www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een tijdlijn die zou kunnen passen

Gary - 5 augustus 2022

()

Wanneer we de geschiedenis herkennen als een ononderbroken keten van weken van dagen en jaren van weken volgens het plan en dictaat van God, dan passen de dingen plotseling als een handschoen. Zou dit het jaar kunnen zijn? In deze video verken ik een mogelijke tijdlijn van de geschiedenis die een aantal historisch verifieerbare ankerpunten heeft die bevestigen dat de moderne Israƫlische Shmita-cyclus die vandaag in gebruik is, dezelfde cyclus is die in gebruik was in de tijd van Christus en daarvoor. Deze uitlijning betekent dat we op het punt staan om een nieuwe Sabbatical cyclus - een nieuwe periode van zeven jaar - in te gaan, die juist deze herfst begint.


Klik hier om de tijdlijn te bekijken en te downloaden

Een lezer schrijft. Dit is zeer interessant....

Hebreeuwse Bijbel Code in Jesaja 53 = Jezus is Mijn Naam

Bovenstaande video maakt de code duidelijk en een computer is niet nodig om het te verifiƫren. Het staat er allemaal in. Het mooie van deze code is dat het begint met het woord "verlengen", dat in vers 10 staat - en het beste woord is om de opstanding van Jezus te voorspellen...Verbazingwekkend...

Maar over de 9e van Av die eraan komt en TuB'Av die eraan komt... dit is interessant...

video titel: 9e van Av - Messias - 5782 (2022) Hebreeuwse Bijbel Code -

Samen met Messias kwam ook het woord "terugkeren" of "berouw hebben".

Alleen God weet zeker de dag en het uur... Samen kijken.

Hoop dat je gelijk hebt, broeder Gary, - ik ben het er sterk mee eens dat we reden hebben om te hopen voor dit jaar...Zeker is het spoedig!

Bron: A Timeline That Just Might Fit - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates