www.wimjongman.nl

(homepagina)


Pas op voor het mediaverhaal, want het komt waarschijnlijk niet eens in de buurt van de waarheid

Niets is wat het lijkt, van Oekraïne tot Disney

Door A. Dru Kristenev - Bio en Archives - 3 april 2022

Van moment tot moment worden de media gevuld met verhalen die onjuist, misleidend en regelrecht leugens zijn in een poging om de publieke opinie te manipuleren. De bevolking laten geloven dat conflicten in het buitenland een directe invloed hebben op hun welzijn in eigen land, is een berucht spel geworden voor corporatistische media en het sociale platforms.

De nieuwste aanval op de zintuigen van het Westen is dat Oekraïne een onschuldige omstander is die door het bullebakkende Rusland onuitgelokt is binnengevallen. Het verhaal is dat alle vrijheidslievende mensen verontwaardigd genoeg zouden moeten zijn om acteur-president Volodymyr Zelenskyy te voorzien van een arsenaal dat niet-strijdende staten in een wereldwijd conflict zou lokken. En waarvoor? Om het witwascentrum te beschermen voor politieke criminelen en oligarchen van het Wereld Economisch Forum (WEF), dat wordt gerekend tot de tien meest corrupte naties ter wereld?

Verbonden met de brand in Oost-Europa zijn de flagrante leugens van de regering Biden

Zelenskyy is niet het deugdzame slachtoffer dat internationale nieuwsorganisaties sinds het uitbreken van de oorlog non-stop hebben aangeprezen. Hij is nauw verbonden met de diepgewortelde corruptie van de Oekraïense politieke klasse, die door het WEF wordt gemanipuleerd en gefinancierd door energie-oligarchen die met hun vingers in de entertainmentpot roeren waaruit Zelenskyy is voortgekomen. Hij werd gekozen om een personage te spelen dat de onafhankelijkheid van Oekraïne promootte, maar zich uitleende aan de nu openlijk verklaarde ambitie om een "Nieuwe Wereldorde" te consolideren.

Talrijke persoonlijkheden, van Klaus Schwab, de oprichter van het WEF, tot Joe Biden, hebben verklaard dat het de bedoeling is zo'n wereldwijde politiek-economische entiteit op te bouwen. Het is geen "samenzweringstheorie" en is dat ook nooit geweest. Dat blijkt uit hun eigen publieke aankondigingen en Zelenskyy is een kleine speler, samen met andere zogenaamde leiders als Justin Trudeau en Emmanuel Macron.

Dit ontslaat Vladimir Poetin niet van zijn verantwoordelijkheid voor het forceren van de kwestie door Oekraïne fysiek binnen te vallen, maar hoe roekeloos zijn verwachting van een wederopbouw van de USSR ook mag zijn, zijn redenering is niet geheel ongeldig. De tragedie is dat de levens van de mensen in beide landen en, in ruimere zin, de wereldeconomieën overhoop worden gehaald in een catastrofaal machtsspel.

Er zijn geen good guys in deze strijd en de Verenigde Staten horen daar niet in thuis, behalve als truc om de kwestie te verdoezelen van het gebruik van Oekraïne door de familie Biden en andere Amerikaanse politici als een persoonlijke melkkoe.

Verbonden met de brand in Oost-Europa zijn de flagrante leugens van de regering Biden dat

1) Rusland de stijging van de energiekosten heeft veroorzaakt;
2) Biden een bloeiende economie heeft opgebouwd;
3) het droogleggen van de nationale oliereserves de prijzen aan de pomp zal doen dalen en
4) de zogenaamde groene energie Amerika zal redden van de economische ineenstorting.

Voor al deze beweringen geldt dat het absolute tegendeel waar is.

Het bewijs bewijst dat het beleid van Biden de oorzaak is van onze economische ellende. Vanaf de eerste dag in zijn ambt, toen hij de energieproductie en -levering stillegde en de grens openstelde voor 200.000 migranten per maand, tot het eisen van vaccinatie van havenarbeiders en vrachtwagenchauffeurs (om vergunningen te behouden voor het besturen van eenmanscockpits?) waardoor een debacle in de toeleveringsketen ontstond, heeft Biden de snel stijgende inflatie helemaal zelf in de hand gewerkt. Geen enkele omleiding naar Poetins invasie in Oekraïne kan de onthulling van de feiten vermijden.

Disney ondermijnt kinderen al meer dan twintig jaar met subliminale seksuele boodschappen

De ironie is dat Biden druk bezig is Rusland de schuld te geven van de economische ramp en tegelijkertijd beweert dat zijn regering een bloeiende economie leidt. En dat niet alleen, zijn poging om Rusland sancties op te leggen om de roebel opzettelijk te laten crashen, heeft averechts gewerkt. De roebel is terug op de waarde van voor de invasie, terwijl de burgers van de VS degenen zijn die de economie verpletterende inflatie moeten torsen, die ons al heeft beroofd van de mijlpaalwinst die de regering Trump heeft geboekt in het licht van een wereldwijd pandemisch verhaal.

Om het daar niet bij te laten, de realiteit is ver van de schijn als het gaat om de entertainmentmagnaat Disney - eigenaar van ABC, ESPN en meerdere media-outlets en fun farms die morele concepten herschrijven onder het mom van het verstrekken van gezonde informatie en gezinsrecreatie.

Toen gouverneur Ron DeSantis van Florida de wet tegen kinderlokkerij ondertekende, die "opvoeders" verbood om seks te bespreken in de klassen K-3, klommen Disney-managers op hun zelfingenomen hoge paard om hem te veroordelen. Waarom? Omdat door scholen de mogelijkheid te ontnemen om baby's te verleiden pedofiele avances te aanvaarden, Disney's nu openlijke plan om een op seks georiënteerde cultuur in te voeren kan worden gedwarsboomd, althans in één staat en waarschijnlijk nog vele andere die zullen volgen.

Disney heeft meer dan twee decennia lang kinderen ondermijnd met subliminale seksuele boodschappen, terwijl ouders, die nog steeds wilden geloven dat de films en tekenfilms traditionele waarden hadden, een oogje dichtknepen. Niet meer nu de kat uit de zak is.

De onjuiste voorstelling van wet en cultuur houdt daar niet op en houdt ook niet op bij de grens. Men kan zich zelfs afvragen welke grens dat is, aangezien Biden in alle opzichten de zuidelijke grens heeft opgeheven.

Het beperken van de toegang tot energie is de kern van Amerika's ellende die zich over de hele wereld verspreidt. Door te proberen de productie te beperken via uitvoeringsbesluiten, memoranda en mandaten, lijken Biden en zijn handlangers te denken dat ze de burgers in een hoek hebben gedreven.

De waarheid is dat de staten volledig bevoegd zijn om olie en gas te produceren, kolen te winnen en energie voor hun burgers te raffineren, te distribueren en op te wekken, mocht iemand sterk genoeg zijn om die inspanning te leveren. De federale regering heeft geen afstand gedaan van de basisrechten van de staten om het kader te scheppen en te handhaven waarbinnen individuen kunnen werken en in hun levensonderhoud kunnen voorzien voor zichzelf en hun gezinnen. Washington, D.C. en het Witte Huis in het bijzonder hebben getracht zich deze bevoegdheid van de staten toe te eigenen, waarbij zij inbreuk hebben gemaakt op het Negende en het Tiende Amendement.

Waarom doet de regering, medeplichtig aan democraten en activistische juristen, zo haar best om haar eigen burgers uit te hongeren, te isoleren, te verminken en te doden?

Dit is duidelijk geworden door het feit dat de meerderheid van de staten D.C. heeft gezegd op te rotten en maskers en vaccinatie-mandaten die ongrondwettelijk waren en zijn, heeft verworpen. Hetzelfde kan worden gezegd van de energieproductie en -distributie onder de burgers van de staten. Willen burgers hun grondwettelijke rechten op "leven, vrijheid en het nastreven van geluk" behouden, dan moeten zij vrij zijn om handel te drijven, wat wordt belemmerd door het beperken, te duur maken en verbieden van de productie en distributie van brandstof. Zonder brandstof is er geen elektriciteit (zodat je niet eens de waardeloze elektrische auto's kunt opladen die de regering probeert te pluggen - woordspeling bedoeld), geen reizen, geen landbouw, geen warmte, geen koeling en geen voedsel dat nodig is om in leven te blijven.

De echte vraag moet zijn, waarom werkt de regering, medeplichtig met democraten en activistische juristen, zo hard om haar eigen burgers uit te hongeren, te isoleren, te verminken en te doden? Om de opperheren van het WEF tevreden te stellen of gewoon om hun eigen zakken te vullen?

Telkens wanneer een machtswellusteling in functie of in de race voor een functie, of zittend in een of andere internationale raad roept dat truckers terroristen zijn, dat klimaatverandering (d.w.z. CO2), Covid-varianten, overbevolking, kerngezinnen en grenzen de aarde verwoesten, moet je begrijpen dat het tegendeel waar is:

Truckers zijn onmisbaar. Koolstofdioxide is noodzakelijk voor groene planten om te leven en zuurstof te maken voor alle Fauna om te ademen. Brandstof, voedsel en water zijn essentieel om te overleven. Grenzen beschermen cultuur. Gezinnen zijn de kern van een beschaafde sociale structuur.

Als een regering zich verzet tegen deze dingen, is het genocidaal. Als onze regeringsfunctionarissen deze dingen opzettelijk tegenwerken, zijn ze verraders, niet alleen van dit land, maar van de hele mensheid.

Pas op voor het verhaal van de media, want het komt waarschijnlijk niet in de buurt van de waarheid.

A. Dru Kristenev is voormalig krantenuitgever, groeide op in de uitgeverswereld en werkte in alle facetten van een krant, van advertentiesamenstelling en verkoop, tot personeelsmanagement, het schrijven van kopij en het overzien van alle redactionele inhoud.

Bron: Nothing is what it seems from Ukraine to Disney | Canada Free Press