www.wimjongman.nl

(homepagina)


ZAL JEZUS WEDERKOMEN IN 2022?

April 2022 door Bible Prophecy

()

Bent u klaar voor de wederkomst van Jezus Christus? Zijn we zo dicht bij zijn wederkomst dat het elke dag en op elk moment kan gebeuren? Zou het kunnen gebeuren in het jaar 2022? De antwoorden zijn, Ja, Ja, en we hopen het zeker.

Waarom zelfs de Joden en Moslims duizelen van verwachting over het jaar 2022. De ultrareligieuze Joden beweren dat hun Messias niet alleen komt, maar al in de wereld is, wachtend om geopenbaard te worden. De huidige Rusland/Oekraïne oorlog heeft sommige Joodse Rabbijnen ervan overtuigd dat hun Messias dit jaar (2022) de wereld zal binnenkomen.

Intussen, aan de andere kant van de religieuze scheidslijn, hebben sommige ultra-religieuze Islamitische geleerden de Koran ontcijferd en bepaald dat Israël is afgedaan als toast en in het jaar 2022 in de vuilnisbak van de geschiedenis zal worden gegooid. Wat dan natuurlijk de opkomst mogelijk zal maken van hun specifieke soort messias, (de Mahdi).

En laten we die gekke Christenen niet vergeten, (zoals diegenen onder ons die deze blog samenstellen en diegenen onder jullie die hem lezen), die denken dat Jezus Christus klaar is om door de dimensionale kloof te stappen om zijn Bruid, de Kerk, in te halen. Gezien alles wat er op dit moment in de wereld gebeurt, lijkt het jaar 2022 zo'n goed moment als ieder ander voor Christus' wederkomst.

En om te wachten op zijn Zoon uit de hemel, die Hij uit de doden heeft opgewekt - Jezus, die ons redt van de komende toorn. 1 Tessalonicenzen 1:10 NIV

"Zie, Hij komt met de wolken", en "ieder oog zal hem zien, ook zij die hem doorstoken hebben"; en alle volken op aarde "zullen om hem rouwen". Zo zal het zijn! Amen. Openbaring 1:7 NIV

Laten we eens kijken naar een paar van die tekenen die de komst van Jezus Christus aankondigen:

Het huidige Rusland-Oekraïne-conflict lijkt zeker de weg te bereiden voor toekomstige gebeurtenissen vlak voor de wederkomst van Jezus Christus en voor de Verdrukkingsperiode daarna. Israël zit midden in de strijd tussen deze twee naties, omdat zij als vredesmakelaar optreedt tussen de twee naties in hun voortdurende onderhandelingen. Er is zelfs een voorstel waarbij Oekraïne een veiligheidsgarantie-defensieclausule zal aanvaarden waarbij verschillende naties, waaronder Israël, betrokken zouden zijn. Dat zou ertoe kunnen leiden dat Israël en Rusland in een toekomstig conflict aan tegenovergestelde zijden komen te staan. Kun je Gog/Magog zeggen?

Dan hebben we de globalistische elites die als bezige bevers de wereld in de richting van een wereldbestuur en één wereldregering sturen. Zij doen uitspraken als "de wereld staat aan de vooravond van een wereldwijde financiële verandering" en "we zullen een nieuwe financiële wereldorde invoeren" compleet met een cashloze maatschappij. Precies zoals de bijbel zo lang geleden voorspeld heeft.

Intussen staan de verschillende religies van de wereld klaar om de deuren van het ene wereldreligieuze systeem open te zwaaien met de opening van het Abrahamitische Familiehuis in Abu Dhabi dit jaar, (2022). Zelfs Israël is klaar om deel uit te maken van een gezamenlijke task force om religieuze co-existentie en tolerantie tussen de religies van de wereld tot stand te brengen. Nogmaals, bijbelprofetie vertelt ons dat de wereld een wereldwijd vals religieus systeem tot stand zou brengen ten tijde van het einde. Dus precies op tijd.

Tenslotte is er de snelle degradatie van de samenleving in een beerput van seksuele immoraliteit en hedonisme, waar de ongeborenen worden gedood tot aan het punt van geboorte, en met nieuwe wetten die worden voorgesteld die het mogelijk zouden maken om de baby zelfs na de geboorte af te breken. Gods lijn in het zand moet nu toch wel overschreden zijn, denk je niet?

Er zijn zoveel andere dingen van profetisch belang die ook gebeuren, maar dit zijn een paar van de belangrijkste die ons opvielen, (krantenkoppen zie de site), deze week, waarvan wij geloven dat ze op hun plaats moeten zijn, of bijna op hun plaats zijn, vlak voor de wederkomst van Jezus Christus. En weet je, dat zijn ze nu.

Dus zou het jaar 2022 het jaar kunnen zijn dat Jezus Christus terugkomt? Laten we het zo zeggen: Maak je op, en blijf opkijken. Het kan zijn dat je hier binnenkort uit wordt getild.

Zoals altijd, Maranatha, en als de Heer het wil, zien we u de volgende keer.

Bron: Will Jesus return in 2022?