www.wimjongman.nl

(homepagina)


Op de rand van de Derde Wereldoorlog: Rusland lanceert volledige invasie van Oekraïne

Gary - 23 februari 2022

Poetin heeft zijn bedoelingen kenbaar gemaakt en die bleven niet beperkt tot de rebellenenclaves Donetsk en Luhansk in de ver oostelijk gelegen Oekraïense regio Donbas. Van meerdere kanten rukken troepen op en momenteel zijn er explosies in Kiev. Ook moet worden opgemerkt dat het kleinere Wit-Rusland, in het noorden, in wezen een cliëntstaat is geworden en mogelijk ook door Rusland zal worden opgeslokt. In een recente verklaring heeft Poetin kennelijk verklaard dat Oekraïne en Wit-Rusland deel uitmaken van het historische Rusland.

Naast dit monumentale nieuws hebben de Chinese staatsmedia eerder vanochtend onderstaande genocidale dreiging geuit, die aangeeft dat een invasie van Taiwan aan de nabije horizon zou kunnen liggen:

De soevereiniteit van Taiwan heeft nooit bestaan. Het is slechts een kwestie van tijd dat uw separatistische regime zal worden uitgeroeid.

Er wordt veel gespeculeerd over wat dit betekent voor de wereld en Bijbelprofetie. Velen verbinden de punten met de gemeenschappelijke interpretatie van Ezechiël 38-39. Intrigerend is dat, als Rusland Oekraïne opslokt, dit een verklaring kan zijn voor de opname van Gomer onder de genoemde naties in de anti-Israël coalitie (Ezech. 38:5-6). Vaak wordt verondersteld dat Gomer in Centraal of Oost- Centraal Europa ligt.

Hieronder is een tweet te zien met locaties van huidige aanvallen, vermoedelijk luchtaanvallen in de gebieden ten westen van Donbas. Er zijn ook troepen binnengevallen vanuit de Krim.

()

Terwijl dit gebeurt, werd gespeculeerd dat een nucleaire deal met Iran volgende week opnieuw zou worden uitgevoerd, maar Israël heeft dit van zich afgeschud en gezegd dat het zich niet zal inhouden met militaire actie. Met de Russische invasie in Oekraïne is het volslagen onbekend wat er volgende week zal gebeuren op het gebied van een deal. Iran kan letterlijk nog dagen verwijderd zijn van voldoende verrijkt uranium voor een bom. Israël zal misschien moeten toeslaan.

Dit is groot. Heel groot. Maar ik zou iedereen willen waarschuwen om biddend en geduldig te blijven en te zien hoe dit de komende dagen uitpakt. Vergeet niet dat dit alles plotseling gebeurt als we een mogelijke grens bereiken in het mei-juni tijdsbestek in verband met de vijgenboom generatie. Ik betwijfel of dat toeval is. Bovendien kan dit niet gemakkelijk los worden gezien van wat we allemaal met onze eigen ogen zien: de plotselinge snelle ontwikkeling van een wereldwijd Orwelliaans statisme, wereldwijde tekorten aan voorraden, oncontroleerbare inflatie, en een wereldeconomie die aan de rand van de afgrond staat.

En het lijkt erop dat gisteren's extreem zeldzame palindroom en ambigram datum van 22/02/2022 (meest voorkomende formaat wereldwijd) inderdaad een soort van buigpunt was. Het gerucht dat de ronde deed dat Pluto weer op dezelfde plek stond als 4 juli 1776 is in principe vals, maar het gerucht dat zich een perfect gevormde roede of herdersstaf vormde, met alle vijf de zichtbare planeten plus de Zon en Pluto, was inderdaad waar. Gisteren was belangrijk.

Ik heb al eerder gezegd dat ik heb gewerkt aan enkele gedachten over deze lente en waar we staan in het licht van wat we zien, maar gezien het nieuws in Europa, denk ik dat het het beste is om een paar van deze gedachten te delen die nu zwaar op mij wegen:

1. Dit zou het echt kunnen zijn. Maar zoals andere keren eerder, moeten we voorzichtig zijn en God God laten zijn. Er is geen behoefte aan radicale veronderstellingen, maar eerder aan een voorzichtige en geduldige verwachting, waarbij we de brokken laten vallen waar ze vallen. Maar nogmaals, dit zou het echt kunnen zijn. De algemene veronderstellingen lijken bevestigd te worden. De bal is aan het rollen.

2. De vijgenboom profetie is volledig gerelateerd aan Israël. Niet iedereen is het daarmee eens en velen hebben me verwezen naar materiaal van verschillende predikanten die andere meningen hebben geuit, maar gelovigen kunnen het eens zijn dat ze het oneens zijn en dat laten we dan maar zo. Ik heb enkele van mijn redenen hier , hier , en gegeven. Jeff voegt krachtig gewicht toe aan de argumenten hier. Maar onze briljante broer van End Times: Darkness Descending maakte een van de sterkste argumenten van Jeremia 24. Bekijk zijn artikel hier.

3. Op dit moment heb ik mijn ogen gericht op 16-17 maart, het allerlaatste feest van het bijbelse jaar (Purim). Het Purimfeest, letterlijk het "Lotenfeest", is de herdenking van Israëls overwinning op het genocidale complot van Haman in Perzië (het oude Iran). Aangezien het het laatste feest van het jaar is en veel Openbaring 12 ondertonen heeft, zou er een zeer reëel verband kunnen zijn met de laatste bazuin. En op dit moment bereidt Iran zijn moderne galg voor tegen de Joden in de vorm van nucleair bewapende ballistische raketten. Op zowel de moderne Rabbijnse/Joodse kalender, als de voorgestelde "Nisan 1 moet vallen in de lente" kalender, valt Purim dit jaar op de juiste data. En hoe ironisch valt het op 3/16-17:

()

. . want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden opdat Hij de wereld zou oordelen, maar opdat de wereld door Hem behouden zou worden . . . (Johannes 3:16-17)

Ik heb mijn ogen ook gericht op 5-6 juni, wat dit jaar Pinksteren is. Het valt ook op de juiste data, ongeacht de kalender. De theoretische grens die de volledige verdrukkingsperiode van zeven jaar mogelijk maakt, voordat Israël in het voorjaar van 2029 de leeftijd van 80 jaar overschrijdt, ligt midden juni 2022.

()

M - A - R - A - N - A - T - H - A

Bron: On the Verge of World War III: Russia Launches Full Invasion of Ukraine - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates