www.wimjongman.nl

(homepagina)


Rusland geeft bewijs vrij dat Deep State & Big Pharma deCovid Pandemie hebben gefabriceerd

Hunter Fielding21 augustus 2023

Rusland heeft zojuist een explosief rapport van 2000 pagina's vrijgegeven dat overweldigend bewijs levert dat bewijst dat de Covid pandemie is gefabriceerd in een gecoördineerde inspanning door deep state agenten en Big Pharma bedrijven.

Het rapport van de Russische regering noemt verschillende machtige Westerse elites als medeplichtigen in het complot tegen de mensheid, waaronder Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden en George Soros.

In een verklaring over de bevindingen waarschuwt het Kremlin dat "Rusland gerechtigheid wil" voor de schade die is veroorzaakt door de pandemie.

"Rusland wil gerechtigheid voor het ontstaan en de verspreiding van SARS-CoV-2, terwijl het Westen de oorsprong in de doofpot stopte en wetenschappers en journalisten censureerde," zei de Russische ambassade in de Verenigde Staten in een verklaring.

Rusland heeft nu al het bewijsmateriaal ingediend bij de Verenigde Naties.

Het rapport bevat meer dan 2000 pagina's met bewijsmateriaal van de afgelopen 18 maanden.

In het rapport beschrijft Rusland hoe de diepe staat van de VS samenwerkte met biolaboratoria om het virus te maken en te verspreiden.

( )

Amerikaanse coördinatie van biologische laboratoria en onderzoeksinstituten in Oekraïne, volgens de Russische ambassade

Volgens Russische functionarissen vereist de bio-onderzoeksactiviteit van het Amerikaanse Ministerie van Defensie in Oekraïne een passende juridische beoordeling, ook van relevante internationale instanties.

"Bijzonder zorgwekkend is de activiteit van het Pentagon in Oekraïne. De Verenigde Staten hebben tientallen staatsinstellingen en privébedrijven van het land betrokken bij hun projecten", aldus de ambassade.

"Burgers en militairen van de republiek werden donoren van biomateriaal en simpelweg proefpersonen.

"Er bestaat geen twijfel over dat dergelijke acties een passende juridische beoordeling vereisen, ook van relevante internationale structuren," vervolgde de verklaring.

De internationale gemeenschap blijft ernstige vragen stellen over het ongecontroleerde onderzoek voor tweeërlei gebruik onder auspiciën van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Rusland heeft herhaaldelijk gewezen op "grove schendingen" door de Verenigde Staten van hun verplichtingen onder de Conventie over biologische en toxinewapens.

"Washington negeert de beweringen en rechtvaardigt zichzelf met een bepaalde humanitaire component van zijn programma's," merkten de diplomaten op.

"We benadrukken dat er geen sprake is van goede doelstellingen van de projecten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Er is bewijs van het werk van de VS met potentiële biologische wapens en ze zijn verre van geïsoleerd, evenals bewijs van pogingen om opzettelijk de eigenschappen van ziekteverwekkers van economisch belangrijke infecties te verbeteren."

Onder het mom van het monitoren van ziektes heeft de Deep State van de VS de wereld overspoeld met illegale biolabs die zich bezighouden met inhumaan onderzoek, benadrukte de ambassade.

In de verklaring werd er ook op gewezen dat deze instellingen dicht bij de grenzen van Rusland zijn gebouwd en het land omsingelen.

"Het doel is duidelijk: op het juiste moment biologische crisissituaties creëren en kunstmatige infectiehaarden vormen", verduidelijkten de diplomaten.

"Met andere woorden, om epidemieën te beheersen en in dienst te stellen van hun eigen belangen."

De door het Russische Ministerie van Defensie gepubliceerde feiten over de illegale militair-biologische activiteiten van de Verenigde Staten zouden ons opnieuw aan het denken moeten zetten over de ware doelstellingen van de Deep State in Washington D.C., aldus de verklaring.

"Er komen ook steeds meer vragen van gewone Amerikanen die opheldering vragen van de regering over de gesponsorde programma's", aldus de ambassade.

"Het is hoog tijd voor Washington om toe te geven dat als het op de multilaterale 'platforms' nog steeds mogelijk is om de steun van gelijkgestemden te krijgen en om degenen die twijfels hebben het zwijgen op te leggen, de vragen van de eigen bevolking niet kunnen worden vermeden."

Bron: Russia Releases Evidence Proving Deep State & Big Pharma Manufactured Covid Pandemic - News Addicts