www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een meeslepende presentatie door professor Sucharit Bhakdi over ons Boek des Levens, het DNA dat wordt aangetast door de Luciferiaanse injecties.

Uitstekende afsluitende punten door Lowell Joseph Gallin...niet te missen

Uri Weiss op 16 Juni 2023

R&B Monthly Seminar: R&B Erev Rav and Amalek Research Fellowship (Episode #61 -- Tuesday, June 13, 2023). Chair: Rabbi Chananya Weissman (Jerusalem, ISRAEL). Guest: Herr Professor Doktor Sucharit Bhakdi (Kiel, GERMANY)

Een absoluut meeslepende discussie tussen rabbijn Hananya Weissman en Professor Sucharit Bhakdi uit Duitsland. Mis ook niet de uitstekende lezing aan het einde van de presentatie door Lowell Joseph Gallin.

Zoals gewoonlijk zal ik schrijven over mijn kijk op het proces van professor Sucharit Bhagdi in Duitsland. Ik beschuldig de meerderheid van de Joodse gemeenschap in Amerika en in het bijzonder de Anti Defamation League de ADL. Dit zijn JINO's, Jewish In Name Only, er is niets Joods aan hen en aan de JStreet beweging in Amerika. Deze mensen zijn MARXISTEN in hart en nieren en dienen de Deep State van de VS, de VN en de psychopaten van het World Economic Forum en de World Homicide Organization.

Naar mijn mening moet elke Jood in de wereld opstaan en zich distantiëren van deze schurken. Iedereen die parallellen trekt tussen de COVID Holocaust en Hitlers Holocaust, wordt automatisch bestempeld als antisemiet, zelfs als de persoon een Holocaustoverlevende is zoals Vera Sharav. Er zijn veel Holocaust-overlevenden die van mening zijn dat de Holocaust van de afgelopen drie jaar veel harder, verraderlijker, sinisterder en veel gevaarlijker is voor het lot van de hele mensheid. Deze Holocaust is niet alleen gericht tegen Joden, maar tegen ALLE God en Vrijheid liefhebbende mensen van de wereld.

Onlangs klaagde professor Sucharit Bhakdi dat de regering van Israël het leven van Joden in Israël tot een levende hel heeft gemaakt. Voor ontelbare mensen zoals ik, die alle vertrouwen verloren in de medische gevestigde orde, in de afschuwelijke Knesset, waar NIEMAND voor ons opkwam en ons verdedigde tegen de gemene, virulente aanvallen van de dolle honden in de media, die dag en nacht vergast werden door de opgehitste, verdorven menigte, die hun verstand, emphatie en fatsoen verloren, was Professor Sucharit Bhagdi een bron van inspiratie en hoop in de goedheid van de mensheid.

De presentatie van Professor Sucharit Bhagdi is leerzaam en geeft het rokende pistool waarom de zogenaamde vaccins verantwoordelijk zijn voor de massale overdaad aan sterfgevallen in de hele wereld, waar mensen gedwongen werden zich te laten injecteren of hun broodwinning te verliezen.

Ik moedig meer vrijheidsstrijdende Joden en mensen van goede wil over de hele wereld aan om contact op te nemen met het Simon Wiesenthal Centrum en uiting te geven aan hun verbijstering over het stilzwijgen van deze organisatie tegenover het kwaad dat nog steeds door de regering van Israël wordt gepropageerd tegen het Joodse volk en een oproep te doen aan alle regeringen in de wereld om zich onmiddellijk af te scheiden van de criminele Word Homicide Organization en ervoor te zorgen dat er overal militaire tribunalen worden opgericht om de Corona-criminelen te berechten voor misdaden tegen de menselijkheid.

Er zal nooit amnestie zijn voor menselijke dieren die ervoor kozen om met de duivel te dansen 👿

Schrijf je alsjeblieft in voor mijn Substack nieuwsbrief en deel deze nieuwsbrief op grote schaal. We moeten handelen, het zal niet gemakkelijk zijn, er zullen slachtoffers vallen omdat we in oorlog zijn tegen de ergste psychopaten die op deze aarde rondliepen. Het COVID19 PLAN-DEMIC was 100% moord met voorbedachten rade en er moet vergelding komen...

Bron: A rivetting presentation by Professor Sucharit Bhagdi about our Book of Life, the DNA being compromised by the Luciferian injections