geleverd: "uit chaos komt orde" voordat hij het uiteindelijk recht voor zijn raap zegt.

De Nieuwe Wereldorde is hier.

Schrijf dit maar op als de zoveelste rechtvaardiging voor zogenaamde "samenzweringstheoretici" die al generaties lang waarschuwen voor de Nieuwe Wereldorde, terwijl de reguliere media hen afdoen als gekken die een aluminiumfoliehoed dragen.

En nu, terwijl hij de basis legt voor de Nieuwe Wereldorde, gebruikt Biden de tactieken van een zwakke, impopulaire en ongekozen president door het rechtssysteem te gebruiken tegen zijn politieke rivaal. Dit is globalistisch fascisme ten voeten uit.

De elites hebben in Joe Biden de perfecte frontman. De mainstream media draaien overuren om de geschiedenis te herschrijven, maar het is de moeite waard om te onthouden dat de man al tientallen jaren een bekende oplichter en schaamteloze leugenaar is.

Terwijl de mainstream media nu iedereen die vrije en eerlijke verkiezingen eist voor "verkiezingsontkenner" proberen uit te maken, is hier een flashback van Biden die de Sandy Hook families vertelde dat Al Gore echt de verkiezingen won in 2000.

Over bedrog op bedrog gesproken.

Maar dat is niets vergeleken met wat Biden en zijn globalistische trawanten nu aan het doen zijn terwijl ze zich voorbereiden op een nieuwe grootschalige kiezersbedrogcampagne om de mensheid de Nieuwe Wereldorde in te loodsen.

Volgens de rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, hebben de elites een upgrade van Smartmatic en Dominion stemsystemen en zullen ze in plaats daarvan AI gebruiken om de volgende Amerikaanse verkiezingen te controleren.

Hoe wil de elite AI gebruiken om de volgende verkiezingen te manipuleren? Harari heeft daar ook een antwoord op. Ze zijn van plan om de onwetende massa in de gaten te houden, op dezelfde manier als Harari's helden Stalin, Mao en Hitler.

Volgens Schwab zal genetische manipulatie van de mensheid nodig zijn voor de elites om zichzelf te positioneren als de ongekozen, opperste leiders van de wereld en de mensheid de vierde industriële revolutie in te loodsen.

De elite is doodsbang om normale, alledaagse mensen een president en regering te laten kiezen.

Daarom worden presidenten al generaties lang gekozen - niet verkozen.

En we hebben de bonnen om het te bewijzen.

WikiLeaks e-mails van Barack Obama's persoonlijke e-mailaccount onthullen dat de regering Bush voor de verkiezingen meerdere keren contact opnam met de toekomstige president om in het geheim de machtswisseling te organiseren.

De overgang van 2008 is de geschiedenis ingegaan als verrassend soepel. Martha Joynt Kumar, in een boek over de overgang, zei dat het "de beste in ieders herinnering was, deels omdat 9/11 iedereen deed inzien dat een overgang een kwetsbare tijd is".

Maar de e-mails van WikiLeaks die in 2016 werden vrijgegeven, roepen serieuze vragen op over waarom het zo soepel verliep en suggereren sterk dat Obama werd geselecteerd door de schaduwregering in plaats van gekozen door het volk.

De meest in het oog springende e-mail in het lek bevat een bericht van John Podesta over een uitnodiging van president George W. Bush aan de "gekozen president".

Had daar "President-Select" moeten staan? Podesta stuurde de e-mail naar Obama voordat de verkiezingsuitslag bekend was.

Maar het wordt nog erger.

Uit de e-mails blijkt dat er al aan een overgangsplan werd gewerkt lang voordat de verkiezingen van 2008 hadden plaatsgevonden. Volgens een bijgevoegde memo in een van de e-mails besprak Obama zijn overgang naar het ambt al voor de verkiezingen met leden van de regering Bush, waaronder de toenmalige minister van Financiën Hank Paulson.

"Zoals u hebt gemerkt in uw interacties met minister Paulson, wil hij u en uw overgangsteam blijkbaar graag betrekken bij zijn beleidskeuzes na de verkiezingen.

Een andere bijgevoegde memo erkent dat het ongebruikelijk was om zo snel met het overgangsproces te beginnen.

"We zijn nu op het punt dat we moeten beslissen hoe we het economisch beleid tijdens de overgang gaan bemensen, wie het contactpunt met Financiën moet zijn en hoe we het talent voor de overgang en het economisch beleid van de campagne gaan mengen.

Normaal gesproken zouden deze beslissingen na de verkiezingen genomen kunnen worden, en idealiter na de selectie van een Nationaal Economisch Adviseur, maar dit zijn natuurlijk geen normale tijden."

Geen normale tijden? Misschien niet in 2008. Maar nu, 15 jaar later, lijkt het alsof er niets is veranderd. Wat in 2008 "niet normaal" was, is in 2023 wel degelijk de norm geworden.

Dankzij WikiLeaks en de ongekende blik achter de gordijnen van de macht die ze ons gaven, is de schaduwregering aan het licht gekomen. 2008 was geen soepele machtsoverdracht, maar een zijdezachte machtsconsolidatie. De verkiezingen waren vanaf het begin vervalst en Obama werd gekozen door het establishment.

De overwinning van Trump in 2016 was een aberratie. De gevestigde orde had het hele kaartspel tegen hem opgezet, inclusief de media, en toch won hij.

Ze konden niet riskeren dat dit in 2020 weer zou gebeuren, dus veranderden ze de manier waarop ze de verkiezingen organiseren. De dagen dat we eenvoudigweg vertrouwden op propaganda en nepnieuws van CNN zijn voorbij. We leven nu in het tijdperk van gevulde dropboxen, muilezels, gemanipuleerde algoritmes en onregelmatige stemmentellingen die na middernacht plaatsvinden in de belangrijkste slagveldstaten.

Joe Biden en zijn handlangers in het World Economic Forum hebben in één ding gelijk. We bevinden ons op een kritiek moment in de geschiedenis en de inzet kan niet hoger zijn.

Bron: Joe Biden Announces 'New World Order Is Here', There Is No US Election - The People's Voice