www.wimjongman.nl

(homepagina)


20 febr. 2022

Ogenschijnlijk worden de coronaregels nu ‘afgeschaald’ - maar achter de schermen werken overheden en het World Economic Forum volop verder aan een vaccinatieplicht en aan uitbreiding van de QR-code. Ook het einddoel van het coronabedrog staat nog steeds fier overeind: vóór 2030 een persoonlijk CO2-budget, dat van iedere burger de gedragingen bijhoudt en via een ‘digitale burgerschapspas’ (een Digital ID) leidt tot een ‘track-and-trace’-maatschappij naar Chinees model.

Vergis je niet: er komen dus gewoon weer nieuwe lockdowns en nieuwe prikrondes. Het kabinet investeerde zojuist 30 miljoen in de ‘doorontwikkeling’ van de corona-app. De EU werkt aan een continentale vaccinatieplicht - óók voor jonge kinderen. In Italië werden meer dan 500.000 ongevaccineerden deze week op staande voet ontslagen (en verloren zij eveneens hun recht op sociale bijstand). Ook werd in Italië - net als eerder in Letland - de toegang tot het parlement (en het stemrecht) ontzegd aan gekozen volksvertegenwoordigers die de gentherapie weigerden.

In Canada worden de bankrekeningen van critici van het regime geblokkeerd. Wie Trump-supporter is of wie doneert aan de truckers, kan niet meer pinnen. En terwijl Trudeau de ‘noodtoestand’ uitriep om democratische protesten te breken, stuurt de NAVO steeds duidelijker aan op oorlog met Rusland - het enige Europese land dat niét meedoet met de globalistische plannen.

We zitten dus middenin de strijd. Het is nog lang niet voorbij. De plannen voor een Great Reset worden gewoon voortgezet. En zoals de Grieken deden alsof ze zich terugtrokken, vlak voordat ze de definitieve aanval op Troje inzetten, zo spelen diverse politici in Europa nu alsof de vrijheid terugkomt - deels om de verkiezingen te winnen (herinnert u zich nog, dat ook vorig jaar vlak voor de verkiezingen ineens versoepelingen werden aangekondigd?), en deels om het verzet te verwarren.

Maar wij raken niet verward. Wij zijn sterker en vastberadener dan ooit! Want exact wat er nu gebeurt, heb ik voorspeld en uitgelegd in mijn nieuwe boek, Het Coronabedrog, dat vanaf vandaag te bestellen is via de webshop van Amsterdam Books.

Door het coronabedrog hebben de elites zich de afgelopen twee jaar diep in de kaarten laten kijken. In mijn boek beschrijf ik, hoe mij de schellen van de ogen zijn gevallen en hoe ik inzicht verwierf in de mondiale samenzwering tegen vrijheid en democratie. Ik deel het nooit eerder vertelde verhaal van deep state agents binnen FVD, zoals Eerdmans en Nanninga, die plots actief werden om mij kalt te stellen zodra ik de ware agenda wilde blootleggen; en ik bespreek alle feiten rondom corona: de extreme risico’s van de experimentele ‘vaccins’, de ineffectiviteit van de lockdowns - en de monsterlijke plannen van de wereldelites om een neocommunistische ‘Agenda 2030’ te realiseren.

Er waren meerdere redenen voor mij om dit boek te schrijven. De belangrijkste: ik wilde het verhaal vertellen, de waarheid openbaren. Het opschrijven, het laten zien aan - en delen met - alle mensen die beschikken over gezond en kritisch verstand.

Maar daarnaast moest ik dit boek schrijven omdat de censuur op sociale media oprukt. Ik weet niet hoe lang we nog vrij kunnen beschikken over het internet. Een boek valt niet te censureren.

Ook daarom hoop ik dat veel mensen het zullen bestellen, verspreiden, delen: op deze pagina’s staat het hele verhaal. Dit is wat er aan de hand is in de wereld - dit moeten mensen begrijpen om te gaan voor verandering.

En wat in de kast staat, wat op papier staat, onttrekt zich aan de controlemacht van Google, Facebook en Twitter.

Bestel nu alvast een exemplaar! Of nee: bestel er twéé! Geef er eentje aan iemand in je omgeving. Spread the word!

Met strijdbare groet,

[Opmerking: Christenen kunnen beter hun vertrouwen op de Heer stellen, dit alles komt er aan en zoals we in het boek Openbaring lezen dit gaat gebeuren, er is geen ontkomen aan.]

Thierry Baudet