www.wimjongman.nl

(homepagina)


Poetin vs. Zelensky : Niet wat het lijkt

Door Ray DiLorenzo - 7 maart 2022

Een Oekraïens parlementslid, Kira Rudik, heeft nee gezegd. In februari, zei ze hardop wat hun regering verborgen heeft. Ze vertelde Fox News dat ze vochten voor de Nieuwe Wereld Orde. Ze gaf toe dat ze in een oorlog verwikkeld waren om de neoliberale wereldorde te handhaven. Ze houdt vol dat de strijd kritiek is, dat het de vestiging van de Grote Reset dreigt te verstoren.

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland is geen simpel goed versus kwaad conflict.

We moeten een stap terug doen en ons richten op het geheel in plaats van op een enkel onderwerp, de oorlog zelf. Het is waar dat de invasie Poetin geen punten van welwillendheid oplevert. Hij verliest zwaar de oorlog in de publieke opinie, en terecht. Onschuldige mensen sterven. Een natie wordt vernietigd. Het volk van Oekraïne verdient beter.

Poetin is een onarticuleuze boodschapper tegen een Grote Reset, of een Eén-Werelddictatuur. Hij doet me bijna denken aan een scène uit Animal House, wanneer twee broeders van het Delta House broederschap toekijken hoe hun nieuwkomers worden lastiggevallen door een schoolhoofd... "Hij kan dat onze nieuwkomers niet aandoen. Alleen wij kunnen dat met onze nieuwkomers doen."

En wat de zaak nog erger maakt, is dat meneer Poetin niemand in zijn buurt laat komen binnen een straal van 40 meter. Zijn paranoia voor COVID lijkt bijna psychotisch. Je kunt ervan uitgaan dat hij de volledige serie vaccins heeft gehad, die hem zowel lichamelijk als geestelijk tot een geval hebben gemaakt. Poetin was stil tijdens de Trump-jaren. Je kunt een sterke zaak maken dat er geen Oekraïne-oorlog zou zijn geweest als Trump vorig jaar opnieuw was ingehuldigd.

De heer Poetin staat er alleen voor. In Donald Trump had hij een onwaarschijnlijke bondgenoot. President Trump vertelde de Davos kliek in 2018 door het stokje in het wiel te steken, dat Amerika niet deelnam aan een wereldwijde overname. President Trump wilde Amerika gewoon veilig voor vrijheid, soevereiniteit, onafhankelijkheid en een eerlijke markteconomie. De oligarchen besloten dat hij vervangen moest worden. Dan komt de verkiezing van 2020.

Het siert hem dat president Poetin niet zal instemmen met een overname van de wereldregering door een stel neoliberale oligarchen die geloven dat er meer dan twee geslachten zijn en dat mannen baby's kunnen krijgen. Wat de Davos-kliek met Trump heeft gedaan, regelen ze nu met Poetin. Maar Poetin vecht terug.

Rusland en Oekraïne zijn twee landen met totaal verschillende doelen. Poetin wil de oude wereldorde handhaven als een veilige haven voor alleenheersers en Zelensky, die is afgestudeerd aan de Young Global Leaders School van Klaus Schwab, is een man van de Nieuwe Wereldorde (laten we één grote autocratie hebben). De school schept op over haar andere afgestudeerden, Justin Trudeau, en zijn vice-premier, Chrystia Freeland. Zuckerberg, Gates, Bezos, Buttigieg, de Franse Macron, Chelsea Clinton, Gavin Newsom uit Californië, Richard Branson uit Virgin, en 1300 anderen. Allemaal ultra liberale dromers, regels voor u, maar niet voor mij met de hemel op aarde en geen God om mee om te gaan.<

De Young Global Leaders School is een opleidingscentrum voor hen die de leiding zullen krijgen als de Davos cabal de wereld overneemt en een wereldwijde dictatuur creëert. Zij zullen uw persoonlijke bezittingen in beslag nemen, dicteren wat u zult eten, waar u zult wonen, u waarschijnlijk vertellen dat uw huis te groot is, of dat u te veel auto's hebt, en zelfs wat u met uw leven zult doen. In wezen, u op uw plaats zetten, aanzienlijk lager dan u nu bent. Geen wapens, alstublieft. Overbevolking en nutteloze eters zullen worden geëlimineerd... allemaal voor de verbetering van de planeet. Ze vragen ons om hen te vertrouwen. Is dat niet aardig?

President Zelensky heeft zijn land geen dienst bewezen door zijn trage reactie op het beteugelen van de corruptie in zijn land, terwijl hij wist dat een groot deel ervan een gigantische wasserette is voor oligarchen, waaronder de familie Biden.

Ik denk dat Zelensky zich graag wil aansluiten bij zo ongeveer alles wat hem afstand van Rusland kan geven, of dat nu de NAVO, de Europese Unie, de Nieuwe Wereldorde of wat dan ook is. Ik denk niet dat hij of enig ander land dat voorstander is van één wereldregering hier goed over heeft nagedacht. Het is van belang op te merken dat er berichten zijn dat Davos geweigerd heeft Zelensky zich te laten overgeven, hetgeen een einde zou maken aan de oorlog en de sancties tegen Rusland. Als dat waar is, zit Zelensky dieper in het kamp van Davos dan velen beseffen.

De Schriften geven ons voldoende bewijs dat een één wereldregering zich in de laatste dagen zal vestigen en het machtscentrum van de Antichrist zal zijn.

Er komt een oorlog aan, of is waarschijnlijk al begonnen. De Nieuwe Wereld Orde cabal heeft grote plannen terwijl ze doorgaan met de uitvoering ervan. Mensen en naties nemen hun posities in. Helaas voor de wereld zal deze Grote Reset niet met kracht worden bestreden totdat het uit de schaduw komt en vaste voet aan de grond heeft. Mensen met macht willen er niet over praten. De wereldwijde oligarchen, die ongeveer een jaar geleden met grote opwinding hun Nieuwe Wereld aankondigden, hebben nu besloten dat de wereld niet al te happig is om hen meer te geven van wat ze al hebben... te veel macht en geld. De Young Global Leaders School heeft zelfs de foto's van enkele van hun afgestudeerden, Trudeau, Gates, Newsom, en Zelensky, verwijderd.

Wat veel mensen zo gek maakt, is dat de antwoorden op onze problemen hier thuis zo voor de hand liggen, en veel mensen denken nog steeds dat Biden het juiste zal doen. Denk nog eens na. Biden werd gekozen om Trump te vervangen omdat Biden zal doen wat hem gezegd wordt. En de verbetering van Amerika staat niet op hun agenda.

Bron: Putin vs. Zelensky : Not What It Seems - ISRAPUNDIT