www.wimjongman.nl

(homepagina)


DE 'ONHEILIGE ALLIANTIE' TUSSEN TEHERAN EN MOSKOU, (EN NIET TE VERGETEN OOK ANKARA)

30 juli 2022

()

Niet alleen zijn er de gebruikelijke 'geruchten' van een feitelijke oorlog, (scan gewoon de koppen links op de site op deze blog post om dat feit te verifiƫren). Maar er zijn ook andere oorlogen aan de gang. Er zijn oorlogen tegen de mondiale energievoorzieningsketens; oorlogen tegen de mondiale voedselvoorziening en voedselproductie; de oorlog tegen het geld nu de cashloze maatschappij steeds dichterbij komt; de oorlog tegen de mensheid nu de verschillende aan Covid gerelateerde vaccins meer kwaad dan goed lijken te doen; en tenslotte de oorlog tegen het bijbelse Christendom in wat ooit verkeerd was nu juist is en wat rechtvaardig en goed was nu verkeerd is.

De wereld wordt op zijn kop gezet nu degenen die het vuur van de verandering wensen aan te wakkeren voor een totale verandering in het wereldsysteem, van regering tot godsdienst, van economie tot klimaat. Op een dag zal God de mensheid toestaan zijn/haar gloednieuwe utopische samenleving te hebben. (Voor ons beschreven in de passages van de profetie). Het zal echter niet goed gaan en een Verdrukking worden van een ongeƫvenaarde Hel op Aarde onder de heerschappij van een Valse Christus.

Het enige ware en rechtvaardige koninkrijk dat op aarde zal bestaan, is wanneer Jezus Christus duizend jaar zal regeren en heersen. Dan en alleen dan zullen vrede en gerechtigheid en aanbidding van de Koning de hoeksteen zijn van een samenleving waarin zelfs de dieren met elkaar zullen kunnen opschieten. We kunnen niet wachten, en die tijd zou wel eens veel eerder kunnen komen dan de meesten verwachten.

Rechtvaardigheid zal zijn gordel zijn en trouw de sjerp om zijn middel. De wolf zal bij het lam wonen, de luipaard zal bij de geit liggen, het kalf en de leeuw en de jaarling samen, en een klein kind zal hen leiden. Jesaja 11:5-6 NIV

Dus tot de volgende keer, Gods zegen, en blijf omhoog kijken.

Bron: The 'unholy alliance' between Tehran and Moscow, (Not to mention Ankara as well)