www.wimjongman.nl

(homepagina)


De Grote Reset op gang brengen

Door Robert A. Taft -- 1 december 2022

Zowel het Oosten, geleid door China en Rusland, als het Westen, geleid door globalisten uit de VS en de EU, willen de wereldorde fundamenteel veranderen. Zij noemen deze verandering de Grote Reset, voor het eerst genoemd door Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend directeur van het Wereld Economisch Forum (WEF).

Het WEF bestaat uit de rijkste mensen ter wereld, waaronder meer dan 1.000 wereldwijde ondernemingen en de meeste leiders van de G20. Schwab & Co. zien China heel naïef ook als een partner, met dictator Xi Jinping als vaste keynote spreker op het forum. Hoewel China en Rusland diehard nationalisten zijn, sluit hun missie aan bij die van de westerse globalisten, dus spelen Xi en Vladimir Poetin voorlopig mee.

Nationalist Donald Trump gaf hen een gemeenschappelijke vijand en COVID-19 zette de Oost-West alliantie op.

Tijdens de regering Obama boekte China enorme winst door de Verenigde Staten in te halen. China's opkomst was een zegen voor bedrijven. Zij negeerden de 600 miljard dollar per jaar derving van Amerikaanse technologie in de hoop toegang te krijgen tot de grootste markt op aarde, met de goedkoopste arbeidskrachten en grondstoffen.

Van 2016 tot 2020 keken de globalisten en de Chinezen hulpeloos toe hoe Donald Trump de productie terugbracht naar dit land en de lonen voor arbeiders in een ongekend tempo verhoogde. China beleefde zijn slechtste economische jaren sinds hun toetreding tot de Wereldhandelsorganisatie in 2001. Corporate lobbyisten betaalden Uniparty politici rijkelijk om de president omver te werpen. Wall Street werkte samen met China om te proberen Trump's tarieven te stoppen voor de communistische natie en China betaalde bijna 14 miljard dollar aan politici en 600 Amerikaanse groepen, allemaal om Trump tegen te werken.

High-tech kapitalistische bedrijven zoals Google weigerden samen te werken met het Ministerie van Defensie, maar rolden uit voor China, onze nummer 1 vijand. Om de Trump-motor af te remmen, stortten miljardairs als Mike Bloomberg, George Soros en Bill Gates miljoenen in de inspanning om de welvaartskloof tussen de elite en de werkbijen te vergroten, als China's slavenarbeid het perfecte model bood.

Dus vormden China en westerse globalisten hun officieuze alliantie om Trump te vernietigen. Aan de ene kant stonden de wereldwijde ondernemingen en de Verenigde Naties met hun Wereldbank en Internationaal Monetair Fonds en de Bank voor Internationale Betalingen. Aan de andere kant verwelkomde China, dat zijn macht wilde uitbreiden, de hulp van deze naïeve westerse globalisten. Wall Street begon Amerikaanse investeringsfondsen naar Chinese bedrijven te sluizen om de Chinese economie te steunen.

Samen zetten China en de westerse globalisten de toon voor COVID-19. Een jaar na het aantreden van Trump kondigde Dr. Anthony Fauci aan dat een grote pandemie binnenkort de wereld zou treffen. In oktober 2019 organiseerden globalisten Bill Gates en Mike Bloomberg Event 201. Het doel: het simuleren van een pandemie. Honderddertig gasten, waaronder vertegenwoordigers van de Central Intelligence Agency (CIA), het Center for Disease Control (CDC), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en wereldwijde bedrijven, woonden het evenement bij. De verklaarde sleutel tot succes van de Grote Reset: de wereldleiders moeten de economieën afsluiten om de pandemie te stoppen.

COVID-19 hielp dus zowel het Oosten als het Westen. Terwijl China zijn effectiviteit tijdens de pandemie militair mete, mat het Westen zijn vermogen om de bevolking te controleren en terug te dringen. China lanceerde een biowapen zonder veel wereldwijde tegenstand en het Westen begon door angst en verkeerde informatie de democratie om te zetten in totalitarisme. En zo was de weg vrij voor Schwab's Great Reset, toen China een betrouwbare partner werd.

De G-20 verenigt de belangrijkste economieën ter wereld, die meer dan 80% van het mondiale BBP en 75% van de wereldhandel vertegenwoordigen. De G-20 omvatte westerse en oosterse leiders van ontwikkelde en ontwikkelingslanden en werd het perfecte voertuig om de Grote Reset te bevorderen.

De G-20 top van dit jaar omvatte twee ontmoetingen. John Kerry, de milieutopman van Biden, leidde de eerste bijeenkomst in Egypte, waar hij voorstelde dat de EU-landen en de Verenigde Staten herstelbetalingen zouden doen aan ontwikkelingslanden, waaronder 's werelds grootste vervuiler China, voor de door het Westen veroorzaakte milieuschade. Het schandalige prijskaartje voor dit initiatief en de vereiste milieu-infrastructuur: meer dan 7 biljoen dollar per jaar.

De tweede bijeenkomst, op Bali, werd bijgewoond door Klaus Schwab, die zijn Great Reset presenteerde, de systematische herstructurering van de wereld waarbij technologie de manier waarop mensen en regeringen functioneren zal veranderen.

Na de ontmoeting op Bali, zijn Oost en West nu overeengekomen:

  • Een totalitair regime in communistische stijl wereldwijd in te voeren om de welvaartskloof tussen de rijken en de werkbijen te maximaliseren. Westerse globalisten, geleid door Schwab, het Chinese systeem prijzen. Ze moedigen een westerse financiering aan, namelijk Wall Street, om China's industrie te ondersteunen. China's model van slavenarbeid minimaliseert niet alleen de arbeidskosten, maar laat ook zien tot hoe laag de lonen van arbeiders moeten dalen om de winst te maximaliseren en de wereldwijde oligarchen te voeden.
  • Verminder de wereldbevolking. Sinds de lancering van mRNA gentherapieën die doorgaan voor legitieme vaccins, is het sterftecijfer wereldwijd met 40% gestegen. Toch dringt Schwab er bij de G-20 op aan om wereldwijd reguliere mRNA-vaccins in te voeren en vaccinatie verplicht te stellen om naleving te controleren. Reis- en andere beperkingen zouden iedereen treffen die niet goed geprikt is.
  • Controleer de gezondheidszorg wereldwijd. Verplichte vaccins zouden zowel de bevolking verminderen die resulteren in meevallers voor de elites, terwijl ze hun macht over de massa's vergroten en het wereldwijde sterftecijfer controleren. China, dat de meeste ingrediënten van geneesmiddelen produceert, zou niet alleen de stroom van deze geneesmiddelen reguleren, maar ook hun inhoud.
  • Technologie gebruiken om de wereldbevolking te controleren en individualiteit te vervangen door collectivisme, d.w.z. dat iedereen hetzelfde moet denken en zich moet inzetten voor wereldwijd bestuur. Mensen zouden gecontroleerd worden door China's Social Credit Scores en gezichtsherkenning ID's, niet alleen vaccinatieplicht.
  • Vooruitgang transhumanisme. Mensen zouden worden samengevoegd met technologie om ze te verbeteren en beter te controleren. Globalisten bereiden zich voor op de ontwikkeling van cyborgs door kinderen elektronisch te hersenspoelen met apps zoals de door China gesteunde Tik Tok.
  • Digitaliseren voedselverwerking en ontwikkelen biotechnologie om wat zij noemen een duurzame voedselvoorziening te creëren. Zowel Schwab als Biden, in zijn biotechnologisch bevel, roepen op tot het bouwen van rechtvaardigere voedselsystemen.

Maar terwijl de westerse en oostelijke deelnemers een visie delen voor de Great Reset, zijn er belangrijke verschillen die hen uiteindelijk uit elkaar zullen drijven.

Afbeelding: WEF

Bron: Triggering the Great Reset - American Thinker