www.wimjongman.nl

(homepagina)


Hoe de val van de menselijke beschaving tot stand kwam door de opzettelijke vernietiging van de FYSIEKE infrastructuur die de mensheid in leven houdt

10 mei 2022 - door Mike Adams

()

De Citizens' Log podcast van vandaag - voorheen bekend als Situation Update - onthult hoe globalisten de val van de menselijke beschaving bewerkstelligden door de fysieke infrastructuur te ontmantelen die de mensheid ooit in leven hield.

Citizens' Log wordt opgenomen en bewaard voor toekomstige historici in de hoop dat zij de fouten kunnen bestuderen die tot de val van de menselijke beschaving hebben geleid. Elke aflevering doet verslag van de gebeurtenissen van vandaag die leiden tot de culturele ineenstorting, de ineenstorting van voedsel, de ineenstorting van de economie, de ineenstorting van cognitieve kennis en de ineenstorting van infrastructuur... die allemaal op weg zijn naar de grote finale van de ineenstorting van de beschaving die een einde zal maken aan dit tijdperk van waanzin en zal leiden tot een "wereldwijde reset"/massale uitroeiing.

We verwachten dat, op zijn minst, 2-4 miljard mensen zullen worden gedood in het komende decennium als gevolg van schade door vaccins, door vaccins veroorzaakte sterfgevallen aan kanker, hongersnood, economische ineenstorting, wetteloos geweld en Wereldoorlog III gebeurtenissen (die waarschijnlijk EMP wapens of nucleaire wapens zullen omvatten). Als de VS Rusland blijft dwingen tot nucleaire escalaties, kan dat aantal gemakkelijk oplopen tot 4+ miljard menselijke slachtoffers.

Globalisten proberen 7,5 miljard mensen uit te roeien.

Het "Klimaatverandering" excuus om de infrastructuur te ontmantelen die de wereld voedt

Wat duidelijk is, is dat de criminele kliek die momenteel de wereld bestuurt, nauwgezet werkt aan de uitroeiing van het menselijk ras - een soort "etnische zuivering" op planetaire schaal. Het excuus dat ze hebben bedacht is "klimaatverandering" - een misleidend sprookje dat beweert dat kooldioxide planten doodt (het doet in werkelijkheid precies het tegenovergestelde) en dat een koudere planeet Aarde "groener" zou zijn (nogmaals, het is precies het tegenovergestelde van de werkelijkheid).

Onder het mom van "klimaatverandering" hebben de westerse landen hun energie-infrastructuur ontmanteld, pijpleidingen stilgelegd, boringen stopgezet, mijnwerkers gestraft en een economische oorlog tegen de hele energie-infrastructuur gevoerd. Terwijl de ineenstorting versnelt, bevelen de globalisten de mensen om "groen te worden!", maar bieden geen praktische manier om daadwerkelijk over te stappen van olie op iets anders.

Het "Ga voor groen"-gejuich is eigenlijk gewoon een manier om te zeggen: "Rot op en sterf."

Het ging nooit over "groen worden," zie je. Het ging altijd over het uitroeien van het menselijk ras. En zonder de energie-infrastructuur die zorgt voor kunstmest, landbouw en voedseltransport, zou op zijn minst de helft van de wereldbevolking verhongeren. Dit was, natuurlijk, precies het plan.

Nu staat de wereld voor een kunstmatige massale hongersnood en economische ineenstorting.

De opzettelijke ontmanteling van de infrastructuur die de beschaving draaiende houdt, leidt nu rechtstreeks tot massale hongersnood en economische ineenstorting. Dit zal alleen maar verergerd worden door de ineenstorting van de valuta die op het punt staat om over de wereld uitgestort te worden, wat zal leiden tot een snelle, wereldwijde ineenstorting van de dominante fiatvaluta's in de wereld.

Naar onze inschatting zal de Euro waarschijnlijk in het komende jaar instorten, en de Yen zal niet ver achterblijven. De US dollar is op zijn retour en staat voor een wereldwijd afwijzingsscenario, waarbij meer dan 100 landen tegelijkertijd de dollar afwijzen en verlaten, wat leidt tot een bijna onmiddellijke uitroeiing van in dollars luidende activa, gevolgd door de ineenstorting van het Amerikaanse regeringsimperium.

De ineenstorting van de dollar zal leiden tot wijdverspreide burgerlijke onrust en geweld in heel Amerika. Het onvermogen om nieuw geld te drukken dat enige waarde heeft, zal de hele criminele kliek in Washington D.C. doen imploderen, niet in staat om hun frauduleuze drukpersen draaiende te houden (zoals het nu 40 miljard dollar kostende "steun"-pakket voor Oekraïne, waarvan het grootste deel terecht zal komen in de zakken van corrupte VS-functionarissen en hun familieleden).

Aan de ene kant zou een waarnemer de ondergang van de misdadige kliek in D.C. als een goede zaak kunnen zien, maar terwijl dat gebeurt, zal het Amerikaanse volk geconfronteerd worden met chaos, honger en geweld in hun eigen steden en dorpen. De orde zal langzaam hersteld worden als staten zich afscheiden van de unie en hun eigen lokale munteenheden uitroepen, waardoor handel en transactie-infrastructuur voor handel hersteld wordt.

De CEO van Scottish Power waarschuwt dat 10 miljoen Britse huishoudens het zich de komende winter niet kunnen veroorloven hun huis te verwarmen.

Als gevolg van de opzettelijke sluiting van de West-Europese infrastructuur voor fossiele brandstoffen, zullen 10 miljoen Britse huishoudens het zich deze winter niet kunnen veroorloven hun huizen te verwarmen, aldus Keith Anderson, CEO van Scottish Power. Dit meldt de BBC:

Keith Anderson, chief executive van Scottish Power, vertelde de BBC dat een andere verwachte stijging van de energierekeningen in oktober tot tussen £ 2.500 en £ 3.000 per jaar zou kunnen leiden tot enorme verliezen voor leveranciers en veel klanten die niet in staat zijn om hun rekeningen te betalen.

"We moeten realistisch zijn over de ernst van de situatie - ongeveer 40% van de Britse huishoudens, in potentie 10 miljoen huishoudens, zouden deze winter in brandstofarmoede kunnen verkeren", verklaarde de heer Anderson.

De heer Anderson zei ook dat meer energiebedrijven failliet kunnen gaan als hun klanten hun rekeningen niet kunnen betalen.

RT.com (Russia Today) besteedde ook aandacht aan de kwestie en schreef het volgende citaat toe aan Anderson:

"Als er in oktober niets anders gebeurt, denk ik dat we een enorme toename zullen zien van klanten met vooruitbetaling die in feite zichzelf afsluiten - hun vooruitbetalingsmeter niet herladen omdat ze het zich niet kunnen veroorloven om het te doen."

"We zullen ook een enorme toename zien van de schulden van klanten met automatische afschrijvingen, en een enorme toename van mensen die van automatische afschrijvingen naar vooruitbetalingsmeters worden geduwd, zodat bedrijven de schuld kunnen innen," vervolgde hij. "We zijn op weg naar een verschrikkelijke plek waar niemand van ons wil zijn.

Sinds die berichtgeving heeft Kiev naar verluidt een derde van al het Russische aardgas op weg naar West-Europa afgesloten, waarbij het zich beroept op een noodtoestand door overmacht en beweert dat het gas niet meer kan stromen.

Dit betekent dat een derde van het aardgas naar Europa in één dag is afgesloten. De gevolgen hiervan hebben de financiële markten nog niet bereikt. Zodra het dat doet, zal Europa in totale paniek raken.

Bron: Citizens’ Log – May 10 – How the fall of human civilization was pulled off through the deliberate destruction of the PHYSICAL infrastructure that keeps humanity alive – NaturalNews.com