www.wimjongman.nl

(homepagina)


Grote problemen en tekenen in overvloed

Door Daymond Duck - 24 juli 2022

De wereldproblemen en de profetische tekenen van het einde der tijden lijken toe te nemen nu de wereldleiders dichter bij hun doel komen om Jehovah, Jezus en de Bijbel te verwerpen tegen 2030 of eerder (Obama's Fundamentele Transformatie van Amerika; de VN's Transforming Our World: De 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkelingsdoelen; De Nieuwe Wereldorde; Satans antichristelijke wereldregering en religie, etc.).

Wereldleiders denken dat zij de bestaande systemen in meer dan 190 naties kunnen afbreken en weer een beter één-wereld systeem kunnen bouwen, maar Jezus is van plan om Zijn Kerk ten hemel op te nemen en de Verdrukkingsperiode te gebruiken om deze planeet terug te nemen, te verfrissen en te herstellen (Openb. 11:15; Handelingen 3:19-21).

Eén, betreffende de wereldregering: op 19 juli 2022 meldde Gateway Pundit dat de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN (WHO) de onderhandelingen over het nieuwe "Internationaal Pandemieverdrag" hervat heeft (hervat op 18 juli 2022).

Volgens de auteur (Alicia Powe) zullen de herstarte onderhandelingen eindigen op 22 juli 2022, en zal de onderhandelingsgroep een ontwerpverdrag produceren tegen 22 aug. 2022.

Volgens eerdere berichten is het verdrag bedoeld om de directeur-generaal van de WHO de onbeperkte bevoegdheid te geven:

 • om nationale noodtoestanden af te kondigen,
 • om gedeeltelijke soevereiniteit over elke natie op aarde over te nemen en
 • om de gezondheidszorg van elke burger op aarde te controleren.
 • Later werd gemeld dat de WHO wil dat het verdrag:

  • zal eisen dat iedereen op aarde een digitaal paspoort heeft,
  • iedereen op aarde zal verplichten om in een digitaal ID-systeem te zitten,
  • een nieuw "noodcomité van regionale directeuren" zal oprichten (regionale tsaren onder de directeur-generaal van de WHO) dat landen in hun regio kan verplichten zich aan de WHO-mandaten te houden (landen straffen, landen beboeten, enz.),
  • af zal ronden tegen 2024 (betekent waarschijnlijk afgerond tegen de laatste dag van 2023).

  Er wordt nu gemeld dat degenen die het verdrag opstellen ook zullen overwegen om gelijkheid, transparantie, inclusiviteit, gendergelijkheid en diversiteit op te nemen. (Willen de wereldleiders echt dat één man al deze zaken over de hele wereld controleert?)

  Het artikel sloot af met een herinnering dat "Yuval Noah Harari (de belangrijkste adviseur van Klaus Schwab, oprichter van het Wereld Economisch Forum) heeft verklaard dat globalistische elites de 'crisis' zullen manipuleren om een wereldregering in te stellen."

  Ik kan niet voorspellen wat er in dit ontwerp-verdrag zal staan, maar weet genoeg om te zeggen dat een ongelooflijke vervulling van de Bijbelse profetie over een wereldregering slechts enkele weken verwijderd lijkt te zijn.

  Hier is een link naar het Gateway Pundit artikel:

  https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/world-health-organization-reopens-negotiations-global-pandemic-treaty-equitable-inclusive-universal-health-care/?utm_source=Gab&utm_medium=PostSideSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

  Twee, betreffende de overgave van Amerika's soevereiniteit: op 13 juli 2022 werd gemeld dat er in het Congres wetgeving is ingediend om de VS uit de VN en de WHO te trekken (genaamd de American Sovereignty Restoration Act; H.R. 7806).

  Het wetsvoorstel om Amerika's soevereiniteit te herstellen is doorverwezen naar de Commissie Buitenlandse Zaken van het Huis, en verwacht wordt dat Amerika's schaduwregering het zal vastleggen of stoppen.

  Voormalig president Trump startte het proces om de VS uit de WHO te krijgen, maar president Biden beëindigde dat toen hij aantrad.

  Ten derde, wat hongersnood en voedseltekorten betreft: het Wereld Economisch Forum (WEF) probeert nu de landbouw in de wereld te controleren.

  Goede oogsten hangen af van de juiste hoeveelheid en toepassing van kunstmest (stikstof, fosfor, enz.), pesticiden en grasverdelgers.

  Elke boer weet dat minder kunstmest minder voedsel betekent, maar de globalisten van het WEF proberen de boeren in de EU te dwingen hun gebruik van kunstmest en chemicaliën te verminderen om de doelstellingen inzake klimaatverandering te halen (en uiteindelijk zullen ze dat ook bij de VS en alle andere landen doen).

  Op aandringen van Bill Gates wil het WEF dat mensen insecten en synthetisch vlees gaan eten.

  Veel mensen zullen dat in de toekomst gaan doen als de burgers niet beginnen terug te slaan tegen globalisme en klimaatverandering.

  (Meer: Op 8 juli 2022 werd gemeld dat de Nederlandse regering boeren uit de markt drijft door het aantal runderen dat de boeren mogen bezitten te beperken, zodat de regering kan voldoen aan de emissiedoelstellingen in verband met klimaatverandering. Het verminderen van het aantal runderen in het land doet de beschikbaarheid en de prijs van vlees stijgen).

  (Meer: Op 11 juli 2022 werd gemeld dat de Canadese regering 8,5 miljoen dollar heeft gegeven voor de bouw van een fabriek om krekels te kweken en krekeleiwit te produceren om mensen te voeden).

  Vier, wat voedseltekorten betreft: de Associated Press (AP) meldde onlangs dat de inflatie in de VS de rijen voor voedselbanken langer maakt.

  Het aantal Amerikaanse burgers dat het zich niet kan veroorloven om hun gezin te voeden neemt gestaag toe.

  (Meer: Op 18 juli 2022 werd gemeld dat sommige supermarkten in het Verenigd Koninkrijk begonnen zijn met het aanbrengen van veiligheidslabels (labels die een luid signaal afgeven als ze niet van het voedsel verwijderd worden voordat het uit de winkel wordt gehaald) op sommige van de meer schaarse of duurdere voedselproducten in de winkel).

  (Meer: Als president Biden niet ingrijpt, zouden op 18 juli 2022 ongeveer 57.000 Amerikaanse spoorwegarbeiders in staking gaan, en alle treinen in de VS stoppen, en zal de crisis in de toeleveringsketen snel erger worden).

  Vijf, met betrekking tot energietekorten: op 11 juli 2022 werd gemeld dat de Electric Reliability Council of Texas de Texanen aanspoorde om energie te besparen omdat er een hittegolf in Texas was, en er niet genoeg windkracht was om het elektriciteitsnet op een efficiënte manier te laten werken.

  (Meer: Op 12 juli 2022 had de Mexicaanse president Obrador een ontmoeting met president Biden in het Witte Huis, vertelde hij Biden dat zijn energiebeleid ernstige gebreken vertoont, zei dat Mexico van plan is zijn energieproductie te blijven uitbreiden en dat Mexico bereid is benzine te verkopen aan de VS. Mexico staat toe dat voertuigen uit de VS de grens oversteken om benzine te kopen, int belastingen die naar anders naar de VS zouden gaan en houdt deze natuurlijk).

  (Meer: Op 12 juli 2022 heeft Rusland zijn Nord Stream 1 gaspijpleiding naar Europa afgesloten voor 10 dagen routine-onderhoud. Rusland zal het gas naar verwachting weer laten stromen op 22 juli 2022, maar er is grote bezorgdheid dat Rusland het niet opnieuw zal opstarten. Dat zou rampzalig zijn voor de economie van de EU en grote schade toebrengen aan de economie van de VS).

  (Meer: Op 15 juli 2022 werd gemeld dat de Franse president Macron zei dat Frankrijk zal beginnen met het uitschakelen van openbare verlichting om energie te besparen. Hij drong er bij de burgers op aan om zich voor te bereiden op hogere voedselprijzen en elk bedrijf om te proberen energie te besparen. Hij zei dat Frankrijk klaar moet zijn om volledig te stoppen met het gebruik van Russisch gas).

  (Meer: Op 16 juli 2022 werd gemeld dat eigenaars van Tesla-voertuigen in de auto waarschuwingen krijgen om hun voertuigen niet op te laden omdat het elektriciteitsnet van Texas op het punt staat om uit te vallen).

  (Meer: Op 19 juli 2022 werd gemeld dat er geruchten uit het Witte Huis komen dat Pres. Biden zich voorbereidt om een "klimaatnoodtoestand" uit te roepen en een uitvoerend bevel te gebruiken om meer uitgaven voor klimaatverandering en meer beperkingen voor bedrijven, burgers en Amerika's olie- en aardgasindustrie op te leggen. Het resultaat zou wel eens meer inflatie, hogere prijzen en wie weet wat nog meer kunnen zijn).

  Zes, wat betreft het volgen van iedereen: op 11 juli 2022 werd gemeld dat China's minister van Volksgezondheid iedere burger die positief test op Covid-19 heeft bevolen een volgarmband te dragen om er zeker van te zijn dat ze binnen hun huis blijven.

  De tracking armbanden kunnen iemands lichaamstemperatuur, locatie en bewegingen bepalen en rapporteren.

  Dit is meer bewijs dat de dag van het traceren van alle kopen en verkopen nabij zou kunnen zijn.

  (Meer: Deze week stuurde een lezer mij een aankondiging waarin staat: "Air Canada presenteert met trots een samenwerking van Air Canada met de Canadese regering en het World Economic Forum tot een nieuw officieel Digitaal ID-programma dat in oktober 2022 verschijnt." De aankondiging geeft een telefoonnummer op voor burgers om hun digitale ID te bestellen, en het zegt dat een Digitale ID en gezichtsherkenning cabines worden opgezet op de Toronto Pearson Airport).

  (FYI: Al enkele jaren zeggen sommige economen dat er een wereldwijde bankencrisis nodig is om het publiek een wereldwijde digitale munt te laten accepteren, en het is heel goed mogelijk dat de door hen gewenste crisis zich aan het vormen is. Een van de meest gewenste eigenschappen van een wereldwijde digitale munt is de mogelijkheid om alle aan- en verkopen te volgen en te controleren. Het is geruststellend te weten dat de Opname minstens 3½ jaar zal plaatsvinden voordat de antichrist en de valse profeet elke transactie gaan volgen, en dit alles lijkt erop te wijzen dat we er dichtbij zouden kunnen zijn).

  Zeven, betreffende een vredesverbond in het Midden-Oosten: op 15 juli 2022 had president Biden een ontmoeting met de Palestijnse president Mahmoud Abbas in Oost-Jeruzalem (zonder Israëliërs toe te laten; een symbolisch teken dat Biden Israëls aanspraak op Oost-Jeruzalem niet erkent).

  Terwijl hij daar was, zei Biden: "Het Palestijnse volk verdient een eigen staat die onafhankelijk, levensvatbaar, soeverein en (bijna onhoorbaar) twee staten voor twee volken is. Beiden hebben diepe financiële wortels in Zion, leven zij aan zij in vrede en veiligheid" (vrede en veiligheid).

  Paulus zei: "Want wanneer zij zullen zeggen: Vrede en veiligheid, dan zal een plotseling verderf [de Verdrukkingsperiode] over hen komen, als een barensweeën over een barende vrouw; en zij zullen niet ontkomen" (I Thess. 5:3).

  Globalisten zullen blijven aandringen op een satanisch verbond van vrede en veiligheid totdat er een overeenkomst is, en dat zal de periode van de Verdrukking inleiden.

  (Meer: Op 14 juli 2022 beloofde de voormalige Israëlische premier Benjamin Netanyahu "volledige vredesakkoorden tot stand te brengen met Saoedi-Arabië en ook met andere Arabische landen" als hij wordt verkozen tot de volgende premier. Saoedi-Arabië biedt vrede aan met Israël in ruil voor de tweestatenoplossing - de deling van Israël en Jeruzalem).

  (Meer: Op 20 juli 2022 zal Mahmoud Abbas in Parijs, Frankrijk, zijn om de uitvoering van de Twee-Staten-Oplossing te bespreken met de Franse president Macron. God zei dat Hij de naties in de Slag van Armageddon zal slepen om dit te doen, maar degenen die Jehovah, Jezus en de Bijbel verwerpen, weten het niet of ze geloven het niet; Joël 3:2.)

  (Meer: Jeruzalem zal een beker van beven en een lastige steen zijn voor de hele wereld tijdens de Verdrukkingsperiode, en de strijd over Jeruzalem is intenser geworden met Bidens reis naar het Midden-Oosten; Zach. 12:2-3.)

  Acht, betreffende een wereldwijde economische ineenstorting: er is een groeiende bezorgdheid dat verscheidene naties (El Salvador, Ghana, Egypte, Tunesië, en Pakistan) in gevaar zijn om hun nationale schuld niet te betalen, en als zij dat doen, kunnen zij andere naties met hen meesleuren (Openb. 6:5-6).

  Negen, aangaande pestilentiën: op 16 juli 2022 werd gemeld dat 90% van de Covid-doden in Engeland sinds april mensen waren die drie- of viervoudig waren ingeënt, en de helft van de bevolking heeft geweigerd zich te laten vaccineren.

  Tien, betreffende de Oorlog van Gog en Magog: op 19 juli 2022 ontmoetten de presidenten van Rusland, Iran, en Turkije (de drie belangrijkste naties die Israël aanvallen in de Slag van Gog en Magog) elkaar in Iran om hun relatie te versterken en een gemeenschappelijke basis te vinden over hun bezetting van Syrië.

  Veel profetie-leraren geloven dat de groeiende banden tussen deze drie voormalige vijanden de weg bereiden voor een gezamenlijke aanval op Israël.

  Tenslotte, bent u klaar voor de Opname?

  Als u klaar wilt zijn voor de opname en naar de hemel wilt gaan, moet u opnieuw geboren worden (Johannes 3:3). God houdt van u, en als u dat nog niet hebt gedaan, geef dan oprecht toe dat u een zondaar bent; geloof dat Jezus de uit een maagd geboren, zondeloze Zoon van God is, die stierf voor de zonden van de wereld, werd begraven en uit de dood werd opgewekt; vraag Hem uw zonden te vergeven, u te reinigen, in uw hart te komen en uw Verlosser te zijn; vertel dan iemand dat u dit hebt gedaan.

  Bron: Major Problems and Signs Galore :: By Daymond Duck - Rapture Ready