www.wimjongman.nl

(homepagina)


Is dit het hoe The Great Reset eruit ziet?

The Exposé - 6 april 2022

Als je de nieuwsberichten hieronder hebt gelezen, ben je misschien geneigd te denken dat de wereld nu wordt bestuurd door mensen die volslagen krankzinnig zijn. Onmogelijk daarop commentaar te geven.

Door Dr. Vernon Coleman

De Pakistaanse premier Imran Khan waarschuwde mensen die van plan waren tegen hem te stemmen bij de verkiezingen, dat ze een sociale schande riskeerden. En hij waarschuwde dat niemand met hun kinderen zou trouwen.

Een automobilist kreeg een boete van 1000 pond nadat een fietsster van haar fiets was gevallen. De automobilist was haar voorbijgereden - hij liet zoveel mogelijk ruimte en de fietsster werd niet geraakt door de auto. Een ambtenaar zei dat automobilisten bij het passeren van fietsers een ruimte van anderhalve meter moeten vrij laten.

Een student die schuldig werd bevonden aan het veroorzaken van schade aan eigendommen in Brighton ter waarde van meer dan £1,000 werd veroordeeld tot het betalen van een slachtoffertoeslag van £22. Hij hoefde geen boete, kosten of schadevergoeding te betalen omdat werd geoordeeld dat het spuiten van verf op andermans eigendom werd beschouwd als een wettelijk geoorloofde uitingsvorm.

De NHS heeft nu zoveel geld over dat het de hotelrekeningen en taxikosten van patiënten zal betalen als zij ervoor kiezen om in een ziekenhuis ver van huis te worden behandeld.

Professor Graham Medley, voorzitter van de werkgroep modellen van de Britse regering, heeft niemand verbaasd door te zeggen dat modellen "de cijfers niet nauwkeurig kunnen voorspellen". (Ik weet niet precies waar het dan voor dient.)

In het VK worden kinderen van 5 tot 11 jaar nu geprikt met de giftige covid-19-prik. In de VS hebben 800.000 kinderen tussen 5 en 11 jaar die de covid-19-prik kregen, de school moeten missen nadat zij ernstige bijwerkingen hadden gekregen.

Naar verluidt zijn de reisbeperkingen voor Engelse burgers nu opgeheven. Maar wie naar het buitenland durft te gaan, moet nog steeds een Passenger Locator Form invullen. Degenen die niet zijn geprikt moeten een test ondergaan (waarvoor zij moeten betalen). Op luchthavens en in vliegtuigen moeten maskers worden gedragen. Kleine kinderen die geen vaccinatie hebben gekregen, mogen misschien niet reizen. Reizigers kan de toegang tot sommige landen worden geweigerd. Klinkt prachtig.

15 miljoen huiseigenaren in het UK zullen elk vele duizenden ponden moeten besteden aan verbeteringen aan hun huis om aan de energieprestatie-eisen te voldoen. Enkele miljoenen huizen die niet kunnen worden verbeterd, zullen moeten worden gesloopt. Waar de bewoners precies zullen wonen, is nog niet beslist.

Volgens de nieuwe verkeersregels (die nog niet officieel zijn gepubliceerd) kunnen bestuurders een boete van £5.000 krijgen als zij met een hond in hun auto rijden. Om het autorijden nog wat spannender te maken: de nieuwe wetten in de Highway Code zouden al kunnen worden toegepast voordat automobilisten de Highway Code konden kopen.

Demonstranten blokkeerden kritieke olieterminals in het Verenigd Koninkrijk en vroegen het publiek dat lijdt onder de enorme stijging van de kosten van levensonderhoud (veroorzaakt door olietekorten) om zich bij hen aan te sluiten. Het blokkeren van de olieterminals zal uiteraard de olietekorten doen toenemen en resulteren in verdere prijsstijgingen.

Dr. Jenny Harries, hoofd van het UK Health Security Agency zegt dat zij nog steeds een masker draagt in winkels en op treinen, ondanks dat het geen wettelijke noodzaak is. In maart 2020 waarschuwde een andere Dr Jenny Harries, die toen plaatsvervangend hoofdarts in het VK was, dat het mogelijk is het virus in een masker op te sluiten en het in te ademen. Hij zei Dr. Jenny Harries dat het dragen van een masker geen goed idee was.

De Britse regering heeft gewaarschuwd dat sommige mensen de naar verluidt dodelijke covid-19-versie van de griep kunnen hebben zonder zich daarvan bewust te zijn. De regering heeft nu ook officieel toegegeven dat de symptomen van covid, griep en verkoudheid zo sterk op elkaar lijken dat mensen niet weten welke variant ze hebben tenzij ze een test laten doen - waarvoor ze moeten betalen.

Bron: Is this what The Great Reset looks like? – The Expose