www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een infographic video uit 2019 riep nauwkeurig dat Rusland Oekraïne zou binnenvallen in maart 2022, wat zou leiden tot WOIII

Door Geoffrey Grider op 18 maart 2022

()

De laatste helft van 2019 was overvol met eindtijd intriges toen de Nieuwe Wereld Orde zich voorbereidde om zich te doen gelden op de wereldbevolking in de vorm van een gain-of-function virus in Wuhan, een vaccin dat geen vaccin was maar gene editing volgens de president van Bayer Pharmaceuticals, Event 201, ID2020 en zo veel meer! Hoe perfect is het dat tussen al die dingen een voorspellende programmeervideo zit die Rusland oproept om Oekraïne binnen te vallen, 2,5 jaar voordat Poetin het daadwerkelijk doet. Nog een ding, en je zult dit geweldig vinden. De hoofdafbeelding die ze voor de video hebben gemaakt toont verschillende paddestoelwolken van een wereldwijde nucleaire oorlog die boven een beeld van de aarde opdoemen, en ze hebben precies de vorm van sporen van het COVID-19 virus. Verbazingwekkend toeval, niet?

Al jaren vertellen wij u en onderwijzen wij u over wat Voorspellend Programmeren is, waarom zij het gebruiken en wat het einddoel is van dit alles. Tijdens het onderzoek van de Profetie Nieuws Podcast van vandaag over de waarschijnlijkheid dat Poetin en Rusland WOIII zullen beginnen, kwam ik een verbluffende video tegen die alles vertelt over de toename van de dreiging van Rusland om Oekraïne binnen te vallen, en hoe tegen 4 maart van 2022 de oorlog goed op weg zou zijn. Best goed voor een video geproduceerd in september 2019, zou je niet zeggen? Zeker weten.

"Zie, Ik heb het u al eerder gezegd." Mattheüs 24:25 (KJB)

Zoals ik vandaag in de Podcast zei, was de laatste helft van 2019 vol tot overvol met eindtijd intriges toen de Nieuwe Wereld Orde zich voorbereidde om zich te laten gelden op de wereldbevolking in de vorm van een gain-of-function virus in Wuhan, een vaccin dat geen vaccin was maar gene editing volgens de president van Bayer Pharmaceuticals, Event 201, ID2020 en nog zo veel meer! Dus hoe perfect is het dat tussen al die dingen een voorspellende programmeervideo zit die Rusland oproept om Oekraïne binnen te vallen, 2,5 jaar voordat Poetin het daadwerkelijk doet. Nog een ding, en je zult dit geweldig vinden. De hoofdafbeelding die ze voor de video hebben gemaakt toont verschillende paddestoelwolken van een wereldwijde nucleaire oorlog die boven een beeld van de aarde opdoemen, en ze hebben precies de vorm van sporen van het COVID-19 virus. Verbazingwekkend toeval, ja?

2019: Wat als er een nucleaire oorlog zou zijn tussen de VS en Rusland?

SEPTEMBER 2019: Het is niet onrealistisch om je een scenario voor te stellen waarin Rusland en de Verenigde Staten het tegen elkaar opnamen en hun nucleaire macht uitbuitten, maar hoe waarschijnlijk is het dat dat scenario zich in de toekomst voordoet? In de educatieve animatievideo van vandaag kijken we naar de mogelijkheid van een totale oorlog tussen Rusland en de VS. Laten we eens kijken naar koude oorlog 2.0 tussen de VS en Rusland!


Alleen op Youtube te bekijken.

President van Bayer Pharmaceuticals zegt dat mRNA de technologie is om genen te bewerken, ben jij al wakker?

President van Bayer's Pharmaceuticals Sector en lid van de raad van bestuur zei in zijn toespraak: "Uiteindelijk zijn de mRNA-vaccins een voorbeeld voor die cel- en gentherapie. Ik zeg altijd graag: Als we dit twee jaar geleden bij het publiek hadden gepeild: "zou u bereid zijn om een gen- of celtherapie te nemen en die in uw lichaam te injecteren?" dan hadden we waarschijnlijk een weigeringspercentage van 95% gehad."


Voor meer zie Now The End Begins