www.wimjongman.nl

(homepagina)


BREAKING: Knesset stemt vóór om Israël te verdelen

Gary - 6 juni 2022

()

In een schokkende en grotendeels onverwachte wending van gebeurtenissen, heeft de Israëlische Knesset een belangrijk wetsvoorstel weggestemd dat de Israëlische soevereiniteit over Judea en Samaria zou hebben vernieuwd. In feite, als een volgende spoedzitting niet wordt bijeengeroepen en drie lezingen van het wetsvoorstel niet worden aangenomen voor het einde van juni, in het licht van de stemming van vandaag, zal Israël zichzelf effectief hebben verdeeld, en zijn eigen wettelijke erkenning van Israëli's die wonen in wat de wereld de Westelijke Jordaanoever noemt, hebben opgeheven.

Sinds de overwinning van Israël in de Zesdaagse Oorlog en de feitelijke verovering van Jeruzalem, Judea en Samaria, is elke vijf jaar zonder mankeren een wetsvoorstel tot verlenging van de wet aangenomen. Vandaag was de elfde stemming om de wet te verlengen in die 55 jaar. Maar hoe kon dit gebeuren? Het blijkt dat Knessetleden die anders de wet zouden hebben gesteund, tegen hebben gestemd om de fragiele coalitie van Naftali Bennett te destabiliseren. Anderen onthielden zich van stemming of kwamen niet opdagen bij de stemming.

En deze stemming vond plaats aan de vooravond van de verjaardag van de inname van Jeruzalem (7 juni 1967), een dag na Pinksteren volgens de meeste berekeningen. De stemming van vandaag wordt door velen gezien als een fatale klap voor de regering van Bennett.

Misschien staat de derde poort inderdaad op het punt te vallen. En terwijl die domino valt, zijn we ook getuige van de domino's van Oekraïne, Taiwan en binnenkort Iran, dit allemaal terwijl Evergrande uiteindelijk in gebreke blijft voor zo'n 300 miljard dollar aan schulden, de inflatie en voedseltekorten toenemen, en de regeringen van de wereld de controle verliezen.

Het is alleen Gods weerhoudende kracht die dit schip ervan weerhoudt onmiddellijk te zinken, maar de tijd is bijna om.

Bron: BREAKING: Knesset Votes to Divide Israel - UNSEALED - World News | Christian News | Prophecy Updates