www.wimjongman.nl

(homepagina)


Oorlog

2 oktober 2022 - door Martin Armstrong

()

VRAAG: Denkt u dat dit op een kernoorlog zal uitdraaien?

ANTWOORD: Het volk is nooit gebaat bij oorlog. Wij zijn de instrumenten van de machthebbers, ongeacht welke regering. Er zijn mensen die gehersenspoeld zijn en Rusland haten en Poetin demoniseren omdat dat propaganda is die nodig is om oorlog te creëren. Ze zijn niet in staat om kritisch en onafhankelijk te denken. Er zijn mensen die de sociale media trollen en zich voordoen als mensen die in werkelijkheid gewoon de Deep State zijn die een haat tegen alle Russen opdringt met als doel om de oorlog te rechtvaardigen. De aanval op de Nord Stream Pipeline kwam interessant genoeg als een belangrijk doelwit afgelopen week.

Als de intelligente mensen de moeite zouden nemen om alle feiten te controleren voordat ze overhaaste beslissingen nemen, zouden ze zien dat de Neocons die deze haat verspreiden al sinds de val van de USSR in 1991 anti-Rusland zijn en bidden om een oorlog. IEDEREEN die beweert dat Rusland slecht is en Amerika de vrede-vlag draagt, is gewoon dom of een promotor van een oorlog voor de Deep State. Iedereen met een beetje hersenen weet dat ALLE REGERINGEN aan propaganda doen - het is NOOIT eenzijdig.

Politico publiceerde al in 2008 een verslag waaruit blijkt dat John McCain altijd al anti-Russisch was, lang voordat Poetin ooit aan de macht kwam. Het maakt niet uit wie aan het hoofd van Rusland staat - dat is nooit zo geweest. Nu doen ze alsof Rusland in orde is als Poetin wordt verwijderd. Dat is de typische propaganda die altijd verandert om hetzelfde doel te ondersteunen. Deze mensen spelen een zeer gevaarlijk spel want de hardliners staan nog steeds achter Poetin en het opblazen van de pijpleidingen heeft Rusland nu laten zien dat dit een oorlog is die bedoeld is om de beer onschadelijk te maken en van zijn klauwen te ontdoen, ervan uitgaande dat ze hem nauwelijks zouden laten ademen. Dat betekent dat Rusland, tegen de muur wordt gedrukt, en geen andere keuze zal hebben dan tenminste tactische kernwapens te gebruiken.

()

Het was de moord op de aartshertog die de Eerste Wereldoorlog ontketende. Die hele regio is vervuild met een eeuwenoude haat. Deze haat tegen het Russische volk ligt in het verlengde van de haat tegen de katholieken in Engeland, die leidde tot de burgeroorlog en de onthoofding van koning Karel I. We staan opnieuw op het punt de hele wereld te betrekken bij een conflict dat de hele wereld nog lang zal bezoedelen met het bloed van soldaten en burgers. China zal uiteindelijk de kant van Rusland kiezen, evenals Noord-Korea en delen van het Midden-Oosten. Net zoals de Eerste Wereldoorlog over een moordaanslag ging, zal de haat in Oekraïne de hele wereld aantrekken over een stuk land dat eeuwenlang door Russen is bezet. Ieders levensstijl zal onherroepelijk worden veranderd door het gejuich en het slaan op de oorlog trommels.

Gedeclassificeerde.documenten van.de.Clinton regering NAVO. Nodigt Rusland uit om lid te worden

VERTROUWELIJK

WHITE HOUSE SITUATION ROOM DIST: BUJOLD, EGGERT, ELKIND, FORT, HESLIN, PASCUAL, PIFER, RUMER, NSC


PREC: PRIORITY -CLASS:-GONFIDENTIAL © DTG:201405Z NOV 96

FM: AMEMBASSADE MOSKOU

E.0. 12958: DECL: 02/10/2004 TAGS: PREL, PGOV, RS

SUBJECT: DE ONTMOETING VAN DE AMBASSADEUR OP 5 FEBRUARI MET DE RUSSISCHE ZAKENMAGNAAT BEREZOVSKIY

15. BEREZOVSKIY GAF COMMENTAAR OP DE UITBREIDING VAN NATO EN STELDE DAT HET EEN VERGISSING VAN RUSLAND WAS OM NIET ONMIDDELLIJK DE UITNODIGING TE AANVAARDEN VAN DE NATO AAN RUSLAND OM LID TE WORDEN.

OM LID TE WORDEN. ZELFS ALS RUSLAND GEWOON HAD INGESTEMD TOT EEN DERGELIJKE OPTIE VOOR DE TOEKOMST OPEN TE LATEN, ZOU HET IN EEN VEEL BETERE POSITIE TEN OPZICHTE VAN DE NATO ZIJN DAN NU HET GEVAL IS. VANDAAG. BEREZOVSKIY GAF TOE DAT HIJ ZICH HAD VERZET TEGEN TEGEN DE "OPRICHTINGSAKTE" MET RUSLAND, MET HET ARGUMENT DAT HET DE INVLOED VAN RUSLAND BIJ DE NATO ERNSTIG BEPERKTE. HET STANDPUNT VAN PRIMAKOV IN DEZEN HEEFT ECHTER DE OVERHAND GEKREGEN. ALS BEREZOVSKIY BEWEERDE DAT RUSLAND DAARDOOR GEEN VOORDEEL HAD UIT DEZE ZET.

1. EN CONSTATEERDE EEN OPKOMENDE OVERTUIGING BIJ DE DE RUSSISCHE ELITE DAT ER EEN (ECONOMISCHE) CONFRONTATIE TUSSEN DE VS EN EUROPA OP KOMST IS, MELDDE BEREZOVSKIY DAT ER MENSEN ZIJN DIE DIT TOEJUICHEN, IN DE OVERTUIGING DAT EEN DERGELIJKE CONFRONTATIE GUNSTIG ZOU ZIJN VOOR RUSLAND. HIJ BETWIJFELDE OF DERGELIJKE OVERTUIGINGEN "ENIGE BASIS, AANGEZIEN RUSLAND ALLEEN KAN PROFITEREN ALS ER EEN GEZONDE ECONOMISCHE BASIS IS VOOR INTEGRATIE. HIJ MERKTE LATER OP DAT DIT OOK GELDT VOOR HET CIS - DE BELANGRIJKSTE ECHTE DOELSTELLING IS DE INTEGRATIE VAN DE ECONOMIEËN. ZELFS PRESIDENT LUKASHENKO VAN BELARUS WAS HET ERMEE EENS DAT ZONDER EEN GEMEENSCHAPPELIJKE ECONOMISCHE STANDAARD TUSSEN RUSLAND EN BELARUS, EEN UNIE GEEN ZIN HEEFT.

Ik heb alle vrijgegeven documenten, en de geschiedenis is heel anders dan de propaganda die ons wordt voorgehouden. De NAVO bood in 1991 aan om Rusland op te nemen. Dat leidde tot de staatsgreep tegen Gorbatsjov op 18 augustus 1991.() De hardliners zagen dat als de overgave van Rusland aan de VS - een totale nederlaag. Toen stond Jeltsin op de tank en smeekte de troepen de staatsgreep niet te steunen. Het leger trok zich terug en de steun voor de staatsgreep stortte in.

Mijn bronnen zijn altijd ongelooflijk geweest. Ik verzin geen onzin en ik vertrouw niet op mijn eigen mening. Ik heb zelfs de documenten waaruit blijkt dat Robert Maxwell, de vader van Ghislaine, de vriendin van Jeffrey Epstein, de coup steunde door een deal te sluiten met steun van Israël als de generaals ermee instemden alle Joden vrij te laten zodat ze naar Israël konden migreren. Hij viel van zijn jacht en kon niet zwemmen. Ik wed dat je dat ook niet wist. Robert Maxwell was minstens een dubbelagent en mogelijk een drievoudig agent. Hij ontmoette vaak Russische leiders. Jeffrey Epstein pleegde zelfmoord toen de bewakers in slaap vielen en de videocamera's die keer niet werkten. Eindeloze toevalligheden ongetwijfeld.

()

Rusland moet sterven in de hoofden van de Neocons. Ze zullen niet tevreden zijn met iets anders. De Neocons financierden de Taliban in Afghanistan, wat een proxy-oorlog tegen Rusland was. De Taliban gebruikte die wapens vervolgens tegen Amerikanen.

De Neocons financierden de Tsjetsjeense terroristen en ik heb de vrijgegeven documenten, waarin Jeltsin Obama vertelde, dat dit moest stoppen. Obama probeerde Syrië binnen te vallen, omdat Assad weigerde Qatar een pijpleiding naar Europa te laten aanleggen. McCain was bij Maidan om de Oekraïense revolutie te steunen en beloofde steun aan de neonazi's om de Donbas aan te vallen.

Iedereen die het verhaal verkondigt dat het allemaal Poetin is en dat we oorlog tegen hem moeten voeren, verkondigt de agenda van de Deep State. Ze hebben hun nepmensen op sociale media en sturen de mainstream media aan om hun agenda te pushen. Zoals ik al zei, oorlog is slechts een verlengstuk van de politiek, zoals twee dronkaards in een bar die uiteindelijk hun toevlucht nemen tot geweld. De mensen hebben NIETS te winnen bij een oorlog. Het beste wat we kunnen bereiken is ongedeerd thuiskomen bij familie die er nog is.

Zoals Henry Kissinger waarschuwde, had men de Donbas moeten laten gaan. Waarom vechten om land dat door de Russen is bezet? Dit heeft geen enkele praktische zin, tenzij we dit bekijken als eenoorlog die slechts een verlengstuk is van de politiek en dit gaat niet over de Donbas of zelfs Oekraïne. Dit is gewoon een zucht naar oorlog en het zijn altijd de leiders die oorlog creëren - niet de gewone mensen aan beide kanten. Dit is gewoon een rancuneuze wedstrijd en wij zitten er middenin.

Dus het antwoord is simpel. Er is geen andere uitkomst dan oorlog en die zal op zijn minst tactische kernwapens ontketenen. Het Oekraïense volk moet begrijpen dat zij het kanonnenvoer zijn en dat niemand iets om hen of hun land geeft. Dit gaat allemaal over de VS tegen Rusland. Je kunt de feiten negeren. Zoals Hermann Goring zei: "Het volk kan altijd worden geholpen naar de pijpen van de leiders te dansen. Dat is gemakkelijk. Je hoeft ze alleen maar te vertellen dat ze worden aangevallen, en de vredestichters aan te klagen wegens gebrek aan patriottisme." Er zijn geen vredestichters meer over! Dit gaat niet over het steunen van de VS of Rusland. Dit gaat over het steunen van de mensen die altijd de slachtoffers zijn, gevangen in het midden.

Bron: Will there be Nuclear Weapons? | Armstrong Economics