www.wimjongman.nl

(homepagina)


DE HOORNS VAN VRACHTWAGENCHAUFFEURS IN OTTAWA VERGELEKEN MET DE SJOFARS IN JERICHO - TRUDEAU NEERHALEN ZOALS DE MUREN

>Door Adam Eliyahu Berkowitz | 8 februari 2022

En wanneer een lange stoot op de shofar wordt geblazen - zodra je dat geluid van de shofar hoort - zal het hele volk een machtig geschreeuw laten horen. Dan zal de stadsmuur instorten, en het volk zal oprukken, ieder man recht vooruit." Jozua 6:5 (De Israël BijbelTM)

Op zondag sprak dominee Henry Hildebrand de massale samenkomst van mensen toe die zich aansloten bij het Freedom Convoy van vrachtwagens bij het Parliament Hill in Ottawa om te protesteren tegen het mandaat van de regering om vrachtwagenchauffeurs te verplichten gevaccineerd te worden.

Geïnspireerd door de enthousiast toeterende vrachtwagens, vergeleek Pastor Hildebrandt het konvooi met het Bijbelse verhaal van Jericho.

"Ik zeg dat Jericho niet wist wie er naar Jericho was gekomen, en ook daar werd flink getoeterd," zei pastor Hildebrandt, verwijzend naar het verhaal van Jozua die de Hebreeërs tegen de stad leidt met schallende sjofars.

"Ik heb deze week de bazuin horen blazen," vervolgde de dominee. "Deze week is door God verordend. Deze gebeurtenis is door God verordend, en het is niet alleen voor Canada; het is wereldwijd. Het is profetisch. God is erin. Lang voordat de mens een reset plant, is God al aan het resetten. Onderschat nooit de machtige kracht van God."

De voorganger benadrukte dat net zoals de shofars de machtige muren van Jericho neerhaalden, waardoor de kinderen van Israël de stad konden veroveren, de hoorns van de vrachtwagen de regering en haar pandemische decreten ten val zouden brengen.

( )

Pastor Henry Hildebran (screenshot)

"Meneer de minister-president, als u geen acht wilt slaan op het woord van God; als u geen acht wilt slaan op de 25 bijbelverzen die gegraveerd zijn (in het parlement), dan zou er wel eens een randdebiel aan uw deur kunnen komen kloppen."

"Ik vraag ze niet om God terug te brengen in het Parlement; wij zullen het doen," zei de dominee. "Meneer de minister-president: uw woorden van verdeeldheid en minachting zijn in strijd met het fundament van ons mooie land Canada!"

Ondanks de bewering van premier Justin Trudeau dat het protest een "randprotest" was, stonden 50.000 vrachtwagens, auto's, campers en bussen in de rij om het 100 kilometer lange konvooi te vormen en werd het vergezeld door een half miljoen supporters in wat het grootste protest in de geschiedenis van Canada is geworden.

Dominee Henry Hildebrandt is geen vreemde in een controverse. Toen de Canadese regering zowel voor openlucht- als voor binnenkerkdiensten een maximum van tien mensen oplegde, kreeg zijn kerk in Aylmer, Ontario, een boete van 50.000 dollar. Twee voorgangers kregen boetes van elk 10.000 dollar, en de kerk moest nog eens 100.000 dollar aan juridische kosten betalen. De pastoor hield vol dat de beperkingen in strijd waren met de vrijheid van godsdienst en vergadering.

Bron: Trucker horns blasting in Ottawa compared to shofars in Jericho; Bringing down Trudeau like the walls