www.wimjongman.nl

(homepagina)


Verdrukking stijgt: De Globalisten hebben een oorlog nodig

Door Jan Markell - 23 maart 2022

We weten niet waar het Rusland/Oekraïne conflict heen gaat in Oost Europa. In een worst-case scenario zal Rusland proberen een groot deel van zijn oude grondgebied in te nemen. De Baltische staten zijn in het vizier van de beer, evenals Polen, Roemenië en Hongarije. En hoewel Oekraïne de goede strijd heeft gestreden, kan men het leger van Poetin niet overmeesteren.

Het conflict kan ook abrupt eindigen voordat dit artikel uw bereikt. Rusland betaalt een economische prijs die duizelingwekkend is. Maar de meeste analisten denken dat Rusland met Oekraïne zal doen wat ze met Aleppo in Syrië hebben gedaan: het vrijwel van de kaart vegen.

De beer is uit zijn winterslaap

Ronald Reagan, in zijn "vrede door kracht", dwong de Russische beer jaren geleden in een winterslaap. Nu niet meer. Hij is uit zijn hol gekomen, hij is boos, en hij is een meedogenloze vernietiger.

De maatschappij is twee jaar geleden op angst gebaseerd geraakt door de pandemie, die de deur opende voor een te ver doorgevoerde overheid en afhankelijkheid van de overheid. Meer en meer verlangt de wereld naar een regeringsleider, een Mr. Fix-It. Op dit moment is zo iemand niet prominent aanwezig. Hij mag dan op dit moment nog obscuur zijn, maar hij staat in de coulissen te wachten.

Geen enkele wereldhoofdstad kan zich beroemen op een succesvol leider. Dat is waarom deze kop mijn aandacht trok, geplaatst op Fox News, digitaal: "Oekraïne redden: Op zoek naar een wereldleider om op te staan."

Massa afleidingswapens?

Sommigen denken dat dit conflict een "massa afleidingswapen" is, gepland door het Wereld Economisch Forum en George Soros. Zij hebben een constante crisis nodig.

Ze hebben een "plandemie" veroorzaakt en nu hebben ze een oorlog georkestreerd, allemaal om te destabiliseren. Amerika en het kapitalisme moeten ten val gebracht worden om een nieuwe wereldorde te laten verrijzen.

De Oekraïense president Zelensky is een lakei van het Wereld Economisch Forum, en in zijn hart is hij misschien wel even loyaal aan deze globalistische outfit en een globalistische mentaliteit als aan zijn eigen land. Hij is niet de volksheld zoals hij wordt afgeschilderd.

Op 15 maart werd een populair nieuw liedje over Zelensky uitgebracht, getiteld: "Can One Man Save the World?" Hoewel we voorzichtig moeten zijn met het benoemen van de antichrist, is het duidelijk dat deze man internationale aandacht trekt, met aspiraties die hem als wereldleider worden gegeven.

Daar komt nog bij dat hij Europeaan en Joods is, en uit de vergetelheid is geraakt. Het zou veilig zijn te zeggen dat hij een ander "type" van de Antichrist zou kunnen zijn, aangezien de ware Antichrist deze kenmerken zal hebben. Over een Europese en Joodse afkomst wordt gediscussieerd, maar deze schrijver gelooft dat de echte Antichrist deze herkenningstekens zal hebben.

Hoewel zelfs de Bijbel verwijst naar de opkomst van een wereldregering, of een nieuwe wereldorde voor de allerlaatste dagen, maakt de heer Poetin geen deel uit van deze beweging. Hij wil de gloriedagen van Rusland zien terugkeren en beschouwt de inspanningen van Klaus Schwab en George Soros als dwaas. Maar op een dag zal zelfs de heer Poetin, of zijn opvolger, buigen voor de antichrist.

De regering Biden houdt ook van een afleiding. Terwijl de kanonnen afgingen, breidde hij zijn nationale noodbevoegdheden uit, drong hij aan op slimme gezondheidskaarten en vaccinpaspoorten, en ging hij door met het verwoesten van de Amerikaanse economie. De hemel is het limiet met de kosten van benzine en boodschappen. Linkse waanzin laat nooit een crisis verloren gaan. Hoe handig als de mensen op andere dingen gefocust zijn!

Een wereldwijde voedselcrisis?

Maar nu Rusland Oekraïne is binnengevallen, zal, als de oorlog wordt verlengd, deze snel groeiende wereldwijde voedselcrisis een niveau bereiken dat niemand van ons ooit eerder heeft gezien. Volgens de VN waren de voedselprijzen in februari 2022 wereldwijd 20,7% hoger dan in februari 2021. Sommigen noemen de mogelijke gevolgen voor de voedselvoorziening "catastrofaal". Rusland en Oekraïne zijn goed voor een aanzienlijk deel van het graan en de kunstmest in de wereld.

Door een tekort aan meststoffen zouden de oogsten wereldwijd naar schatting met 50% kunnen dalen. Voeg daarbij de kosten en de stijging van de benzine, en we hebben een beangstigend scenario voor ons liggen.

De woorden van Klaus Schwab zijn onheilspellend toen hij enige tijd geleden zei: "De Grote Reset heeft een Oorlog nodig." De Oekraïne crisis kan abrupt eindigen met een overgave van Mr. Zelensky. Maar er komt een conflict tussen China en Taiwan, en Iran en Israël, en Noord-Korea vuurt raketten af in de lucht. Op het moment dat ik dit schrijf, zijn er 40 oorlogen in de wereld, hoewel sommige als een "conflict" worden bestempeld.

Laat het systeem crashen en vorm een wereldregering

We zijn zo laat in het spel dat 's werelds Goddeloze machtsmakelaars en wereldelite maar aan één ding kunnen denken: een wereldregering. Ze zullen elke pion in hun spel gebruiken. Ze zouden niets liever willen dan dat Amerika in een oorlog zoals die in Oekraïne terechtkomt, want dan zou het een wereldoorlog worden!

De internationale bezorgdheid is dat de volgende tactiek een cyberaanval op een soevereine natie zal zijn, die zelfs het banksysteem zal doen ontsporen. Uit die as zal een digitaal ID systeem voortkomen. Het uiteindelijke doel van de één-werelders is om een nieuwe digitale munt in te voeren. Dat zou ze ALLE controle geven.

Half maart ondertekende de heer Biden een uitvoeringsbesluit dat een digitale munt van de Amerikaanse centrale bank mogelijk maakt. Dit zou iedere Amerikaanse burger moeten schokken en verontrusten.

Het eindigt goed voor gelovigen, maar niet voor de wereld!

Dit alles is een set-up voor de opname van de Gemeente, als zij ontsnapt aan de verschrikkingen van de Verdrukking en haar wereldwijde regering. Het zal niet goed aflopen voor de globalisten, uiteindelijk. Het zal glorieus goed aflopen voor de gelovigen.

De Gemeente houdt veel hedendaags kwaad tegen. Dat betekent dat jij en ik op dit moment op een reddingsmissie zijn. Wij zijn geroepen om de verlorenen te winnen zolang er tijd is, en te bezetten totdat Hij komt! Wat een voorrecht - en een uitdaging - om geboren te zijn voor zo'n tijd als deze, nu we alle dingen op hun plaats zien vallen.

Bron: Tribulation Rising: The Globalists Need a War | Harbingers Daily