www.wimjongman.nl

(homepagina)


SELAH PETRA: Ze noemen het de 'DEFEND Act', en het is een bondgenootschap van 10 naties in het Midden-Oosten om Israël te beschermen tegen een nucleaire aanval van Iran

Gepubliceerd op 29 juni 2022 - Door Geoffrey Grider

Bent u klaar voor een 10-naties Confederatie in het Midden-Oosten met Israël als middelpunt? Dat kun je maar beter zijn, want dat is wat er op dit moment wordt voorgesteld en het is gebaseerd op de Abraham Akkoorden en Selah Petra is erbij betrokken. Al wakker?

De Times of Israel meldt dat "Het Witte Huis op dinsdag de data heeft aangekondigd voor de langverwachte eerste reis van de Amerikaanse president Joe Biden naar het Midden-Oosten, die van 13 tot 16 juli haltes in Israël, de Westelijke Jordaanoever en Saoedi-Arabië zal omvatten." Wat zullen de Verenigde Staten daar gaan doen? Blij dat je het vraagt.

"Zij hebben gezegd: Kom, en laten wij hen uitroeien tot een natie, opdat de naam Israël niet meer in herinnering zal zijn. Want zij hebben met eenparigheid van stemmen overleg gepleegd; zij spannen samen tegen U." Psalm 83 (KJB)

Bidens bezoek aan Israël zal zich "concentreren op de toenemende integratie van de Joodse staat in de regio door middel van de Abraham Akkoorden - normalisatieovereenkomsten die Jeruzalem heeft ondertekend met de VAE, Bahrein en Marokko - door de versterking van de banden van Israël met Israël en Egypte en door de oprichting van een nieuw forum, opgericht door de regering Biden, dat de VS, de VAE, Israël en India omvat - de I2U2."

Dus waar hebben we het hier over? Slechts een 10-natie confederatie, 9 Arabische naties en Israël, gebaseerd op de Abraham Akkoorden, die allemaal samenkomen om een Midden-Oosten NAVO-stijl organisatie te creëren die je midden in het boek Daniël plaatst, dat is alles. Wie is de eerste Arabische natie die wil toetreden? Jordanië. Hoe wordt Jordanië in de Bijbel genoemd? Edom en Moab. Wat ligt er in Edom en Moab? Wel, het is Selah Petra. Zie je nu hoe dicht we bij elkaar staan? De 9 Arabische naties zijn Saoedi-Arabië, VAE, Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Egypte, Irak en Jordanië, voeg Israël toe en je komt op 10. Hmm, ik vraag me af wat Mohamed bin Zayed en Emmanuel Macron denken van al deze vooruitgang? Ik stel me voor dat we dat antwoord snel en heel snel zullen te weten komen.

Amerikaans wetsvoorstel wil Israëlische veiligheidssamenwerking met Arabische staten tegen Iran

VANUIT DE TIJD VAN ISRAËL: De regering Biden zou binnenkort de samenwerking tussen Israël en verschillende Arabische staten kunnen vergemakkelijken bij de integratie van lucht- en raketverdediging om de dreigingen van Iran in de regio tegen te gaan, op grond van tweepartijdige wetgeving die in het Amerikaanse Congres is onthuld. Volgens het voorstel zou Israël samenwerken met staten waarmee het geen diplomatieke banden heeft - Irak, Saudi-Arabië, Oman, Koeweit en Qatar - alsook met Egypte, Jordanië, de VAE en Bahrein.

Leden van de Abraham Accoorden Caucus in het Huis en de Senaat introduceren de zogenaamde DEFEND Act, omschreven als "een gezamenlijke inspanning van het Congres om een strategie te ontwikkelen voor de Abraham Accoorden en andere landen om Iraanse agressie te bestrijden die de vrede en veiligheid in het Midden-Oosten bedreigt. LEES MEER

Koning van Jordanië en Selah Petra bereid toe te treden tot DEFEND Act 10-natie bond

De Jordaanse koning Abdullah II zegt dat hij "een van de eersten zou zijn die een NAVO voor het Midden-Oosten zou onderschrijven", maar de visie van een dergelijke alliantie moet zeer duidelijk zijn.

Bron: SELAH PETRA: They Call It The 'DEFEND Act', And It's A 10-Nation Confederacy In The Middle East To Protect Israel From A Nuclear Attack From Iran • Now The End Begins