www.wimjongman.nl

(homepagina)


DE WERELD LIEGT TEGEN U, TERWIJL GOD DE WAARHEID OPENBAART

26 maart 2022

()

We worden voorgelogen. Het begon al in de Hof van Eden, eonen geleden en het gaat door tot op de dag van vandaag.

Onlangs bent U voorgelogen over de Covid pandemie, (ja het was een Chinees laboratorium virus, en stoffen maskers zijn nutteloos); U bent voorgelogen over de zogenaamde 6 januari opstand in het Witte Huis, en de Ottawa Vrijheidskonvooi bezetting, (beide protesten bestonden hoofdzakelijk uit gewone mensen die ontevreden waren met hun regeringen en vreedzaam protesteerden); En nu wordt U voorgelogen over het Rusland/Oekraïne conflict, (de NAVO en het Westen hebben evenveel schuld aan de redenen dat Rusland de Oekraïne is binnengevallen als de Russen zelf).

Maar natuurlijk, probeer te wijzen op de feiten en tegenstrijdigheden in de mainstream nieuws consensus en indoctrinatie media bulletin points die beweren feitelijke nieuwsberichten te zijn, en je zult zien dat je van alles wordt genoemd zal worden, van een stroman, samenzweringstheoreticus, en extreem-rechtse leverancier van nep-nieuws, (of zoals wij het graag noemen, Spoiler Alerts).

Maar natuurlijk werd ons verteld dat deze snelle achteruitgang van de waarheid het geval zou zijn in de tijd van het einde, als de wereld afdaalt in een collectieve psychose, waar de waarheid de leugen zal worden en de leugen de waarheid genoemd zou worden. Een wereld waar bedrog de naam van het spel is, en zij die meesters worden in de leugen en het bedrog zullen floreren.

Maar slechte mensen en bedriegers zullen floreren. Zij zullen anderen misleiden en zelf bedrogen worden. 2 Timotheüs 3:13 NLT

Welk een smart wacht hen, die 's nachts wakker liggen, terwijl ze boze plannen bedenken. Bij het aanbreken van de dag staan ze op en haasten zich om ze uit te voeren, eenvoudigweg omdat jullie de macht hebben om dat te doen. Micha 2:1 NLT

Denk je dat de leugens nu erg zijn? Wacht maar tot de wereld wordt geleid door de toekomstige Man van de Zonde, (de Antichrist), die zal werken met leugens en bedrog zoals een wereldberoemde kunstenaar werkt met klei of verf. Hij zal hen misleiden die weigeren de waarheid te geloven en zij zullen omkomen vanwege dat feit.

De komst van de wetteloze zal in overeenstemming zijn met hoe Satan werkt. Hij zal allerlei machtsvertoon gebruiken door tekenen en wonderen die de leugen dienen, en alle manieren waarop de goddeloosheid hen misleidt die verloren gaan. Zij komen om, omdat zij geweigerd hebben de waarheid lief te hebben en zo gered te worden. 2 Tessalonicenzen 2:9-10 NIV

Maar zij die in geloof met Jezus Christus wandelen, wandelen in de waarheid. Je ogen worden geopend voor de leugens van de wereld terwijl Christus je richting en leiding geeft om langs de mijnenvelden van bedrog te struikelen die overal om ons heen zijn om ons in de val te lokken en te verstrikken.

Maar wanneer Hij, de Geest der waarheid, komt, zal Hij u in alle waarheid leiden. Hij zal niet uit zichzelf spreken, maar alleen wat hij hoort, en hij zal u zeggen wat nog komen gaat. Johannes 16:13 NIV

Tot de Joden die hem hadden geloofd, zei Jezus: "Als jullie je aan mijn leer houden, zijn jullie echt mijn discipelen. Dan zullen jullie de waarheid kennen, en de waarheid zal jullie vrijmaken." Johannes 8:31-32 NIV

Ben je in de war en op zoek naar antwoorden? Sluit u dan vandaag nog aan bij Jezus Christus, en Hij zal u bevrijden en u zult de waarheid kennen, terwijl de Heilige Geest u leidt.

Verwijzingen naar Geruchten, (en Leugens) over oorlog

Waarom zouden ze zo hard aandringen op oorlog? Poetin's bommenwerpers kunnen Oekraïne verwoesten, maar hij houdt zich in. Hier is het waarom.
Het gedrag van Rusland in de brute oorlog vertelt een ander verhaal dan de algemeen aanvaarde opvatting van dat Vladimir Poetin Oekraïne met de grond gelijk wil maken en maximale schade onder de burgerbevolking wil aanrichten - en het onthult de strategische evenwichtsoefening van de Russische leider. Als Rusland meer opzettelijk vernielzuchtig zou zijn, zou het geroep om ingrijpen door de VS en de NAVO luider zijn. En als Rusland alles op alles zou zetten, zou Poetin geen uitweg meer zien. In plaats daarvan wil hij genoeg grondgebied veroveren om te kunnen onderhandelen, terwijl hij de Oekraïense regering in een positie brengt waarin ze wel moet onderhandelen.
Verder lezen - Eng.

Experts waarschuwden al tientallen jaren dat de uitbreiding van de NAVO tot oorlog zou leiden: Waarom heeft niemand naar hen geluisterd?<
Het Russische militaire offensief in Oekraïne is nu al een maand aan de gang. Het heeft al geleid tot een wereldwijde economische crisis als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketens en stijgende energieprijzen. En hoewel het begin van de vijandelijkheden voor de hele wereld als een verrassing kwam, was de huidige stand van zaken niet onvoorspelbaar - deskundigen op het gebied van internationale betrekkingen waarschuwen al dertig jaar voor het risico van deze escalatie.
Verder lezen - Eng.

Wil de NAVO een grondoorlog in Oekraïne?
Verder lezen - Eng.

Wit-Russisch leger kan "binnenkort" deelnemen aan oorlog in Oekraïne, zeggen VS- en NAVO-functionarissen
Verder lezen -Eng.

NAVO-leiders gaan akkoord met "grote troepenuitbreiding" als antwoord op Poetins oorlog tegen Oekraïne.
Verder lezen - Eng.

China waarschuwt NAVO voor "vreselijke gevolgen" van Oekraïne-oorlog.
Verder lezen -Eng.

Noord-Korea lanceert nieuwe intercontinentale ballistische raket die 'New York kan raken' en hoger vliegt dan het internationale ruimtestation.
Verder lezen - Eng.

Biden waarschuwt Amerikaanse privésector voor Russische cyberaanvallen, onder verwijzing naar 'groeiend bewijsmateriaal.'
Verder lezen - Eng.

Voormalig CIA-officier laat zien hoe een Russische cyberaanval op de VS eruit zou zien.
Verder lezen - Eng.

Zou vrede kunnen zijn....Maar misschien ook niet....Oekraïne is nog niet rijp voor het Heiligdom.
Top aide van Zelensky zegt dat Jeruzalem gastheer kan zijn voor gesprekken, prijst Israëlische intel samenwerking.
Verder lezen - NL

Turkije speelt hoofdrol in vredesbesprekingen Oekraïne-Rusland, Kiev zegt dat er nog geen consensus is bereikt.
Verder lezen - Eng.

Oekraïne en Rusland dicht bij akkoord over "kritieke" kwesties - Turkije.
Verder lezen - Eng.

Gemengde signalen van de Oekraïense president en zijn assistenten laten het Westen in verwarring achter over zijn eindspel.
Verder lezen - Eng.

Voor nog meer verwijzingen zie de Bron: The World Lies to you, while God reveals the Truth