www.wimjongman.nl

(homepagina)


ALS DE WERELD ZEGT "VREDE EN VEILIGHEID...

19 maart 2022 - door Wegwijzers van de tijd

()

De oorlog in Oekraïne duurt voort, met een staakt-het-vuren en een eventueel vredesakkoord nog steeds in het onderhandelingsproces. De Russen hebben gezegd dat ze de oorlog onmiddellijk zouden beëindigen als de onderhandelingen zouden resulteren in een deal die een aantal belangrijke punten zou bevatten:

- Oekraïne zou de Krim erkennen als deel van Rusland en de Donbas-regio, (Luhansk en Donetsk), in Oost-Oekraïne als onafhankelijke enclaves.

- Oekraïne zou zijn militaire operaties staken en zijn strijdkrachten uiteindelijk inkrimpen.

- Oekraïne zou zich tot neutraliteit verplichten en niet toetreden tot de NAVO.

Tot dusver heeft Oekraïne niet gecapituleerd voor de eisen van Rusland, maar heeft het te kennen gegeven dat het kan worden overgehaald om niet tot de NAVO toe te treden, maar in plaats daarvan een soortgelijke veiligheidsregeling met het Westen te aanvaarden als momenteel bestaat met Finland en Zweden (geen NAVO-leden). Er is geen garantie dat Rusland een dergelijk voorstel zal aanvaarden, zodat de besprekingen worden voortgezet terwijl de kogels en bommen verder ravage aanrichten.

Het is zeer interessant dat Israël en de Israëlische premier, Naftali Bennett, optreden als hoofdonderhandelaars in de lopende besprekingen. Israël en Rusland hebben de laatste jaren goede betrekkingen onderhouden toen de voormalige Israëlische premier Benjamin Netanyahu en de Russische president Vladimir Poetin elkaar regelmatig ontmoetten om zaken in het Midden-Oosten te bespreken. Rusland lijkt Israël en premier Bennett te beschouwen als betrouwbare onderhandelaars en een goede neutrale locatie voor de besprekingen. Interessant is natuurlijk dat Israël ook de locatie zal zijn van toekomstige vredesbesprekingen tussen Israël en 'de velen', (Daniël 9:27), met de toekomstige Antichrist als onderhandelaar.

Wat er uiteindelijk van de huidige vredesbesprekingen tussen Rusland en Oekraïne terecht zal komen, laat zich aan iedereen raden. Het zou kunnen resulteren in een langdurige overeenkomst en de kogels zouden kunnen stoppen, of de gesprekken zouden volledig uit elkaar kunnen vallen en de oorlog in Oost-Europa zou kunnen escaleren.

Maar de resultaten van de toekomstige vredesbesprekingen tussen Israël en 'de velen', bemiddeld door de Antichrist, zijn al bekend bij profetie-zieners. Die onderhandelde overeenkomst zal halverwege de zevenjarige overeenkomst worden verbroken wanneer de Antichrist eist als God te worden erkend en de Joodse Heilige Tempel ontheiligt door een bouwwerk van zichzelf op te richten dat door allen moet worden aanbeden.

Hij zal een verbond bevestigen met velen voor een 'zeven'. In het midden van de 'zeven' zal hij een einde maken aan het offeren en offeren. En bij de tempel zal hij een gruwel oprichten die een verwoesting veroorzaakt, totdat het einde dat verordend is over hem wordt uitgestort." Daniël 9:27 NIV

Zij verbinden de wond van mijn volk alsof het niet ernstig is. 'Vrede, vrede', zeggen zij, terwijl er geen vrede is. Jeremia 6:14 NIV

Vanaf dat moment, (halverwege de zevenjarige periode van de Verdrukking), zal het letterlijk de hel op aarde zijn als de Grote en Verschrikkelijke Dag des Heren wordt uitgerold in de verschillende mega-oordelen die God de Almachtige heeft verordend om in de Laatste Dagen plaats te vinden.

Terwijl de mensen zeggen: "Vrede en veiligheid", zal het verderf plotseling over hen komen, als barensweeën over een zwangere vrouw, en zij zullen niet ontkomen. 1 Tessalonicenzen 5:3 NIV

Totdat deze toekomstige gebeurtenissen plaatsvinden, blijven de volgelingen van Christus hier op aarde achter om onze weg te vinden in een wereld die steeds onveiliger en oorlogszuchtiger wordt en die Jezus Christus wanhopig nodig heeft als zijn redder. In de tussentijd blijven wij bidden voor en streven naar vrede onder de naties en tussen de volkeren daarvan.

Laten we daarom alles in het werk stellen om te doen wat leidt tot vrede en tot wederzijdse opbouw. Romeinen 14:19 NIV

Zoals altijd, blijf naar boven kijken; En als de Heer het wil, zien we u de volgende keer.


Vrede en veiligheid verwijzingen

Volodymyr Zelensky zegt dat toekomstige vredesbesprekingen met Rusland in Jeruzalem kunnen plaatsvinden als Israël bemiddelt

De Oekraïense president verwelkomt de pogingen van Israël om vrede te bewerkstelligen en waarschuwt de Russische leiders: "Tenzij ze miljoenen Russen hierheen brengen om te sterven, kunnen jullie Oekraïne niet bezetten".

https://inews.co.uk/news/volodymyr-zelensky-peace-talks-russia-could-take-place-jerusalem-israel-mediates-conflict-1513778

Zelenski zegt dat hij bereid is met Rusland te onderhandelen

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft verklaard bereid te zijn tot onderhandelingen met Rusland. Hij heeft de Israëlische premier verzocht vredesbesprekingen in Jeruzalem te beleggen. "Een groep Oekraïners en Russische vertegenwoordigers zijn bepaalde kwesties aan het bespreken. Ze zijn begonnen met praten over iets, en niet alleen met het opgooien van ultimatums," zei Zelensky op zaterdag, tijdens een persconferentie met buitenlandse media. Kiev is van mening dat alle spraakmakende gesprekken met Rusland op neutraal grondgebied moeten worden gehouden, zei Zelensky, waarbij hij Israël noemde als een potentiële gastheer voor dergelijke onderhandelingen.

https://www.rt.com/russia/551767-zelensky-ready-to-negotiate/

Israëlische premier in gesprek met Poetin, Zelensky: "Laten we bidden" dat hij de "Wijsheid van Salomo" heeft

https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/israel-pm-in-talks-with-putin-zelenskyy-lets-pray-he-has-the-wisdom-of-solomon.html

Bennett was de belangrijkste bemiddelaar tussen Rusland en Oekraïne - rapport

https://www.jpost.com/breaking-news/article-701527

Is er een vredesakkoord dat Poetin en Zelensky kunnen aanvaarden?

Oekraïne zou alle militaire acties moeten staken, de Krim moeten erkennen als deel van Rusland, de onafhankelijkheid van de separatistische enclaves Luhansk en Donetsk moeten accepteren, en een grondwettelijke verplichting tot "neutraliteit" moeten invoeren, waardoor Oekraïne nooit lid zou kunnen worden van de NAVO. Als dit gebeurt, aldus Peskov, zal de oorlog "in een oogwenk ophouden".

https://buchanan.org/blog/is-there-a-peace-deal-putin-and-zelensky-can-accept-159183

Nauwelijks vooruitgang bij vredesbesprekingen nu Oekraïense steden worden getroffen door meer Russische aanvallen

https://torontosun.com/news/world/russia-bogged-down-blasting-ukrainian-cities-as-war-enters-fourth-week

Zelensky: Vredesbesprekingen meer 'realistisch'

https://www.newsmax.com/headline/zelenskyy-peace-talks/2022/03/15/id/1061379/

Hoge Oekraïense ambtenaar: De Russen lijken bereid tot compromis

https://www.israelnationalnews.com/news/323872

Bron: When the world says 'Peace and Safety'