www.wimjongman.nl

(homepagina)


Iedereen lacht om de grote belachelijke Pelosi-leugen...

Maak kennis met de in ondergoed geklede MAGA-moordenaar uit een hippie-commune in Berkeley.

31 oktober 2022 - door Kurt Schlichter

()

Hoe durft iemand het officieel goedgekeurde verhaal te verwerpen dat door de regimemedia wordt gepapegaaid over die rare Schiff (links op de foto), die laatst in Casa de Pelosi plaatsvond. Er is maar één mogelijke verklaring volgens deskundigen, erkende journalisten en onze beteren - een in ondergoed geklede MAGA-moordenaar uit een hippie-commune in Berkeley die vooral bekend is om zijn nudistisch activisme en inbrak in het vreemd genoeg op dat moment onbewaakte herenhuis van de voorzitter van het Huis, een rijke vrouw die haar eigen politiemacht heeft en niet verlegen is geweest om uit te weiden over het enorme gevaar dat zij loopt door moordzuchtige opstandelingen. Met een hamer stuitte hij op de wakkere Paul Pelosi, ook in zijn ondergoed, die de indringer vervolgens liet gaan en de politie belde, waarop hij naar de man verwees als zijn vriend.

Kijk, het is vrij duidelijk dat dit gewoon weer een door Trump geïnspireerde aanval was op Onze-Democratie, en om dit niet van harte te accepteren is een samenzweringstheoreticus die het slachtoffer de schuld geeft en de opdracht van Poetin doet. Het is ook racistisch.

Dat is zeker één manier om het te bekijken. Misschien trekt een man die om 2 uur 's nachts in zijn onderbroek met een hamer in zijn hand door San Francisco loopt niet veel aandacht, maar veel dingen kloppen niet. Hé, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb een paar vragen, waarvan sommige snel beantwoord kunnen worden door een House Oversight Commissie die Paul Pelosi afzet zodra hij hersteld is en, voor de zekerheid, een dagvaarding naar Grindr [homo-app] stuurt.

Een officieel onderzoek? Ja, graag! Dit is een serieuze zaak, is ons verteld. Immers, de regime-media en Democraten zoals Ilhan Omar zijn er deze beschuldigingen: "Een extreem-rechtse witte nationalist probeerde de voorzitter van het Huis te vermoorden en doodde bijna haar man een jaar nadat gewelddadige opstandelingen haar probeerden te vinden en te doden in het Capitool, en de reactie van de Republikeinse Partij is om het te negeren of te bagatelliseren." Heck, onze democratie staat op het spel, dus de komende Republikeinse meerderheid moet deze vermeende daad van politiek geweld tot op de bodem uitzoeken.

Ik denk dat de Democraten terughoudend zullen zijn om te helpen, hoewel Speaker McCarthy in de eerste plaats geen Democraten in het panel zou moeten toelaten als wraak voor de 1/6 kangoeroecommissie. Maar waarom geen onderzoek? Dit zijn ernstige beschuldigingen, zij het van onserieuze mensen. Omar, een communistische ondankbare wiens domheid alleen wordt overtroffen door haar oneerlijkheid, kon het niet laten om te proberen goedkoop voordeel te halen uit dit gore scenario, maar ze had moeten slagen op strategische of morele gronden. Door te proberen de schuld hiervoor bij ons te leggen, heeft ze het Streisand-effect in gang gezet, net nu de Democraten het minst behoefte hadden om met nog meer rare onzin geassocieerd te worden dan ze al zijn. Republikeinen de schuld geven van wat voor veel mensen een verkeerd afgelopen seksafspraak lijkt, garandeert dat de ten onrechte beschuldigden - wij - de Democraten er ongenadig op zullen aanvallen.

Deze hele miscalculatie is een manifestatie van de problemen die voortkomen uit het gevangen zitten in een blauwe echokamer. De realiteit van de rode golf sijpelt binnen, maakt de progs van streek, en dan gebeurt dit en plotseling besluiten ze allemaal dat het een slim idee is om dit af te schilderen als bewijs dat de Republikeinen hen proberen te vermoorden. En iedereen om hen heen is het erover eens dat dit een superslimme zet is die hun stembuskansen zal veranderen, zich niet realiserend dat normale mensen het verhaal van twee in onderbroek geklede kerels 's avonds laat zullen horen en denken "Ja, nee."

Het zou slim zijn geweest om niets te zeggen, om het af te doen als een willekeurige voorbijganger die bij Pelosi inbreekt. Veel mensen zouden dat geloven, ook al leek het gebrek aan beveiliging vreemd. En dan ga je verder met andere dingen en wordt dit vergeten en plaatst Nancy Paul Pelosi stilletjes in Sunny Acres [inrichting] zodat hij haar niet langer in verlegenheid brengt met zijn smerige capriolen. Maar nee. Nee, ze moesten dit incident om onze nek hangen. En ze zijn zo gewend aan de hulp van de sociale media bij het verbergen van niet goedgekeurde verhalen - zoals de aantoonbaar ware laptop onthullingen van Hunter Biden - dat ze veronderstelden dat niemand in staat zou zijn om vragen te stellen over hun Grote Leugen. Behalve dat Elon Musk niet alleen Twitter kocht, maar ook terugdrong toen Felonia Milhous von Pantsuit - zelf een doorgewinterde pro in het opruimen van de seksuele streken van haar geilere helft - zich aansloot bij het "MAGA mensen deden het!"-koor.

De regime-media is nu in volle werking, optredend als conciërges voor hun politieke meesters in de Democratische Partij. Volgens deze hacks is de weigering om het belachelijke idee te geloven dat dit een soort Republikeinse aanslag was, "desinformatie" en een "complottheorie", wat een leuke truc is, omdat het gaat om iets niet te geloven.

Oh, en we worden geïnformeerd dat het weigeren om het belachelijke officiële verhaal te accepteren ook het "vieren" van de aanval is. Je "maakt de aanval belachelijk" tenzij je je laat belasteren.

Nou, dat spelen we niet mee.

Veel Republikeinen reageerden al vroeg vriendelijk en met afschuw op Pelosi's ernstige verwondingen, terwijl ze elke vorm van geweld afkeurden. Dit stond in schril contrast met ofwel de totale Democratische black-out betreffende condoleances en afwijzing van geweld, zoals toen de Democraat de Republikeinse jongeman in North Dakota overreed en toen de Marco Rubio canvasser werd aangevallen in Florida, ofwel de duizelingwekkende viering door de liberalen van de aanval op Rand Paul. Een van de Paul feestvierders was Cheryl Pelosi, die tweette: "Rand Paul's buurman had gelijk." En wat kregen de Republikeinen terug voor hun liefdadigheid en klasse met betrekking tot de aanslag? Ze kregen de grote leugen dat zij er verantwoordelijk voor waren.

En nu huilt links omdat we weigeren ons collectieve conservatieve hoofd in schaamte te laten hangen voor wat het bewijs lijkt aan te tonen dat het het ongelukkige gevolg was van Paul Pelosi's persoonlijke levensstijlkeuzes. Zijn daden waren zijn zaak tot het moment dat de vrienden van zijn vrouw en hun lievelingsregime besloten om ons er de schuld van te geven. Toen werden het onze zaken, en onszelf verdedigen tegen de grote leugen van de Democraten werd ons recht en onze verantwoordelijkheid.

Feit is dat het officieel goedgekeurde verhaal lachwekkend is, en dat de mening van de meeste mensen die naar het bewijs, en het gebrek daaraan, kijken, is dat dit waarschijnlijk een soort misgelopen afspraak was. Kunnen we dat metafysisch zeker weten? Nee, maar het feit dat we de video niet hebben gezien of rechtstreeks van de politie ter plaatse hebben gehoord om eventuele misvattingen uit de weg te ruimen, geeft aan dat er waarschijnlijk geen misvattingen uit de weg te ruimen zijn. Kerels die in hun ondergoed ruziën om half negen 's avonds dat gebeurt meestal niet zomaar.

De heersende kaste is hard aan het werk om ons te dwingen daar te zitten en hun misbruik te accepteren zonder te klagen. Ze schelden ons uit, maar het kan ons niet schelen wat ze zeggen. En als ze niet willen dat we terugduwen, zouden ze ons niet eerst moeten duwen.

Bron: Everyone is Laughing at the Ridiculous Pelosi Big Lie | Frontpage Mag