www.wimjongman.nl

(homepagina)


Als Oekraïne valt, valt de Democratische Partij dan ook?

door Lawrence Kadish - 7 maart 2022

Het was allemaal goed en wel dat de regering-Biden in de dagen voor de invasie herhaaldelijk waarschuwde, maar woorden zullen niet verhinderen dat Russische tanks de grenzen van een land verwoesten en woorden zullen geen luchtdekking bieden aan patriottische Oekraïners die buiten hun hoofdstad loopgraven graven in de stijl van de Eerste Wereldoorlog. Afgebeeld: Een lokale vrijwilliger bereidt een achterpost met loopgraven voor, in Kiev, Oekraïne op 28 februari 2022. (Foto: Daphne Rousseau/AFP via Getty Images)

Het was allemaal goed en wel voor de regering Biden om herhaalde waarschuwingen te geven in de dagen voor de invasie, maar woorden zullen niet voorkomen dat Russische tanks de grenzen van een natie vernietigen en woorden zullen geen luchtdekking bieden voor patriottische Oekraïners die loopgraven graven in de stijl van de Eerste Wereldoorlog buiten hun hoofdstad.

Mocht Oekraïne vallen, dan zou dat de tweede keer zijn dat deze regering het slagveld catastrofaal verkeerd heeft ingeschat, aangezien de beelden van onze terugtocht uit Afghanistan nu een onuitwisbaar deel van de geschiedenis van onze natie zijn geworden.

Een verenigd Amerika is nu ontzet over de wreedheid van de Russische invasie en kijkt naar de Democratische Partij, en haar vaandeldrager, president Joseph Biden, om iets meer te bieden dan woorden. Met zijn doelbewuste oorlogsdaad heeft Poetin de geschiedenis een andere wending gegeven. De reactie van deze regering en de Democraten zal bepalen wie zal opstaan en wie zal vallen.

Lawrence Kadish is lid van de Raad van Bestuur van het Gatestone Institute.

Bron: If Ukraine Falls Does the Democratic Party Fall as Well? :: Gatestone Institute