www.wimjongman.nl

(homepagina)


Windmolens vernietigen de planeet

Groene energie leidt tot sekshandel, terrorisme, drugs en ontbossing.

19 aug 2022 - door Daniel Greenfield

()

New York maakt, samen met andere staten, vorderingen met massale windturbineprojecten.

Het streven naar "9000 megawatt offshore windenergie" heeft een hoge prijs, niet alleen voor gezinnen die daarmee afhankelijk blijven van dure en onbetrouwbare energie, maar ook voor de planeet.

Windturbines hebben enorme hoeveelheden zeldzame aardmetalen nodig voor hun generatoren en motoren. Eén enkele windturbine verbruikt tonnen zeldzame aardmetalen. De winning van zeldzame aardmetalen in China is afschuwelijk destructief voor mens en milieu. In een van de verhalen werd melding gemaakt van radioactieve meren, hoge kankerpercentages en dorpelingen van wie "de tanden begonnen uit te vallen" en "het haar werd wit op ongewoon jonge leeftijd". "Kinderen werden geboren met zachte botten en het aantal kankergevallen steeg explosief."

Een recent verhaal van Associated Press over de winning van zeldzame aardmetalen in Birma vertelde over een wereld waar "de vogels niet meer zingen, en de kruiden niet meer groeien. De vissen zwemmen niet meer in rivieren die troebel bruin zijn geworden."

Een offshore windturbine kan tussen 9 en 14 megawatt produceren, afhankelijk van zijn grootte. Het doel van New York zou duizend offshore windturbines vereisen. Windturbinebladen van glasvezel, die echter niet kunnen worden gerecycled, belanden op grote stortplaatsen waar ze, volgens een directeur, "voor altijd" blijven liggen. Maar in het omhulsel van glasvezel zit balsahout dat wel gerecycled kan worden.

Balsahout is licht, luchtig en populair voor alles van modelvliegtuigen tot vliegtuigen. De obsessie met groene energie heeft geleid tot een enorme vraag naar balsahout voor gebruik in windturbines. Hoewel een verhaal uit 2020 over het kappen van 14 miljoen bomen in Schotland om plaats te maken voor windmolenparken onlangs viral ging, worden er veel meer bomen gekapt om turbines te máken.

Miljarden bomen.

Voor één wiek van een windturbine kan wel 5300 kubieke meter balsahout nodig zijn.

De prijs van balsahout schoot omhoog, aangedreven door de vraag uit communistisch China. De Chinezen hebben met beperkt succes geprobeerd hun eigen balsahout te kweken, maar zijn overgegaan tot ontbossing van het Amazonegebied. De Amazone, 's werelds grootste koolstof-opslag, wordt vernietigd om koolstof te verminderen.

Milieuactivisten vernietigen de planeet om de planeet te redden.

Zelfs terwijl zij profiteerden van een kunstmatige "groene boom", gevoed door westerse speciale groene belangen, astroturf-activisten, frauduleuze wetenschap en popcultuurcrisis, rooiden Chinese bedrijven miljoenen bomen weg in naam van het redden van de planeet van een gefabriceerde noodsituatie.

Bedrijven die gehoor gaven aan Chinese belangen vonden geïsoleerde stammen, ruilden drugs en alcohol voor slavenarbeid, moedigden geweld aan tegen degenen die niet wilden gehoorzamen, en de resultaten werden bejubeld door westerse milieuactivisten. De kosten van China's "windenergie boom" werden genegeerd.

China werkt aan de bouw van windturbines van 18 megawatt en domineert de windenergie in Europa. Het pad van hun giftige zijderoute loopt door het Amazonegebied naar westerse milieuactivisten toe die geloven dat wind schoon is en dat windturbines dus een zuivere energiebron zijn.

Balsa is een ideaal bosbouwgewas. Het groeit snel en moet worden geoogst voordat het te oud wordt. De stijgende prijs van balsahout heeft ook de teelt uitgebreid, waardoor boerderijen en plantages zijn overgenomen, wat tot honger en ziekte heeft geleid.

"Deze paradoxen van de zogenaamde 'groene economie' ruïneren de natuurlijke stabiliteit van de bossen en de jungle," waarschuwde een rapport van de World Rainforest Movement.

Terwijl windturbines, wanneer ze in werking zijn, reeds tot driekwart miljoen vogels per jaar doden, doodt de ontbossing ten behoeve van de turbines ook nog eens ontelbare vogels, door de vernietiging van hun habitat.

De groene eco-industrie en de daaraan gelieerde linkse politici blijven geobsedeerd door koolstof, maar de regenwouden in het Amazonegebied worden omschreven als de "longen" van de planeet. En milieuactivisten zelf beweren dat de Amazone een "koolstof opslagput" is. Het vernietigen van de Amazone om windturbines te bouwen om koolstof te verminderen zou het ecosysteem van de planeet verwoesten, wat zou leiden tot de natuurrampen die de voorstanders van groene energie beweren te willen stoppen.

Als astroturf milieuactivisten echt de planeet zouden willen redden, zouden ze zichzelf aan windturbines vastketenen, in plaats van klassieke museumschilderijen te vernielen.

De obsessie met "koolstofneutraliteit" zal de zaken alleen maar erger maken. Eco-industrieën berekenen de "koolstofvoetafdruk" van de uitstoot van windturbines vooral op basis van hun constructie. Die uitstoot wordt afgezet tegen de mijnbouwactiviteiten, beton, zeldzame aardmetalen en glasvezel, die nodig zijn om ze te maken. Om hun koolstofvoetafdruk te verlagen, promoten de eco-industrieën nu windturbines die van hout zijn gemaakt, wat zou leiden tot de vernietiging van nog meer bossen, terwijl de prijs van woningen nog verder wordt opgedreven, zodat deze buiten het bereik van miljoenen mensen komen.

Het redden van de planeet betekent nu het kappen van nog meer bomen.

In Latijns-Amerika heeft groene energie bossen vernietigd, drugs verspreid en ook geleid tot de ontvoering van en de handel in jonge meisjes. Mijnkampen voor houtkap, vooral illegale, zijn afhankelijk van een gestage aanvoer van mannelijke arbeidskrachten. De ontvoering en verkrachting van minderjarige meisjes is terug te voeren op het systeem dat balsahout levert aan de windturbines van China en Europa.

Dat is hoe groene energie er in feite uitziet.

In een rapport staat: "Jonge meisjes worden door moeders en tantes aangemoedigd seks te ruilen voor diesel, zodat ze elke avond naar hun favoriete soap kunnen kijken en een paar uur kunnen ontsnappen aan de hardheid van hun leven."

Tot zover het redden van de planeet.

De zwarte markt in balsahout heeft de aandacht getrokken van socialistische narcoterroristen in Zuid-Amerika en islamitische terroristen in Afrika. Windturbines worden een nieuwe bron van inkomsten voor drugskartels en Jihadisten, die over de hele wereld verwoesting en vernietiging zaaien.

Windturbines werden aangekondigd als redders van de planeet. In plaats daarvan vernietigen ze deze.

Bron: Wind Turbines Are Destroying the Planet | FrontpageMag