www.wimjongman.nl

(homepagina)


Apple's griezelige nieuwe advertentie over klimaatverandering stelt voor ons allemaal te vermoorden om "de planeet te redden"...

14 september 2023

Het is geen geheim - links is een goddeloze bende die vaak wordt geassocieerd met wilde seculiere overtuigingen en een gebrek aan religieus geloof en moraal. Ze gaan deze reputatie niet uit de weg, ze omarmen hem zelfs. Maar ondanks hun afwijzing van traditionele religieuze waarden zijn ze, net als alle mensen, op zoek naar een doel en een verbinding met iets groters. Voor veel linkse mensen neemt die hogere macht de vorm aan van kamerplanten - vooral in de context van "klimaatverandering". Weerpatronen zijn voor veel linkse mensen een soort religie geworden en deze vurige toewijding aan klimaatverandering heeft aspecten van een ijverige cultus aangenomen, waardoor de rest van ons de prijs moet betalen in de vorm van mislukt "groen beleid" dat de planeet feitelijk vernietigt in plaats van redt. Herinner je je die papieren versus plastic rietjes? Dat bleek een echte flop te zijn.

Nu dringt links koortsachtig aan op acties die in tegenspraak lijken te zijn met hun eerdere standpunt om het milieu te beschermen. Ze roepen nu op tot de vernietiging van bossen en hele ecosystemen in de verdraaide naam van "de planeet redden".

Weet je nog dat de oplossing om de planeet te redden bestond uit het planten van meer bomen? Vandaag stelt Bill Gates een andere aanpak voor: bomen omhakken en begraven. Het is een bizarre wending in de voortdurende milieuclownshow die de linkse sekteleden ons brengen.

Helaas is dat niet het einde. De regering Biden is bereid om ecosystemen mogelijk te verwoesten om massale windmolenparken langs de hele Amerikaanse kust te bouwen.

Fox News:

De regering Biden krijgt te maken met grote kritiek van wetgevers, natuurbeschermingsgroepen en milieuactivisten voor de bouw van offshore windturbines die een bedreiging vormen voor walvispopulaties.

Activistische groepen zoals Protect Our Coast NJ, Save Right Whales en anderen hebben hun bezorgdheid geuit over het feit dat windturbines aan de kust, die gebouwd worden in het kader van het streven van de regering Biden naar groene energie, een bedreiging vormen voor een reeds bedreigde diersoort.

"Zeezoogdieren (walvissen, bruinvissen, zeehonden) zijn gevoelig voor onderwatergeluid en zijn extreem kwetsbaar voor schade tijdens de bouw van offshore windmolens. Schade aan hun gehoor doodt hun vermogen om te navigeren en permanent te communiceren," aldus de website van Protect Our Coast NJ.

Het punt is dit: terwijl het ene groene beleid na het andere faalt, is links gedwongen om hun argumenten in steeds ingewikkelder vormen te gieten om hun "klimaatagenda" te rechtvaardigen. Toch blijven ze standvastig in hun toewijding aan dit faux-religieuze geloof en geven ze het voortdurend een andere naam om de massa aan te spreken. Weet je nog dat het "opwarming van de aarde" heette voordat dat werd weerlegd?

Nou, dit is precies wat Apple heeft gedaan met een vreemde en verontrustende nieuwe advertentie met niemand minder dan "Moeder Natuur", die, niet verrassend, wordt afgebeeld als een zwarte vrouw. Duh.

De advertentie ademt een dystopische en griezelige sfeer uit die doet denken aan "trainingspak & moederschip". Nog enger is dat Apple verklaart dat hun doel is om alle koolstof permanent uit de atmosfeer te verwijderen. Dat zou het leven op de hele planeet vernietigen.

Nog een ondoordacht idee om aan de lijst toe te voegen.

Je kunt de volledige video van Apple hier bekijken:

Het is zo komisch dat we het niet van satire konden onderscheiden.

Na het zien hiervan zou het voor iedereen pijnlijk en alarmerend duidelijk moeten zijn dat klimaatverandering een religieuze cultus is die geen gezond verstand heeft en niet gebaseerd is op feiten of wetenschap. En als we deze gekken niet snel deprogrammeren, zal dit hele land veranderen in één groot GROEN kool-aid feest, waar, als Apple zijn zin krijgt, niemand overleeft.

Bron: Apple’s creepy new climate change ad proposes killing all of us to “save the planet”… - Revolver News