www.wimjongman.nl

(homepagina)


Wegsmelting en tijdgebrek

Gepubliceerd op: 12 juni 2022 door Daymond Duck

( )

Op 1 juni 2022 schreef Anne Graham Lotz, de dochter van Billy Graham: "Onze geliefde natie is aan het smelten. Het overboord gooien van de traditionele Joods-Christelijke waarden lijkt in sneltreinvaart te gebeuren. Liegen, corruptie, bedrog, verraad en hebzucht zijn de norm geworden. Angst, woede, wetteloosheid, moord, zelfmoorden, en drugs- en alcoholmisbruik lijken niet meer onder controle te krijgen. De tekenen die de Bijbel geeft en die kenmerkend zijn voor de laatste generatie van de menselijke geschiedenis zijn waarschuwende indicatoren. Zou het kunnen dat onze wereld onder Gods laatste oordeel komt? Als dat zo is, dan is de tijd voordat Jezus terugkomt voor Zijn volgelingen aan het opraken."

Hier is een link naar het hele artikel:

https://harbingersdaily.com/preach-stand-the-time-before-jesus-returns-for-his-followers-is-running-out/

Hier zijn meer berichten over dingen die aan de gang zijn:

Eén, betreffende tekorten: op 25 mei 2022 meldde Bloomberg dat brandstoftekorten, droogte en hittegolven in Azië, Europa en de V.S. in minder dan een maand rollende blackouts (geen elektriciteit) zouden kunnen veroorzaken.

Volgens Bloomberg zullen verstoringen van grondstoffen, de oorlog in Oekraïne en Biden's mislukte poging om af te stappen van fossiele brandstoffen ervoor zorgen dat elektrische energiesystemen uitvallen (waardoor wereldwijd een miljard mensen gevaar lopen en waarschijnlijk ook Amerikaanse burgers in zes staten van Californië tot de Grote Meren).

Twee, betreffende voedsel- en brandstoftekorten: op 2 juni 2022 schreef Bill Wilson (Senior Analist voor Koenig's Eye View): "Volgens het Amerikaanse Ministerie van Landbouw betaalde een gezin van vier met een spaarzaam voedselplan 917 dollar voor boodschappen in mei, ongeveer 65 procent meer dan een jaar geleden. De benzineprijzen zijn met meer dan 53 procent gestegen, van $2,46 per gallon toen Biden zijn ambt aanvaardde, tot $4,62 per gallon op maandag. De American Automobile Association vraagt op zijn website, "Is dit de stilte voor de storm?" Het antwoord is een luide ja."

Gedeeltelijk, gaf Wilson de schuld aan:

 • Biden's annulering van de Keystone XL pijplijn en de exploratie en verhuur van federale gronden.
 • Biden's overtuiging dat hogere brandstofprijzen nodig zijn om Amerikanen te doen overstappen van fossiele brandstoffen naar groene energie.
 • Slechte beslissingen van de voorzitter van Biden's Raad van Economische Adviseurs en zijn Sec. van de Schatkist.

Meer: Op 2 juni 2022 werd gemeld dat Jamie Dimon, CEO van JP Morgan Chase, zei dat er een economische orkaan op komst is en dat "u zich maar beter schrap kunt zetten". Dimon zei dat zijn bedrijf niet weet of dit een zwakke of een sterke orkaan zal zijn, maar zijn bedrijf bereidt zich voor op "slechte uitkomsten."

(Opmerking: Op 6 juni 2022 voorspelde arts en schrijver Dr. Brian Joondeph dat het een orkaan van categorie 5 zal zijn).

Meer: Op 3 juni 2022 voorspelde Mike Adams (Brighteon) dat voedseltekorten in de V.S. zullen leiden tot voedselrellen die resulteren in "de staat van beleg in Amerika vóór de mid-term verkiezingen."

Meer: Adams is niet de enige profetie leraar die gelooft dat Biden voedseltekorten, elektrische tekorten, of een andere crisis kan gebruiken om de tussentijdse verkiezingen te annuleren, zodat de Democraten niet weggestemd zullen worden.

Meer: Op 6 juni, 2022, werd er gemeld dat:

 • De benzineprijs is 27 van de laatste 28 dagen gestegen.
 • De verkoop van halve gallon melk is gestegen, en de verkoop van gallon containers melk is gedaald omdat de stijgende voedselprijzen de mensen dwingen minder te kopen.
 • De verkoop in dollar stores en dollar tree stijgt omdat de mensen zich de betere koopwaar in andere winkels niet meer kunnen veroorloven.

Mijn mening: We zijn getuige van het resultaat van Biden's "Build Back Better" plan (Amerika verzwakken om burgers te verleiden de NWO - wereldregering - te accepteren).

Drie, op 6 juni 2022, riep Pres. Biden een nationale energienoodtoestand uit voor de komende 24 maanden (tenzij het eerst wordt geannuleerd).

Biden zei: "Meerdere factoren bedreigen het vermogen van de Verenigde Staten om voldoende elektriciteit op te wekken om aan de verwachte vraag van klanten te voldoen."

Twee "meervoudige factoren" die in zijn verklaring worden genoemd zijn Rusland en klimaatverandering.

Biden noemde niet zijn annulering van de Keystone pijpleiding en de olie leases op federaal land.

Mijn mening: Amerika's energiecrisis wordt niet veroorzaakt door Rusland of klimaatverandering. Amerika wordt opzettelijk van binnenuit verzwakt. Dit maakt deel uit van de "Great Reset" van het WEF (een overgang van het oude normaal naar de Nieuwe Wereldorde tegen 2030 of eerder). Het is een van de vele tactieken om mensen bang te maken.

Ik geloof dat Amerikanen binnenkort verteld zal worden:

 • Dat we onze problemen niet zelf kunnen oplossen.
 • Dat onze problemen (de inflatie, de crisis in de toeleveringsketen en de pandemie die zij hebben veroorzaakt) wereldwijd zijn, en dat zij een wereldwijde oplossing vereisen (een wereldregering).

Vanuit een Bijbels perspectief, geloof ik:

 • Dat onze gecreëerde problemen de geboorte pijnen kunnen opwekken.
 • Dat onze gecreëerde problemen betekenen dat we de vervoering naderen.

Vier, wat betreft een wereldregering: op 6 juni 2022 werd gemeld dat Wayne Allen Root (radiopresentator, schrijver en kandidaat voor de Libertarische Partij voor President van de V.S. in 2008) zei dat hij gelooft dat de economie van de V.S. zo snel wordt vernietigd dat de V.S. de verkiezingen van 2024 niet zullen halen (en hij is er zelfs niet zeker van dat de V.S. de tussentijdse verkiezingen in november van dit jaar zullen halen).

Om aan te geven waarom hij er zo over denkt, somde Root op wat sommige van de rijkste mannen in Amerika zeggen, stijgende rentevoeten, stijgende inflatie, dalende huizenverkoop, exploderende benzine- en voedselprijzen, dreigende voedseltekorten, toenemend geweld, stijgende misdaad, wijd open grenzen, de haast om Amerikaanse burgers te ontwapenen, en nog veel meer.

We hebben nu een van Amerika's voormalige presidenten (een Republikein, Trump) en een voormalige presidentskandidaat (een Libertariër, Root) die zeggen dat Amerika kan aftakelen en instorten vóór de verkiezingen van 2024, en dit komt nog bovenop de verklaring van Anne Graham-Lotz dat "Onze geliefde natie aan het smelten is."

Mijn mening: Als de Amerikaanse economie voor 2024 vernietigd wordt, zal de wereldeconomie mee ten onder gaan.

Mijn mening: Ik geloof ook al lang dat de Ruiter op het Zwarte Paard in Openb. 6:5-6 hyperinflatie en een wereldwijde economische ineenstorting is en dat die ruiter vroeg in de Verdrukkingsperiode door Jezus zal worden losgelaten.

Mijn mening: Ik ben het eens met hen die geloven dat de mensen in Washington te intelligent zijn om Amerika in deze puinhoop te brengen, dus moet het opzettelijk zijn.

Ik denk dat ze opzettelijk de overgang maken naar de VN 2030 Duurzame Ontwikkelingsdoelen, en dat is niet goed voor Amerika.

De tijd zal het leren, maar 2024 nadert, en velen zouden het spoedig kunnen weten.

Vijf, met betrekking tot de wereldregering: op 6 juni 2022 stelde president Obrador van Mexico voor dat de VS en Mexico hun grens zouden moeten opheffen en de twee naties zouden moeten fuseren, en voor het geval dat belachelijk klinkt, kondigde hij aan dat hij volgende maand in het Witte Huis een ontmoeting zal hebben met president Biden om juist deze kwestie te bespreken.

Het lijkt ongelooflijk dat een President van de V.S. zelfs maar een fusie met Mexico zou bespreken, maar dan, Biden stopte de bouw van de grensmuur en zei dat hij de NWO zal laten gebeuren.

De NWO gaat over een grenzeloze wereld (wereldregering).

Zes, betreffende de Covid-19 pandemie, op 3 juni 2022, hebben de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hun gegevens vrijgegeven over bijwerkingen van Covid-19 vaccinaties van 14 dec. 2020, tot 27 mei 2022.

Uit de door de Amerikaanse overheid gefinancierde CDC-gegevens blijkt dat in de VS:

 • 586 miljoen vaccinaties werden toegediend (346 miljoen waren van Pfizer, 221 miljoen van Moderna, en 19 miljoen van Johnson & Johnson).
 • 825.454 mensen kregen een bijwerking.
 • 13.150 mensen overleden (16% stierf binnen 24 uur; 20% stierf binnen 48 uur).
 • 83.454 mensen hadden een ernstige bijwerking.

Lezers moeten zich ervan bewust zijn dat slechts een klein deel van de bijwerkingen aan de CDC wordt gemeld (met andere woorden, de feiten zijn veel erger dan uit de CDC-cijfers blijkt, en dit wordt toegestaan omdat de CDC vreest dat nauwkeurigere cijfers ertoe zouden leiden dat meer mensen zouden weigeren zich te laten vaccineren).

Bovendien hebben deze cijfers alleen betrekking op de VS (gegevens uit andere landen zijn niet opgenomen).

Zeven, betreffende de Dagen van Noach (boosaardigheid): op 8 juni 2022 werd gemeld dat een man met een wapen en inbraakgereedschap, die zei dat hij rechter Richard Kavanaugh wilde doden, werd aangehouden buiten het huis van de rechter.

Een probleem met het kwaad in Amerika is dat een van de belangrijkste politieke partijen goddeloosheid en geweld van sommige mensen (Antifa, Black Lives Matter, abortusdemonstranten, enz.) goedkeurt, maar ze beschuldigen en weigeren geweld of de beschuldiging van geweld en goddeloosheid van anderen (6 januari-demonstranten, sommige Trump-functionarissen, enz.) te tolereren.

Ze weigeren sommige groepen te vervolgen en ontzeggen andere groepen grondwettelijke bescherming.

Als deze corrupte ambtenaren dit tweeledige rechtssysteem niet corrigeren, zal God er uiteindelijk mee afrekenen.

Tenslotte, bent u klaar voor de opname?

Als u klaar wilt zijn voor de opname en naar de hemel wilt gaan, moet u opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van u, en als u dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat u een zondaar bent; geloof dat Jezus de uit een maagd geboren, zondeloze Zoon van God is, die stierf voor de zonden van de wereld, werd begraven en uit de dood werd opgewekt; vraag Hem om uw zonden te vergeven, u te reinigen, in uw hart te komen en uw Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat u dit hebt gedaan.

Bron: Melting Down and Running Out of Time :: By Daymond Duck - Rapture Ready