www.wimjongman.nl

(homepagina)


Totalitaire regering?

31 augustus 2022 - door Jim Towers

Totalitaire regering - één partij, despotisch en communistisch - dat is hoe dit type regering in het woordenboek wordt beschreven. De partij die de verkiezingen heeft gestolen is precies zo. De meeste leiders zijn goddeloos - sexuele devianten, travestieten, dieven, leugenaars, etc. Maar dat is wat je zou verwachten van hen die zijn overgegeven aan een afkeurenswaardige geest. Ze volgen Satan, of ze het nu weten of niet.

Zij zijn vastbesloten om alle gezagsgetrouwe mensen te vernietigen. Ze willen vooral het christendom met zijn "ouderwetse wetten" vernietigen. Daarbij noemen ze zichzelf progressieven. Maar die titel is misleidend, want de zonde is zo oud als de mensheid zelf; dus als je een christen, een jood of een conservatief bent, zit je in hun vizier. Vandaag gaan ze zelfs achter Amish boeren aan die niet voldoen aan hun richtlijnen voor het verbouwen van voedsel.

Omdat ze geen greintje gezond verstand hebben, eisen deze mensen hun zin op en zijn ze niet bereid om naar rede te luisteren, dus zullen ze niet over een kwestie debatteren of zich aan bestaande wetten houden. Ze steunen branden, plunderen en high worden als een manier van leven. Maar helaas, verstandige mensen met een zekere mate van moraal beginnen genoeg te krijgen van hun dwaze agenda. Zelfs ooit zelfgenoegzame christenen beginnen nu de geur te ruiken. Misschien heeft het iets te maken met onze valse federale regering die de IRS [Belastingdienst in de VS] bewapent. Het lijkt erop dat ze niet genoeg chantagegeld kunnen krijgen om aan andere schurkenregeringen te geven.

Nu al vallen ze de huizen van de oppositie binnen in de kleine uurtjes van de ochtend, gewapend met slechte excuses en machinegeweren. De gedachtenpolitie arresteert je als je je mening geeft over alles wat tegengesteld is aan wat zij willen dat je gelooft, hoe gek het ook is. Dingen als mannen die baren, het herdefiniëren van een vrouw, vele geslachten, enz. Maar de Bijbel waarschuwt ons in 2Timoteüs dat dit zal gebeuren in de laatste dagen.

Christenen en andere conservatieven worden zich bewust van de travestie die hen te wachten staat, maar toch blijven ze kalm, wetende dat de geringste weerstand een vuurstorm van toorn zal ontketenen. Als de tussentijdse verkiezingen gaan zoals ze zouden moeten gaan en de conservatieven nemen de regering over, dan kunnen we misschien schoon schip maken en weer terugkeren naar de normaliteit. Met normaal bedoel ik terug naar een soort van rationeel regeren.

Een opmerking van voorzichtigheid: als je stemt in de voorverkiezingen en de tussentijdse verkiezingen, moet je voorzichtig zijn met het kritisch bekijken van de kandidaten, want iedereen kan meedoen. In Florida werd een man die zich kandidaat durfde te stellen voor het gouverneurschap in een hotelkamer gevonden, bewusteloos en naakt liggend op de vloer in een plas braaksel. Het schijnt dat hij had deelgenomen aan een door drugs veroorzaakte orgie met een andere man die dacht dat hij dood was. De baliemedewerker heeft een foto van de kandidaat op zijn mobieltje vastgelegd - walgelijk! Hij was een Democraat. Ze lijken wel geobsedeerd door seks en andere wereldse genoegens.

Er zijn anderen die zich voordoen als Republikeinen tot ze verkozen worden, en dan veranderen in RINO Democraten [Republikein In Naam Alleen], wat ze altijd al waren. Dit is een nieuwe tactiek die de Democraten gebruiken. Denk aan Liz Cheney, Colorado Sen. Kevin Priola, en andere indringers. Het begint erop te lijken dat deze mensen alleen maar een luizenbaantje willen om achter een bureau te zitten en van de uitkering te leven terwijl hun leiders oorlog voeren tegen ons "deplorables" [beklagenswaardigen]...

Jim Towers

Bron: Totalitarian Government? :: By Jim Towers - Rapture Ready