www.wimjongman.nl

(homepagina)


Pfizer lijkt de hele westerse wereld te hebben gecorrumpeerd

Europa ontwaakt uit een nachtmerrie voor de bodemwaarheid

Robert W Malone MD, MS op 9 november 2022

( )

Christine Anderson: Een lid van het Europees Parlement. Ze vertegenwoordigt de Alternative für Deutschland (AfD), die in Duitsland als een "populistische politieke partij" wordt bestempeld. De AfD staat bekend om haar verzet tegen de Europese Unie en het door de EU voorgeschreven beleid inzake open grenzen en immigratie naar Duitsland. Omdat zij niet in open grenzen gelooft, wordt Christine Anderson bestempeld als "extreem-rechts" en "anti-islamitisch". Voor zover ik kan nagaan, zijn dit gewoon meer propaganda praatjes van Wiki en consorten.

De korte clip op de originele pagina is belangrijk omdat Christine Anderson een belangrijk punt aansnijdt, dat onderzocht moet worden. Er is bewijs dat Pfizer en Pfizer's CEO Albert Bourla regeringsleiders wereldwijd hebben gecorrumpeerd. Dat deze corruptie diep en breed is.

Het volk is voorgelogen. Het was een gigantische leugen. En op deze leugen was alles wat regeringen, vooral in de westerse democratieën, deden om de rechten van mensen te schenden, hun vrijheid te ontnemen, ze in hun huizen op te sluiten, uitgaansverboden op te leggen, allemaal gebaseerd op die gigantische leugen.

Ursula von der Leyen, voorzitter van de EU-Commissie, staat nu onder grote druk, en terecht. De mensen hebben het recht om te weten wat er in deze contracten gebeurde met haar uitwisseling van SMS'jes met CEO Pfizer, Bourla. De mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk en aansprakelijk kunnen stellen voor wat er achter de schermen is gebeurd. Dingen veranderen nu, hun kaartenhuis is aan het instorten, en dat gebeurt terecht.

En weet je wat? Nog één ding, ik ben het zat om een COV-idioot genoemd te worden. En ik ben veel liever een COV-idioot dan een GOV-idioot, want dat is wat al deze mensen die blind vertrouwden op hun regeringen bleken te zijn. En ik zeg het nogmaals, het ging nooit, nooit, nooit om de volksgezondheid, het ging nooit om het breken van golven, het ging altijd om het breken van mensen. Maar, en dat is het goede nieuws, ze faalden. Het werkte niet. En daar ben ik erg trots op, en ik ben trots op de mensen die ik mag vertegenwoordigen. En dat zal ik blijven doen. Hartelijk dank.

Ursula Gertrud von der Leyen is sinds 2019 voorzitter van de Europese Commissie. De Europese Commissie is de leiding van de Europese Unie. Zij werkt als een kabinetsregering, met 27 leden van de Commissie onder leiding van de voorzitter (nu Ursula Gertrud von der Leyen). Zij omvat een administratief orgaan van ongeveer 32.000 Europese ambtenaren.

Leyen had in het geheim met de CEO van Pfizer gecommuniceerd over de aankoop van COVID-19 vaccins via sms-berichten. Begin 2022 vroeg een journalist om kopieën van deze teksten en de Europese Commissie wees het verzoek af. Dit heeft de deur geopend voor wijdverbreide speculaties over malversaties en corruptie.

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, zei in juli dat ze niet langer in het bezit is van de sms-berichten. De ombudsman van de EU heeft vastgesteld dat er sprake is van ambtsmisdrijven.


"Als het tijdperk van Verlichting iets heeft
voortgebracht, dan is het wel dit: Neem nooit iets
bij voorbaat aan wat een regering je vertelt!"

MEP Christine Anderson (AfD)


Christine Anderson schrijft over de Europese Unie:

De EU is elitair, afstandelijk en ver van de burgers. Met haar tentakels houdt zij de soevereiniteit van de Europese naties in een wurggreep en dicteert zij de burgers tot in detail hoe zij zich moeten gedragen.

Ik wil een eerlijk en vrij Europa van vrije mensen en niet een constructie van politieke elites. Een einde maken aan deze valse elites hier in Brussel en Straatsburg beschouw ik als de meest urgente taak in mijn politieke werk.

Bron: Pfizer Appears to have Corrupted the Entire Western World