www.wimjongman.nl

(homepagina)


Een tijd van kwaad

14 september 2022 - door Andrew W. Coy

()

Dit is niet alleen een tijd van politieke verschillen. Dit is niet alleen een tijd van overstappen van Republikein naar Democraat. Dit is niet alleen een tijd van overstappen van kapitalistisch naar socialistisch. Dit is niet alleen een tijd van draaiing van conservatief naar liberaal. Dit is niet slechts een tijd waarin de slinger slingert van Make America Great Again en America First naar een tijd van uiterst links en globalistische elites. Dit alles verklaart noch vat het samen wat we de afgelopen twee jaar hebben gezien. Wat we de laatste twee jaar en vooral de laatste paar maanden hebben gezien, kan maar in één woord worden uitgelegd. Als kwaad. Want dit is een tijd van kwaad.

Na de toespraak van Biden in Philadelphia mag daar geen twijfel meer over bestaan. Biden's toespraak was slecht. Hij zag eruit alsof hij de hoofdspreker was in Dante's Inferno. Biden zag eruit alsof hij een preek hield ter ondersteuning van Baäl. Biden leek deels Hitler en deels Nero in zijn sinistere bloedige toespraak waarin hij de helft van Amerika als "vijanden van de staat" noemde. Stel je voor dat je de helft van het Amerikaanse volk tot een vijand van het vaderland verklaart. Nog nooit heeft een Amerikaanse president de oorlog verklaard aan de helft van de burgers. Maar Biden deed dat wel toen hij MAGA, America First, en alle Trump-aanhangers tot vijanden van de democratie en verraderlijke en opruiende misdadigers verklaarde. Dit was de meest kwaadaardige toespraak ooit gegeven door een president in de Amerikaanse geschiedenis.

Waarom zou Biden weigeren onze zuidelijke grens te beschermen? Waarom zou Biden bewust fentanyl, mensenhandel, kartels en terroristen toelaten? Waarom zou Biden kinderlokkers en niet-begeleide minderjarigen toestaan onze grenzen over te steken? Waarom zou Biden onze vijanden in China, Iran en Rusland duidelijk maken dat we niet voor onze grenzen zullen vechten en dat we geen soeverein land zijn? Waarom zou de bezetter van het Witte Huis onze zwakheden tonen aan vriend en vijand? Waarom zou de tijdelijke man in het Witte Huis Amerika opzettelijk militair en economisch zwakker maken? Waarom zouden de FBI en het Ministerie van Justitie duidelijke misdrijven op de laptop van Hunter Biden in de doofpot stoppen, maar wel de slaapkamer van de tienerzoon van president Trump doorzoeken?

Waarom zouden de FBI en het ministerie van Justitie het 4e en 5e amendement negeren bij hun illegale inval in de privéwoning van president Trump? Waarom zouden de FBI/CIA/NSA alle precedenten, alle wetten, alle tradities, de Grondwet en alle gezond verstand negeren in hun illegale aanvallen op president Trump sinds hij van de gouden roltrap kwam? Waarom heeft de FBI/CIA/NSA de Patriot Act misbruikt en misbruikt in hun aanval op de politieke vijanden van Biden? En waarom is de ACLU totaal stil en zwijgzaam gebleven terwijl deze Derde Rijk tactieken op het Amerikaanse volk werden toegepast?

Waarom hebben Biden/FBI/Justice Department Stasi politiestaat invallen gedaan bij veel van de naaste aanhangers van president Trump? Waarom heeft de politie Giuliani, Bannon, Roger Stone, Steven Miller en vele anderen lastiggevallen, lastiggevallen en zelfs gearresteerd? Waarom worden politieke dissidenten belaagd, die vraagtekens hebben bij de verkiezingsuitslag van 2020 en de rechten van het Eerste Amendement? Waarom worden de Januari-6 demonstranten nog steeds gevangen gezet zonder formele aanklacht en borgtocht?

Waarom krijgen vergaderingen in blauwe staten staande ovaties nadat zij wetten hebben aangenomen die het legaal maken om een ongeboren baby te vermoorden, één dag voor de natuurlijke geboorte van de baby? Waarom laten de officieren van justitie in blauwe staten gewelddadige criminelen zonder borgtocht vrij, zodat ze opnieuw op onschuldigen kunnen jagen? Waarom zou het Biden-regime kerken, scholen en synagogen sluiten, maar drankwinkels, hennepwinkels en spuitomruilingen openhouden? Waarom zou het leger travestietenshows organiseren op kosten van de belastingbetaler? Waarom zouden Biden en uiterst links aandringen op het legaliseren van het verminken van minderjarige kinderen met levensveranderende en onomkeerbare geslachtsveranderingen? Waarom gelooft de diepe staat dat bij geslachtsveranderingen van minderjarigen leeftijd geen rol speelt? Waarom zouden openbare scholen toestaan dat travestieten pornografie voorlezen aan kinderen?

Waarom zou het Biden-regime opzettelijk de energietoevoer naar het Amerikaanse volk afsluiten? Waarom zou de Diepe Staat een energietekort creëren? Waarom zou de Diepe Staat met opzet de voedselvoorziening van Amerika inkrimpen? Waarom zou de regering Biden toestaan dat China Amerikaanse landbouwgrond koopt? Waarom zou uiterst links beleid creëren dat de benzinekosten opdrijft? Waarom zou Biden een beleid invoeren dat een 40 jarige inflatie veroorzaakt? Waarom zouden Biden en Generaal Milley christenen, conservatieven en constitutionelen uit ons leger verwijderen? Waarom zouden Biden en de Deep State het Amerikaanse volk en de Amerikaanse soldaten een experimenteel vaccin laten nemen, wetende dat dit tegen de wet is? Waarom ziet de regering Biden pedofilie door de vingers?

Waarom lijken de meeste Republikeinen in D.C. verdacht stil te blijven? In de woorden van C.S. Lewis, waarom lijkt het Republikeinse establishment "mannen zonder borstkas"? Wat vinden Kevin McCarthy, Mitch McConnell en Mike Pence van Biden's speech from Hell? Zijn het lafaards, oplichters, of gecompromitteerd? Heeft het moeras hen gechanteerd? Heeft China ze gekocht? Men kan zich alleen maar voorstellen wat de reactie op deze macabere toespraak zou zijn geweest als de feiten waren omgekeerd. Wat zou er gebeurd zijn als president Trump een toespraak had gehouden waarin hij Antifa, BLM en Deep State medewerkers had genoemd als een gevaar voor de democratie en "vijanden van de staat"? Zouden de uiterst linkse media dan niet hebben opgeroepen tot een derde afzetting van president Trump?

De woorden op de zijkant van de stal worden van de ene op de andere dag veranderd (Animal Farm), en toch worden we bedreigd met vervolging en opsluiting als we hierop wijzen? Het is geen tijd voor geweld; het is een tijd voor moed. Nogmaals, dit is geen politiek zoals gewoonlijk. Dit is een zeer sinistere tijd. Het woord kwaad kan veel te vaak worden gebruikt in de Amerikaanse taal en lexicon. Maar na de dystopische 1984-toespraak van Biden in Philadelphia is het woord kwaad nog lang niet genoeg gebruikt.

Bron: A Time of Evil - American Thinker